Novemberi ismétlések az Izaura TV-n


Két ismétlés is érkezik novemberben az Izaura TV-re, ugyanis két jelenleg futó sorozat is kifut az év utolsó előtti hónapjában.



Vészhelyzet Mexikóban

Először is november 2-től lesz látható a Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban), mely tavaly futott a TV2-n. Az orvosi dráma 8:15-től lesz majd látható minden hétköznap az Izaura TV-n, ahol a jelenleg futó Amanda című chilei sorozatot váltja. A José Alberto Castro által készített novella főszereplőit Livia Brito, Daniel Arenas és Rodolfo Salas alakítják; a sorozat pedig teljes egészében elérhető az oldalon HD 720p felbontásban a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.



Titkok és szerelmek

A másik novemberi ismétlés pedig a klasszikus El privilegio de amar (Titkok és szerelmek), mely pedig november 4-től lesz látható minden hétköznap 23.00-kor a Soy tu dueña (Riválisok) megüresedő helyén. Az Helena Rojo, Adela Noriega, René Stickler és Andrés García főszereplésével készült 1998-as sorozat immáron tizenegyedik alkalommal kerül képernyőre hazánkban, az Izaura TV pedig már ötödjére tűzi műsorra. A novella szintén teljes egészében elérhető az oldalon HD 720p felbontásban a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.


Megjegyzések