Viharos szívek: szinopszis

Magyarországra is elérkezett Rosy Ocampo Vencer-antológiája, mégpedig annak második darabja, a Vencer el desamor, melyet a TV2 Viharos szívek címmel tűz műsorra szeptember 3-tól. Legutóbb a sorozat magyar feliratos promóit láthattátok, most pedig ahogy ígértem, a Daniela Romo, Claudia Álvarez, David Zepeda, Julia Urbini és Valentina Buzzurro főszereplésével készült telenovella szinopszisáról olvashattok.

A sorozat poszterén a négy nő főhősnő, bal fentről: Julia Urbini, Valentina Buzzurro, Daniela Romo és Claudia Álvarez

A melodráma négy nő életét mutatja be: Bárbara (Daniela Romo), Ariadne (Claudia Álvarez), Dafne (Julia Urbini) és Gemma (Valentina Buzzurro), akik különböző életkorúak és különböző társadalmi osztályból származnak, számos közös dolog van bennük: azon túl, hogy valamilyen formában ugyanahhoz a családhoz tartoznak, ugyanazon házat osztják meg egymássál, a párjuk szeretetének hiányától szenvednek és egy szívfájdalommal teli életet élnek. A kezdetekkor nehéz és feszült az együttélés különböző látásmódjuk és életvitelük miatt, azonban szép lassan érvényesülni fog a testvériesség és a szolidaritás közöttük. Különböző problémák szembenézésével, mint például az özvegység, egy különleges szükségleteket igénylő kisfiú nevelése, egy nem tervezett terhesség és a munkahelyi problémák, megértik, hogy a társaik segítsége az, amivel előre haladhatnak.


A Vencer el desamor színészgárdájának főbb szereplői, középen Rosy Ocampo, a sorozat producere

"Négy különböző életkorú nőről van szó, akik különböző helyekről származnak, de mindannyiuknak van egy komplikált problémája, amit meg kell oldania." - mesélte Rosy Ocampo, a sorozat producere a bemutatóján. "Hirtelen a körülmények arra kényszerítik őket, hogy ugyanazon tető alatt éljenek. A kezdetekkor az együttélés nagyon komplikált, sőt vannak súrlódások, veszekedések, de egy idő után rájönnek, hogy az egyetlen módja annak, hogy előrébb jussanak az az összefogás és nők közti társulat, így végül egymás segítségével megoldják problémáikat és továbbjutnak rajtuk."

Viharos szívek - szeptember 3-tól hétköznap 14.40-kor a TV2-n


Megjegyzések