Zorro: a történet legújabb adaptációja nálunk is elérhető

A Telenovella Sarokba is megérkezik a Zorro legújabb adaptációja, melyet 2024-ben készítettek a legendás karakter történetéről, ezúttal miniszéria formátumban. Részletek a folytatásban.


2024-ben újabb adaptációt készítettek a legendás Zorro történetéből, ezúttal egy spanyol miniszéria keretein belül, melyet Carlos Portela készített a Prime Video számára; a történet ugyanazon karakteren alapszik, melyet az amerikai Johnston McCulley alkotott meg 1919-ben. A sorozatot 2024. január 19-én mutattak be, júliusban pedig megérkezett magyar szinkronnal az RTL+ streaming felületére.

A 10 részből álló minisorozat az oldalunkra is feltöltésre került, a részeket, melyeket Full HD 1080p felbontásban töltöttünk fel videa és ok.ru videómegosztókra, a 'Streaming' menüpont alatt vagy az alábbi gombra kattintva találjátok.

MEGNÉZEM A SOROZATOT

Dacolva a hatóságokkal és a helyi földbirtokosok érdekeivel, Diego de la Vega elhatározza, hogy kideríti, ki a felelős az apja haláláért. Hamarosan a vidék úgy emlegeti a fekete maszk mögé bújt férfit, mint Zorro, az igazságosztó, aki védi az elnyomottakat és leszámol a zsarnokokkal. Miközben életét kockáztatva egyre közelebb kerül az igazsághoz, olyan családi titkokra bukkan, amelyek örökre megváltoztatják a sorsát. A legendás Zorro sorozat legújabb, 2024-es feldolgozásának címszereplője az Elit és az 1899 sztárja, Miguel Bernardeau.

Renata Notni, Dalia Xiuhcoatl, Emiliano Zurita, Andrés Almeida, Cuauhtli Jiménez, Elia Galera, Paco Tous, Rodolfo Sancho, Cristo Fernández, Francisco Reyes, Luis Tosar, Ana Layevska és Cecilia Suárez is erősíti a széria szereposztását, melynek betétdalait a kolumbiai Juanes és a mexikói Carín León adják elő; a teljes sorozat pedig már nálunk is elérhető.


Megjegyzések

  1. Ezt a verziót nagyon szerettem. Abszolut nyitva hagytak az uj kalandokra. Remelem kap masodik evadot.

    VálaszTörlés
  2. Renata Notni az egyik kedvencem, gyönyörű nő, szerintem Teresa feldolgozásban remekelne főhősként.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszett és remélhetőleg folytatják. Bár a kedvencem továbbra is a Disney-sorozat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése