Amar: Víctor González a főgonosz szerepre készül

Víctor González az Hoy című műsornak mesélte el egy exkluzív interjú keretein belül, hogyan készül arra, hogy karrierje egyik legjobb főgonoszát keltse életre.


Miután egy éve szerepelt telenovellában, Víctor González készen áll arra, hogy újra életre keltsen egy főgonoszt, de ezúttal az Amar munkacímen készülő projektben, Ignacio Sada novellájában, melynek főszereplőit Eva Cedeño és David Zepeda alakítják. "A Leona bosszúja után egy újabb főgonoszt [alakítok], aki nagyon különböző, más-más árnyalatokkal, de szintén főgonosz." - erősítette meg részvételét a novellában a mexikói színész, melynek szereposztását nemrég fedték fel hivatalosan is.

"Izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a stúdiókba, az előkészület folyamatát szeretem, mert az ember kezd belebújni a karakterbe, és kezdődik a novella." - vallotta be a Televisa Espectáculos kameráinak, majd legújabb karakteréről annyit elárult, hogy nagyon más lesz, mint az előző. "Ez a karakter nagyon különböző Calixto-tól, aki az előző volt, és nyilvánvalóan más dolgokkal is foglalkozik, mint Calixto." - mesélte elöljáróban legújabb munkájáról.

Víctor González A gazdagság árában León Alfaro-t alakította

A színész azt is elmesélte, hogy jelenleg milyen munkafolyamatok zajlanak a telenovella produkciójánál. "Keresünk, keresünk a szövegkönyvben, a forgatókönyvben, keressük [a karakter] érzelmeit, az élettörténetét, a jellemét, [megfejtjük, hogy] miért teszi azt, amit tesz, legyen az jó vagy rossz. Úgyhogy ez egy nagyon izgalmas folyamat." - vallotta be a színész, akit hazánkban az elmúlt időszakban a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) és az El amor invencible (Leona bosszúja) telenovellákban láthattunk gonoszkodni.

Víctor González, akit jelenleg az El Conde, amor y honor-ban láthat a tengerentúli közönség a Telemundón, az interjú során büszkén mesélt karrierjéről, melyet több mint 30 év alatt épített fel. "Az igazság az, hogy szerencsés vagyok, hogy továbbra is abban dolgozhatok, amit szeretek, hogy továbbra is a novellákban, a színházakban lehetek. Ez egy kitartó folyamat, ezt mindig is tudtuk, amióta csak elkezdtük ezt tanulni, ez egy kitartást igénylő szakma, amit nap mint nap kell végezni; fennmaradni, jelen lenni, tovább keresni, szereplőválogatásra járni, kipróbálni, tanulni, megújulni..." - tette hozzá.

A Leona bosszújában Calixto Peralta-nak adott életet

A mexikói színészt 2025 februárjától láthatja majd a közönség új szerepében, ahol olyan színészekkel szerepel majd együtt, mint Laura Carmine, Eugenia Cauduro, Juan Carlos Barreto, Olivia Collins, Pedro Moreno, Diego de Erice, Gaby Mellado, Diana Haro, Andrés Vázquez, Karla Gaytán, Camille Mina és Sebastián Guevara, többek között.

Mit szóltok az új karakteréhez? Milyen főgonosz szerepében néznétek meg ezúttal?

Megjegyzések