Éltető szerelem: október 7-től a TV2 műsorán

A tavasszal jelentettük be nektek első kézből, hogy két új telenovellát vásárolt a TV2 Csoport, a Vencer el pasado (A múlt börtönében) után pedig érkezik az újabb melodráma a csatornára.


A TelevisaUnivision, Mexikó vezető tévétársasága és telenovella készítő vállalata április 8-án jelentette be hivatalosan, hogy újabb szerződést kötött a hazai TV2 Csoporttal, melynek keretein belül két telenovellát vásároltak a hazai piacra. Így startolt el június 6-án a Vencer el pasado (A múlt börtönében), Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez főszereplésével, most pedig érkezik a másik melodráma, melyet a szerződés keretein belül vásároltak.

Valószínűleg nem okoz nagy meglepetést a hír, hiszen áprilisban már mi is felfedtük exkluzív módon, emellett várható is volt érkezése... a TV2 következő délutáni telenovellája a Vivir de amor lesz, mely az idei év egyik sikere volt Mexikóban. Hazánkban Éltető szerelem címmel mutatják be a melodrámát, melynek főszereplő-párosát Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares keltik életre, míg a gonoszkodásról Gala Montes, Josh Gutiérrez és Gabriela Spanic fognak gondoskodni. Salvador Mejía, a La usurpadora (Paula és Paulina) és a Corazón guerrero (Háborgó szívek) producerének újdonsága október 7-től minden hétköznap 14:35-től lesz látható a TV2 műsorán.


A hagyományos melodráma középponti témája az irigység, a novella Rebeca (Gala Montesés Angelli (Kimberly Dos Ramos) történetét meséli el, két testvérét, akik gyerekkoruk óta külön élnek, miután a sors szétválasztotta őket. Angelli az anyjával, Elenával nőtt fel, míg Rebeca kénytelen volt szerény családban élni és nagy nélkülözéseket átvészelni. 20 évvel később azonban rájön valódi származására, és úgy dönt, hogy bosszút áll, amikor megtudja, hogy miközben ő súlyos nélkülözések közepette nőtt fel, Angelli húga pedig luxuskörülmények között élt.

A telenovella szereposztását Juan Diego Covarrubias, Eugenia Cauduro, René Strickler, Bárbara Islas, Mariluz Bermúdez, Eric del Castillo, Marcelo Bouquet, Josselyn Garciglia, Christian de la Campa, Francisco Gattorno, Amairani Romero, Mauricio Aspe, Magda Karina, Isadora González, Patricio José, Marco LeónIsabel Madow és Malillany Marín is erősítik, a novelláról pedig ide kattintva találjátok az oldalon eddig készült posztokat, az alábbi videóban pedig egy saját készítésű promót találtok.


A premier közeledtével megosztunk majd veletek minden fontos információt, amit a novelláról tudni kell, a részeket pedig az oldalra is fel fogjuk tölteni. A posztban szereplő képek, poszterek és videó saját készítésűek, így kérjük, jelöljetek meg bennünket forrásként, ha megosztjátok őket.

Ki örül a hírnek? Ki fogja követni a telenovellát?

Megjegyzések

  1. Nagyon jó lesz 🙂
    remélem, hogy utána érkezik az El amor no tiene receta.

    VálaszTörlés
  2. Az alcím is hivatalos, vagy azt csak ti raktátok mellé?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mexikoi alcim kerult ra magyarul.

      Vivir de amor... Es la felicidad.

      Törlés
    2. Tudom. Arra irányult a kérdésem, hogy a tv2 is használja-e, mert hivatalos hírt vagy promót nem találtam.

      Törlés
    3. Nem, az alcím nem hivatalos, csupán mi raktuk rá, ahogyan a magyar logó és poszterek is saját készítésűek.

      Törlés
    4. Köszi. Szép munka.

      Törlés
  3. Hú, hülye alkoholista kinézetű Spanic megint…. Kaszálva!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne átkozódj szerintem, ha nem tudsz értelmeset írni, akkor inkább ne szólj hozzá!!!

      Törlés
  4. Én is nagyon örülök. Biztosan nézni fogom. ❤️🙏🎬🇲🇽

    VálaszTörlés
  5. Szuper. Követni fogjuk! 😊 Köszönjük a munkátokat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése