A Telemundo 2022-es kínálata

A tegnapi televisás poszthoz hasonlóan, ma a Telemundo jövő évi sorozatait gyűjtöttem össze egy helyre. A Televisához hasonlóan a Telemundo-nál is sok újdonsággal készülnek a telenovellák rajongóinak, izgalmakban pedig biztos nem lesz hiány. Nézzük, mire számíthatunk 2022-ben!




Diario de un gigoló

Elsőként a floridai székhelyű csatorna nem mindennapi témákat feldolgozó miniszériája startol el januárban, a Diario de un gigoló, melynek főszereplőit Jesús Castro, Victoria White, Fabiola Campomanes és Adriana Barraza alakítják. A 10 részes miniszéria, mely a dzsigolók világába röpíti el a nézőket, valószínűleg január végefelé kerülhet képernyőre a Malverde: el santo patrón megüresedő helyén a 22:00-es sávban.




Pasión de Gavilanes 2

A társaság egyik legerősebb fegyvere a nézettségért folyó harcban kétség kívül 2003-as sikersorozatuk, a Pasión de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai) folytatása lesz, mely 18 év után a rajongók nagy örömére második évaddal folytatódik, melyben az első mind a hat főszereplője, Danna García, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista, Natasha Klauss és Michel Brown is szerepel. A novella februárban kerül a Telemundo képernyőire, egyes hírek szerint február 14-én startol a Diario de un gigoló megüresedett helyén a főműsoridőben.




La Reina del Sur 3

Jövőre ismét visszatér a Telemundo képernyőire Kate del Castillo, híres karaktere, Teresa Mendoza bőrében a La Reina del Sur (Dél királynője) harmadik évadában. Egyelőre azt még nem lehet tudni, hogy mikor kerül képernyőre a történet folytatása, ám minden bizonnyal a 22:00-es sávban fog elstartolni, így valószínűleg a Pasión de Gavilanes 2-t váltja majd.




La mujer de mi vida

A Telemundo visszatér korábbi, klasszikus stílusú novelláihoz is jövőre a La mujer de mi vida című projektjükkel, melyet hónapok óta forgatnak Miami-ban. A főszereplőket Angelica Celaya és Iván Sánchez, a főgonoszokat pedig Catherine Siachoque és Mauricio Islas alakítják. Egyelőre azonban nem tudni, mikor kerül képernyőre, minden bizonnyal az év folyamán később, hiszen még zajlanak a forgatások.




Historias de un clan

Mindemellett pedig a Telemundo elkészíti az argentin miniszéria, az Historias de un clan új verzióját is 2022-ben, mely Arquímedes Puccio igaz történetét meséli el, s melynek a hírek szerint Fernando Colunga alakítaná főszereplőjét, ezzel pedig 2022-ben debütálna a Telemundo képernyőin.


Mi a véleményetek a Telemundo jövő évi felhozataláról? Melyik sorozatot várjátok a fentiek közül?


Megjegyzések