Los ricos también lloran: poszter, premierdátum és az első promók


Már nem kell sokat várni az idei év egyik legjobban várt televisás premierjére, ugyanis a napokban kiderült, pontosan mikor startol el a Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével készülő Los ricos también lloran, mely az 1979-es klasszikus feldolgozása, melynek 1995-ös remake-jét, a María la del barrio-t (María) nem kell bemutatni a hazai telenovella kedvelő közösség számára.

A telenovella egyik posztere, melyen több szereplő is látható

Korábban azt pletykálták, hogy február 14-én startol el, ám a hivatalos kezdés végül február 21-én lesz a mexikói Las Estrellas műsorán a Si nos dejan megüresedő helyén a 21:30-as sávban. Ám valószínű, hogy a floridai székhelyű Univision csatornán tényleg 14-én startol, akárcsak a Telemundo egyik nagy dobása, a Pasión de Gavilanes 2, melyek valószínűleg egymással fognak versengeni a nézettségért. Az alábbiakban pedig a hivatalos poszterét is megtekinthetitek a telenovellának, melynek nagy főgonoszát Fabiola Guajardo kelti életre.

A novella hivatalos posztere a premierdátummal

A 60 részesre tervezett feldolgozás forgatásai már szeptember 20. óta tartanak egy nagyszerű szereposztással, többek között Guillermo García Cantú, Azela Robinson, Alejandra Barros, Víctor Gonzalez, Diego Klein, Lore Graniewitz és Mario Morán erősítik a szereposztást. A premierdátum felfedése mellett pedig közzétették az első két mexikói promót is, ahol már akcióban láthatjuk a karaktereket. A két promót az alábbiakban nézhetitek meg, alatta pedig a magyar feliratot olvashatjátok.


Habár különböző világból származnak, a szerelem mindig megtalálja a helyét.
– Guille atya már szerzett nekem munkát.
– Wow, és a gazdagéknál?
– Igen.
– Te az enyém vagy.
Fedezd fel, mi rejtőzik a minden könnycsepp mögött, mert a gazdagok is sírnak.




Habár azt hisszük, hogy a pénz különbözővé tesz minket, legbelül ugyanolyanok vagyunk.
– Pénz és munka nélkül?
– Én majd segítek neked.
– Életemben nem lettem ilyen hatalmas házat.
– Te ki vagy?
– Ez a te pillanatod
.
– A dolgok megváltoztak, már nem olyanok, mint amikor fiatal voltál.
– Az rendben van, hogy tanácsot adsz, de légy pontatlan!
Fedezd fel, mi rejtőzik a minden könnycsepp mögött, mert a gazdagok is sírnak.


A készülő telenovella szinopszisáról itt olvashatsz, forgatási képeket pedig itt találsz. Már kevesebb, mint egy hónap van a premierig, így hamarosan elkezdik majd promózni, a kedvcsinálókat pedig veletek is megosztom majd az oldalon. Ki várja már a Los ricos... új verzióját?


Megjegyzések