Pecado de amar: megvan Giselle Gonzalez új sorozatának főhősnője

Giselle Gonzalez már készíti új sorozatát, mellyel visszatér a telenovellákhoz a 2020-as Imperio de mentiras után; a producerasszony új sorozata Pecado de amar munkacímen fut, és Señor Telenovela, azaz Ernesto Alonso 2004-es telenovellája, az Amarte es mi pecado feldolgozásáról van szó, melynek főszereplőit Yadhira Carrillo és Sergio Sendel alakították.

Giselle Gonzalez az Amarte es mi pecado remake-jét készíti el

A NoveleandoMex értesülései szerint Giselle új telenovellájának főhősnője Livia Brito lesz, aki a tavalyi La Desalmada sikere után egy újabb főszereppel térne vissza a telenovellák világába. Szinte majdnem biztos, hogy a Triunfo del amor (Marichuy - A szerelem diadala), az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) és a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella) színésznője lesz a történet főhősnője, akit Yadhira Carrillo nagyszerű alakításában élvezhetett a közönség 2004-ben. A történetben sok emblematikus szereplő is van, ám egyelőre több nevet nem tudni, várni kell, amíg a producer hivatalosan is bejelenti szereplőgárdáját.

2004-ben Yadhira Carrillo keltette életre a főhősnőt, most Livia Brito-é a lehetőség

A Yo no creo en los hombres, a La Candidata és a Caer en tentación producere és csapata már az utolsó részleteket finomítják, ugyanis a terveik szerint március 7-én meg is kezdik a telenovella forgatásait, mely korábban a La mujer de nadie munkacímen futott; ebből következőleg remélhetőleg hamarosan bejelentik a szereposztást. Ezzel a hírrel azonban felmerül a telenovella-rajongókban, hogy mi fog történni a Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban) és a La Desalmada második évadával, ugyanis mindkettőnek a kubai színésznő a főszereplője, a Médicos 2-t pedig eredetileg idén készítené el José Alberto Castro.

Mit szóltok Livia új főszerepéhez? Szerintetek alkalmas arra, hogy életre keltse a karaktert, amit 2004-ben Yadhira Carrillo alakított?


Megjegyzések

  1. Szeretem Liviát de ő egy olyan színésznő aki szinte mindig a képernyőn van, megnéztem volna valaki olyat akit nem látni olyan gyakran

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szívesebben látnék egy friss arcot. Liviát a Médicos és a La Desalmada 2. évadában szívesebben nézném.

      Törlés

Megjegyzés küldése