A múlt börtönében: ma véget ér a telenovella

Négy hónap után a mai nappal véget ér a TV2 műsorán a Vencer-antológia harmadik telenovellája, a Vencer el pasado (A múlt börtönében), ma kiderül, sikerül-e legyőzniük a múltat főhősnőinknek.


Június elején mutatták be hazánkban Rosy Ocampo 2021-ben készült telenovelláját, a Vencer el pasado-t (A múlt börtönében), mely aktuális társadalmi problémákat, a mai kor történéseit mutatja be négy nő történetén keresztül, akiknek szembe kell nézniük a múlttal. A novella főhősnőit Angelique Boyer, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez keltik életre, ma pedig kiderül, hogy karaktereiknek, Renata-nak, Carmen-nek, Mariluz-nak és Danna-nak sikerül-e legyőzniük a múltat, ahogyan a novella eredeti címe is mondja, hiszen ma befejeződik a sorozat a TV2 műsorán, ahol június 6-án mutatták be a hazai közönségnek.

Egészen pontosan ma, azaz október 4-én 14:35-től lesz látható a befejező rész, szám szerint a 85. rész a TV2 műsorán, ám érdemes hamarabb odakapcsolni, mivel gyakran hamarabb kezdik a vetítést pár perccel. Ezzel pedig a teljes telenovella elérhető lesz majd nálunk is, ahol a részeket a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva érhetitek majd el.


Sebastián Rulli, África Zavala, Matías Novoa, Leonardo Daniel, Roberto Blandón, Horacio Pancheri, Diego Olivera, Ferdinando Valencia, Gabriela Rivero, Manuel "Flaco" Ibáñez, Leticia Perdigón és Otto Sirgo is erősítették többek között a melodráma szereposztását, melyről a hazai vetítés során számos érdekességet, kulisszatitkok és exkluzív interjúkat olvashattatok nálunk. Ezeket elérhetitek egy kattintással itt, így még tudtok olvasgatni a novelláról, mely a harmadik premier telenovella volt ebben az évben.

Hétfőtől egy újabb mexikói telenovella veszi kezdetét ebben az idősávban, mégpedig a Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gala Montes főszereplésével készült Vivir de amor (Éltető szerelem), melyről ebben a mindenes posztunkban tudtok részletesebben tájékozódni. Ha pedig szívesen látnátok még a Vencer-antológia novelláiból, az eddig le nem vetített Vencer el miedo-t, a Vencer la ausencia-t vagy a Vencer la culpa-t, vagy például Angelique Boyer még be nem mutatott telenovelláit, az Amar a muerte-t vagy az Imperio de mentiras-t, azt tudjuk javasolni, hogy írjatok emaileket a TV2-nek a kozonsegszolgalat@tv2.hu email címre.


A telenovella befejezése után pedig szívesen olvassuk véleményeteket ezen poszt alatt. Kinek hogy tetszett összességében a novella? Mi a véleményetek a történetről, a karakterekről? Ki(k) volt(ak) a kedvence(i)tek? Mit szóltok a befejezéshez?


Megjegyzések

  1. Én szeretem Angelique sorozatait, szerintem ez is nagyon klassz volt. A többi szereplő játékát is kedveltem, különösen Ferdinando Valencia, Sebastian Rulli, Erika Buenfil és Africa Zavala voltak a kedvenceim Angie után.

    VálaszTörlés
  2. Szerettem ezt a sorozatot.Sajnálom,hogy vége. Remélem,hogy nem kell megint 7 évet várni egy újabb Angelique Boyer-telenovellára.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése