A Televisa 2022-es kínálata

Napokon belül véget ér az év, és elkezdődik egy új, melyben szintén nem lesz hiány telenovellákban a Televisánál, ugyanis a mexikói álomgyár ismét sok újdonsággal készül a nagyközönség. Ebben a posztban pedig összeszedtem, milyen újdonságok készülnek 2022-re. A novellák címére kattintva pedig még többet olvashattok róluk.


  • Január 17-én startol el jövő évben az első telenovella, mégpedig az Eva Cedeño, Gabriel Soto, Andrés Palacios és Irina Baeva főszereplésével készülő Amor dividido, mely meghatározza Angelli Nesma visszatérését a telenovellákhoz három év kihagyás után. A telenovella, mely a kolumbiai Allá te espero feldolgozása, az S.O.S. Me estoy enamorando megüresedett helyén startol el a 18:30-as sávban.

  • Ezt követi február 14-én a Los ricos también lloran premierje, mely az ugyanazon címre hallgató 1979-es novella feldolgozása lesz, melyet Carlos Bardasano készít. A Claudia Martín, Sebastián Rulli és Fabiola Guajardo főszereplésével készülő remake a főműsoridőben fog futni, ahol a Si nos dejan helyét veszi át.

  • Salvador Mejía is visszatér a Televisához négy év kihagyás után, a La usurpadora (Paula és Paulina) producere januárban kezdi meg új sorozata, a Corazón guerrero forgatásait Alejandra Espinoza, Gonzalo García Vivanco és Rodrigo Guirao főszereplésével, mely március végén váltja a Contigo sí-t a délutáni 16:30-as sávban.

  • Szintén március környékén kerül majd képernyőre Juan Osorio új sorozata, a La herencia, un legado de amor, melyet december 6. óta forgatnak. A hagyományos vidéki novella, melynek főszereplőit Michelle Renaud, Matías Novoa, Paulina Matos és Mauricuo Henao keltik életre, a 20:30-as sávot veszi majd birtokba a Mi fortuna es amarte befejeztével.

  • José Alberto Castro 2012-es sikersorozata, a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évada is érkezik jövőre, melynek főszereplőit ismét a Chavero-család, azaz Victoria Ruffo, Mane de la Parra, José María Torre és Alejandro Nones alakítják. A forgatások szintén december 6. óta tartanak, a történet folytatása a nyár elején kerülhet a Las Estrellas képernyőire a 18:30-as sávban, az Amor dividido végeztével.

  • Szintén a nyár elején startolhat Giselle Gonzalez új sorozata is, mely a Los ricos también lloran helyét veszi át a főműsoridőben. A hírek szerint a producerasszony Ernesto Alonso novellája, az Amarte es mi pecado feldolgozását készíti el; egyelőre pedig nem tudni, kik fognak szerepelni benne. A casting még tart, a novella egyelőre a La mujer de nadie munkacímen fut.

  • Rosy Ocampo jövőre is jelentkezik egy újabb novellával, mely szintén a Vencer-antológia része lesz. A következő sorozatban a négy főhősnőnek a hiánnyal kell majd szembenézniük; a novella a Vencer la ausencia munkacímen fut. Egyelőre még ennek a sorozatnak sincs szereposztása, annyit lehet tudni, hogy a jövő év közepén fog képernyőre kerülni a 20:30-as sávban a La herencia megüresedő helyén.

  • A Fábrica de sueños is tovább folytatódik, az antológia ismét egy új darabbal bővül, mégpedig az El maleficio feldolgozásával, melyet José Alberto Castro készít. Emellett úgy tudni, hogy az El privilegio de amar és a La Madrastra feldolgozását is elkészítik, ám ez még nem hivatalos, hogy belefér a jövő évbe. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy Castro-nak több félbehagyott sorozata is van, a Por amar sin ley 3. évada, a Médicos, línea de vida 2. évada és a La Desalmada 2. évada, ám ezekről hivatalosan nem tudni, mikor készülnek el.

  • Emellett ismét készítenek bioszériákat is, jövőre elkészül Gloria Trevi, María Felix, Pedro Infante és a nemrég elhunyt Vicente Fernandez bioszériája is; ezekről azonban nem lehet többet tudni.

  • A Televisa és az Univision egy új digitális platformot is piacra dobnak 2022-ben, ahol rengeteg spanyol nyelvű tartalmat ígérnek, köztük premiereket is. Egyikőjük a La mujer del diablo, melyet Leonardo Padrón ír, s melynek főszereplőit Carolina Miranda és José Ron alakítják. A másik pedig a Travesuras de la niña mala, melynek főszereplőjét pedig Camila Sodi játssza majd. Mindkettőt a W Studios készíti az online platformra.


Mit gondoltok a 2022-es felhozatalról? Melyik sorozatot/sorozatokat várjátok a legjobban 2022-ben?


Megjegyzések