Hírek 2024.09.30.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Amar: ma kezdik a forgatást

A mai nappal kezdetét veszi egy új kaland a TelevisaUnivision falai között, egy újabb álmot álmodnak meg az Álomgyárban. Elkezdődik ugyanis Ignacio Sada projektjének a forgatása, melyet még a tavasszal elhunyt Nicandro Díaz álmodott meg. Nem másról van szó, mint az Amar munkacímen készülő telenovelláról, melynek főszereplőit Eva Cedeño és David Zepeda keltik életre. "Hétfőn kezdjük az Amar forgatásait." - írta közösségi oldalán a mexikói színésznő. "Ez a munkacím, ahogy Önök is tudják. A szereposztás nagy része összegyűlt nagy illúziókkal, hogy elvigyük Önöknek ezt a történetet." - tette hozzá az ő részéről a mexikói színész. "Remélem, elkísérnek minket ebben a kalandban a kamerák túloldalán. Februárban kerülünk képernyőre." - egészítette ki. A forgatásokat tehát ma kezdik meg, így minden bizonnyal hamarosan újabb információk érkeznek majd a projektről, ami Rosy Ocampo még be nem mutatott novelláját váltja majd jövőre a 20:30-as sávban.




Sed de venganza: befejeződik

És miközben egyes telenovellák csak most találják meg formájukat és csupán az első felvételeket rögzítik majd, addig egy másik befejeződik. Ez az esete a Telemundo legújabb produkciójának, a Sed de venganza-nak, melynek forgatásait múlt héten fejezték be Miami-ban. A produkció négy hónapnyi kemény munka után fejezi be a forgatásokat, hogy október 15-től egy szerelemmel, árulással, titkokkal, szenvedéllyel, de legfőképp bosszúval teli történetet hozzanak el a nézőközönségnek, mindezt Isabella Castillo, Danilo Carrera és Alexa Martín főszereplésével. A melodráma szereposztása pedig összegyűlt múlt hét csütörtökön Miami-ban, hogy egy buli keretein belül megünnepeljék a fikció forgatásának befejezését, melynek szereposztását Saúl Lisazo, Diego Olivera, Roberto Romano, Rodolfo Salas, Daniela Martínez és Javier Ponce is erősítik, többek között.




Las hijas de la señora García: üdvözlet a forgatásról

Laura Flores kelti életre a Portilla család elsőszámú asszonyát a TelevisaUnivision készülő melodrámájában, a Las hijas de la señora García-ban, mely a török Fazilet asszony és lányai feldolgozásaként készül Mexikóban José Alberto Castro producer vezénylésével. A mexikói színésznő, akit számtalan szerepben láthattunk már, többek között a Siempre te amaré (Sebzett szívek), az En nombre del amor (A szerelem nevében), az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) vagy a Reina de corazones (Emlékezz, Reina), ezúttal egy előkelő család első asszonyát kelti majd életre a történetben, melynek főszereplőit María Sorté, Oka Giner és Ela Velden alakítják. A színésznő fikcióbeli családjához tartozik majd a férjét alakító Guillermo García Cantú, valamint a fiait életre keltő Emmanuel Palomares, Brandon Peniche és Juan Diego Covarrubias




Amor amargo: testvérek lesznek

Ana Belena, Karena Flores és Karla Farfán testvérek lesznek Pedro Ortiz de Pinedo újdonságában, mely Amor amargo címen készül hónapok óta Mexikóban. Az előbb említett mexikói színésznő, Ana Belena kelti életre a portugál novella feldolgozásaként készülő történet főhősnőjét, a chilei Andrés Palacios oldalán, ezzel pedig főhősnőként is debütál a mexikói tévétársaságnál. Fikcióbeli testvéreivel pedig nemrég megosztottak egy közös forgatási képet is, ugyanis a testvériség és a jó hangulat túlmutat a novellán. A három színésznő nagymamája pedig nem más lesz, mint Daniela Romo, aki Leonort, a melodráma nagy női főgonoszát kelti életre, s aki a keserűséget viszi majd a történetbe. A színésznőket és a szereposztás további tagjait november 4-től követheti a közönség, amikor is elstartol Mexikóban a novella a Las Estrellas 18:30-as sávjában.




Papás por conveniencia: kezdődik a visszaszámlálás

Mexikóban már megkezdődött a visszaszámlálás Rosy Ocampo legújabb telenovellájánál, a TelevisaUnivision-nál ugyanis már el is kezdték promózni a Papás por conveniencia címen érkező telenovellát, melynek főszereplőit Ariadne Díaz és José Ron keltik életre. A novellához már kiadták az első két promót is, melyben éppen őket, a történet főszereplőit, azaz Aidét és Tinót mutatják be. A promócióról bővebben is olvashattok holnapi posztunkból, addig is egy forgatási képet hoztunk nektek, melyen a főszereplő-páros mellett többek között María Chacón, Miguel Martínez és Martín Ricca is láthatóak, a volt gyerekszínészek, akik szintén erősítik a szereposztást, egy nosztalgiafaktort adva ezzel a novellának. Rosy Ocampo, a Vencer-antológia producerasszonyának új telenovellája október 21-én veszi kezdetét a mexikói Las Estrellas műsorán a 20:30-as sávban, ahol a jelenleg futó Fugitivas-t váltja.




Dél királynője: nagy találkozás

Kate del Castillo nemrég újra találkozott a nagysikerű La reina del sur (Dél királynője) szereposztásának egy részével Madrid-ban, Spanyolországban. Néhány órát erejéig a mexikói színésznő együtt töltött kollégáival, akikkel együtt dolgozott a Telemundo világsikerű telenovellájában, melynek első évadát hazánkban is vetítették, eddigi legutóbb készült évada pedig a harmadik, melyet 2022-ben mutattak be. A találkozásról pedig nem hiányozhatott a közös fénykép sem, melyet a rajongók nagy örömére a közösségi oldalakon is megosztottak. "Micsoda csodás este!" - írta a mexikói színésznő a kép mellé, melyet az alábbiakban ti is láthattok. A telenovellát az oldalunkon is eléritek a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.




Megjegyzések