Viharos szívek: kik szerepelnek a sorozatban?


A hazánkba érkező novella bemutatását a feliratos promók és a szinopszis után ma a sorozatban szereplő színészek bemutatásával folytatjuk. A folytatásban megismerhetitek a főbb karaktereket alakító színészeket.




Claudia Álvarez mint Ariadna

A mexikói színésznő csupán 2 hónappal azután tért vissza ezzel a projekttel a telenovellákhoz, hogy anyuka lett. "Visszatérés jobb lábbal, egy produkcióval, mely tele van kreativitással, intelligenciával, becsületességgel és egy csodálatos csapattal..." - nyilatkozta annak idején a színésznő, akit utoljára a Simplemente María (María) főhősnőjeként láthattunk a hazai képernyőkön.




David Zepeda mint Álvaro Falcón

"Szép folyamat volt kicsit kikerülni a Televisából, csinálni egy projektet és visszatérni, ráadásul ehhez a produkcióhoz, akik olyanok, mint a családom." - nyilatkozta a mexikói színész, aki telemundós kitérője után, ahol a La Doña (A végzet asszonya) második évadában szerepelt, ezzel a projekttel tért vissza a telenovellák világába tavaly.




Daniela Romo mint Bárbara Falcón

A mexikói színésznő, akit itthon a Sortilegio (Kettős játszma), Triunfo del amor (A szerelem diadala) és El hotel de los secretos (Titkok szállodája) sorozatokban láttunk, többek között. "Az első, akivel számtalan dolog történik, akinek hiányt kell szenvednie, az én vagyok. [...] A gyermekek elmennek a feleségeikkel, és ott kezdődik ez a történet, de aztán ezeknek a nőknek velem kell élniük."




Juan Diego Covarrubias mint Eduardo Falcón

"Ez egy kihívás számomra." - nyilatkozta a színész. "Nem az a tipikus főgonosz, ő egyszerűen csak nagyon ambiciózus, úgyhogy anélkül lesz rossz, hogy akarná.




Emmanuel Palomares mint Gael Falcón

A venezuelai színész a legkisebb testvérnek ad majd életet, így Zepeda és Covarrubias testvérét alakítja.




Julia Urbini mint Dafne

A mexikói színésznő egyike a négy női főhősnek, karakterének pedig az özvegységgel szembenézni fiatalon és két kisgyermekkel.




Valentina Buzzurro mint Gemma

A mexikói színésznő egészíti ki a főhősnői kvartettet, aki Gemmát kelti életre, akinek a nem tervezett fiatalkori terhességgel kell szembenéznie.




Altair Jarabo mint Olga

A mexikói színésznő karaktere Álvaro (David Zepeda) felesége lesz, aki a történet női antagonistája is egyben.


12 évvel a Sortilegio (Kettős játszma) után Daniela Romo és David Zepeda ismét anya és fia lesznek

Mellettük pedig még többek között Lourdes Reyes, José Elías Moreno, Leonardo Daniel és Isabella Camil is részesei a sorozatnak, mely Rosy Ocampo Vencer-antológiájának második darabja. Hamarosan még több információval jelentkezem a TV2 új sorozatáról.

Viharos szívek - minden hétköznap 14.40-kor a TV2-n


Megjegyzések