Éltető szerelem: a telenovella alapvetései egyenesen a főszereplőktől

Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gaby Spanic mutatták be a TelevisaUnivision idei telenovelláját, mely tele van szerelemmel és irigységgel, és ami a klasszikusokra hasonlít, "de modern és aktuális árnyalattal".


20 évvel ezelőtt a Del Olmo család lányát, Fridát elrabolják, a rendőrség nem találta meg a kislányt, így halottnak nyilvánították. Azonban arról nem tudnak, hogy sikerült megszöknie a bűnözőktől, és így keresztezte Alma és Antonio útját, akik épp eltemették kislányukat, Rebeca-t. A vesztéség mély fájdalmától úgy döntenek, hogy megtartják Frida-t, és halott kislányukat helyettesítik vele. Két évtizeddel később, Frida felfedezi valódi származását, és úgy dönt, hogy bosszút áll vérszerinti családján, mivel azt gondolja, hogy magára hagyták. 

Ez az alaptörténete a Vivir de amor-nak (Éltető szerelem), a TelevisaUnivision 2024-es telenovellájának, mely október 7-én veszi kezdetét hazánkban a TV2 műsorán, ahol minden hétköznap 14:35-től lesz látható. A melodráma, melyet Salvador Mejía készített, középpontjában az irigység áll, fő szerelmi háromszögének tagjait pedig Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gala Montes keltik életre.


Kimberly Dos Ramos

"Ez egy olyan novella, amely tele van szeretettel, vannak benne [dolgok] a társadalmi életből, melyeket sokat érintünk, és ez az, amit szeretek, mert az emberek azonosulni tudnak." - nyilatkozta a venezuelai színésznő. "Ez egy olyan történet, ahol a főszereplőknek van egy lenyűgöző szerelmi története, de benne van a gonosz oldal is, a sokszínűség oldala, a vígjáték oldala. Nem egy tipikus novella, amely csak a főszereplőkre koncentrál. Nem. Ez egy nagyon jól megírt, nagyon jól kidolgozott novella, ahol otthon a nagypapa, a nagymama, az anya, az apa, a gyerek képes lesz azonosulni bármely szereplővel." - tette hozzá a színésznő, aki főhősnőként debütált ezzel a történettel a TelevisaUnivision-nál.


Emmanuel Palomares

"Ez egy olyan történet, amilyennek mi szeretjük, egy telenovella, amely természetesen kezeli a klasszikust, és ha a klasszikusról beszélek, akkor a megszokott telenovelláinkról [beszélek], természetesen modern és aktuális vonatkozással, de megvannak a nagy gonoszok, megvannak a főszereplők, megvan a harc, a szerelem..." - mesélte az ő részéről a venezuelai lovag, akinek második főszerepét jelentette ez a melodráma a 2023-as Perdona nuestros pecados után.


Gaby Spanic

"Imádom ezt a telenovellát, mert ez egy rózsanovella, ebbe a korba adaptálva." - vallotta be a venezuelai színésznő, aki ezúttal főgonoszként tér vissza a képernyőkre. "Rengeteg cselekménye, mellékszála van, [vannak] a gazdag emberek, a szegény emberek, a jó főgonosz, a rossz főgonosz, sok olyan dolog van benne, ami társadalmi szinten érint, és ez engem lenyűgöz." - mesélte.


Kimberly Dos Ramos

"Nyilvánvalóan azért olvasom a részeket, mert tudnom kell, merre tart a karakterem, honnan jött, mit akar elérni, de elolvasom a részeket, és azt mondom, hogy jó, el fogok olvasni a 3-at, és végül a 6-ot [olvasok el]. Kíváncsi leszek." - mesélte a színésznő, aki Angelli del Olmo-nak ad életet.


Gaby Spanic

"Ez egy rózsaszín melodráma, amelyet az emberek könnyen megértenek, mikor ikonikus karaktereket látnak a tévében, olyan karaktereket, akik szórakoztatják őket, és elfeledtetik velük ezt a konfliktusokkal, háborúkkal és sok minden mással teli világot. Ez egy olyan novella, amely álmodozásra késztet, egy olyan novella, mely annyi mindent elfeledtet, akár egy órára is." - mesélte a Mónica Rivero Cuéllar-t életre keltő színésznő.


Emmanuel Palomares

"Leginkább azt szeretnénk, hogy a közönség leüljön velünk, hogy lehetőséget adjanak arra, hogy kapcsolatba kerüljenek karaktereinkkel, hogy jól érezzék magukat és szórakozzanak, mert ezt hozzuk: egy szórakoztató történetet, hogy az emberek szeressenek és szenvedjenek is egy kicsit velünk és élvezzék a gonoszkodásokat." - nyilatkozta a venezuelai színész, aki José Emilio Aranda Rivero Cuéllar-nak ad életet.

Ki várja már, hogy megismerje a karaktereket? Mit vártok tőlük?


Megjegyzések