Cautiva por amor: befejeződött a forgatás

Négy hónapnyi kemény munka után véget ért a Cautiva por amor forgatása, a TV Azteca újdonságáé, melynek főszereplőit Litzy és Osvaldo de León alakítják, s mellyel a tévétársaság visszatér a telenovellákhoz.


Június elején kezdődött meg a kaland, ekkor vette ugyanis kezdetét a forgatás, hogy elkészüljön az a telenovella, mellyel a TV Azteca visszatér a saját gyártású telenovellák készítéséhez. Cautiva por amor, azaz magyar fordításban A szerelem foglya címmel készítették a telenovellát, melynek főszereplő-párosát Litzy és Osvaldo de León keltik életre. Nemrég azonban már be is fejezték a novella forgatásait, melyet Luis Urquiza producer készít, a főszereplők pedig csupán hálával teli szavakkal tudtak csak búcsúzni.

"És ezzel a mosollyal, ami a lelkemből jön, lezárom ezt a csodálatos projektet. Nem tudom kifejezni Önöknek a boldogságomat és hálámat, amit ezért a telenovelláért [érzek]. Élveztem az elejétől a végéig. Bevallom, voltak napok, amikor úgy éreztem, nem bírom tovább a fáradtság miatt, de amikor a stúdióba értem, mindig megváltozott minden, mert szeretem, amit csinálok, mert szép volt a csapat, ami összeállt és mindenki közülük mindent és még többet is adtak, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy kell." - írta közösségi oldalán Litzy.


A mexikói színész sem maradt le, ő is csak hálával teli sorokkal tudott búcsúzni a projekttől. "Kedves kollégák, produkciós csapat és stábtagok! Szeretném kifejezni őszinte hálámat ezért a felejthetetlen élményért, melyet ebben a televíziós sorozatban megosztottunk egymással. Minden nap lehetőség nyílt a közös fejlődésre és tanulásra. A varázslat nemcsak a kamerák előtt történt, hanem a színfalak mögött is, ahol a munkát meghaladó kötelékek szövődtek. 'Családunk' elbúcsúzott, de van remény, hogy újra találkozunk az úton. Mindenkinek sok sikert és boldogságot kívánok a következő projektjeikhez. A kreativitás és a szenvedély továbbra is vezessen titeket. Köszönjük, hogy különlegessé tettétek ezt az utazást. Hamarosan találkozunk. Találkozunk a képernyőn." - írta Osvaldo de León közösségi oldalán, miután befejezték a melodráma forgatási munkálatait a közelmúltban.


Daniela Castro, Alejandra Lazcano, Plutarco Haza, Erick Chapa, Rossana Najera, Pierre Louis, Zahit Sosa, Alexa Castro és Cayetano Arámburo is erősítik a melodráma szereposztását, melyet 2025-ben mutat be a tévétársaság csatornájukon. A premierről egyelőre nincs bővebb információ, de amint kiderül valami, megosztjuk veletek.

Ki kíváncsi már erre a novellára? Ki tervezi követni az Azteca visszatérését?


Megjegyzések