A szerelmesek: szeptember 30-tól a Telenovella Sarokban

Hamarosan véget ér a hazánkban elsőként vetített mexikói telenovella, a Yo compro esa mujer (Megveszem ezt a nőt!) feltöltése, mi azonban már egy újabb klasszikuson dolgozunk, melyet szintén elhozunk nektek jó minőségben.


Júniusban kezdtük meg egy igazán különleges, klasszikus telenovella feltöltését, mely az oldal születésnapja alkalmából, 100. feltöltésként került fel, a Yo compro esa mujer (Megveszem ezt a nőt!) feltöltése azonban hamarosan a végéhez közeledik, szeptember 20-tól már a teljes melodrámát elérhetitek majd nálunk. Befejeztével pedig egy újabb klasszikust hozunk el nektek jó minőségben, ugyanis úgy tűnt számunkra, hogy sokan szívesen néznétek az interneten csupán rossz minőségben fellelhető klasszikusokat is jó felbontásban.

Választásunk ezúttal egy venezuelai telenovellára esett, mely a Venevision és a Fonovideo közreműködésével készült 1999-ben. Nem másról van szó, mint a többetek által is kért Enamorada-ról, melyet hazánkban a Zone Romantica mutatott be A szerelmesek címmel. A történet főszereplőit Gaby Espino és René Lavan keltették életre, hamarosan pedig ti is nosztalgiázhattok a novellával, – vagy ha még nem láttátok – akkor most megnézhetitek Full HD 1080p felbontásban.


A telenovella szeptember 30-tól lesz látható nálunk, a Telenovella Sarokban, mégpedig hasonlóan a Yo compro esa mujer-hez (Megveszem ezt a nőt!), heti 5 rész kerül feltöltésre, a már megszokott videa és ok.ru videómegosztókra. Szintén hasonló módon, itt is vannak olyan részek, melyekhez nincsen magyar szinkron, ezek egészen pontosan a 17. rész fele, valamint a 44. és 96. részek, így ezeket eredeti nyelven töltjük fel.

A 100 részes telenovella, melynek szereposztását Lilibeth Morillo, Carlos Mata, Lili Rentería, Flavia Gleske, Karina, Adolfo Cubas, Carlos Cuervo, Juan Alfonso Baptista, Germán Barrios, Lucy Orta, José Luis Franco és Flor de Loto is erősítik, Ivana történetét meséli el, egy gyönyörű, fiatal lányét, aki boldog a családjával, annak ellenére, hogy szegények, és az édesapja vak; minden nap elviszi kutyáját a tengerpartra, ahol meglesheti Raimundót, a fiút, akibe régóta szerelmes.

Ki örül a feltöltésnek? Ki látta a telenovellát? Szeretettétek, kinek mi a véleménye róla?


Megjegyzések

  1. Kedves telenovella Sarok nagyon jó lenne ha felkerulne Az Áruló La tracion sorozat
    Koszonom az eddigi munkát

    VálaszTörlés
  2. Júdás asszonya!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon szép sorozat. Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.

    VálaszTörlés
  4. Én jobban örültem volna a Szerelempiacnak vagy a korábban írt Júdásnak, de azért köszönjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Júdás asszonya már elérhető 480-as felbontásban. Biztosan elkészül a Szerelempiac is majd. Legyetek türelemmel

      Törlés
    2. Gagyi minőségben van a Júdás asszonya..

      Törlés
  5. Köszönöm, hogy feltöltitek. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a feltöltést. Mindenképpen bele fogok nézni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése