A múlt börtönében: Angelique Boyer még mindig izgul Sebastián Rulli oldalán

Angelique Boyer egy, a közösségi oldalain tartott élő bejelentkezés során osztott meg részleteket és kulisszatitkokat a Vencer-antológia harmadik sorozatában való részvételéről, mely 2021-ben készült.


Angelique Boyer nem lehet boldogabb, hogy részese lehet a Vencer-antológia harmadik telenovellájaként készült Vencer el pasado (A múlt börtönében) szereposztásának. "Nem tudom szavakkal elmagyarázni azt a boldogságot, amit érzek azzal a munkával, amit végzünk, hogy ehhez a produkciós csapathoz tartozom, a kollégáimmal, a nagyszerű történettel, ami a kezünkben van, a rendezőikkel..." - fejezte ki érzéseit egy élő bejelentkezés során a tengerentúli vetítéskor a francia származású színésznő, aki Renata Sánchez Vidal-nak ad életet, karrierje első eredeti karakterének, hiszen a novella egy eredeti történetet dolgoz fel.

A Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Teresa (Teresa) feledhetetlen főhősnője azt is kiemelte, hogy "nagyon megtisztelve" érzi magát, hogy egy molekuláris biológusnak adhat életet. "Ez egy rendkívül érdekes szakma, és remélem, az új generációk is inspirációt kapnak, hogy ezt a típusú szakmát válasszák, amelyek ma annyira szükségesek és létfontosságúak a jövőnk szempontjából." - mesélte.


"Az igazság az, hogy igyekszem tiszteletreméltó módon csinálni, nagyon inspirálva azokon a tudósokon, akik a történelemben léteztek, akik sokan van, nos, sokkal több a férfi, mert mindig is nagy volt a különbség a nők között, akik ennek szentelték magukat, de mindig voltak zseniális nők is, ezért nagyon örülök neki, hogy egy olyan projekt részese lehetek, amelyben sok érdekes témával motiválhatjuk az új generációkat." - tette hozzá.

Angelique arra is kitért, hogy habár ez már a negyedik telenovella, melyben egy párt alakít párjával, Sebastián Rulli-val, nem tud nem izgulni, amikor közös jeleneteket forgatnak. "Nagyon boldog vagyok, hogy vele forgathatok, sőt, épp most forgattam vele egy jelenetet, és mindig izgulok ilyenkor. El tudják hinni? Amikor megérkezik a sminkesekhez, és én már ott ülök, hogy készülődjek, mindenki felfigyel rám, mert [hirtelen ideges leszek]. Nagyon izgulok mellette, de hát ilyen férfi mellett nem csoda." - mesélte mosolyogva a követőinek.


Hazánkban már a végéhez közeledik a melodráma, melyet Rosy Ocampo készített, a közönségnek még egy hete maradt, hogy élvezze Angelique és Sebastián párosát, hiszen a novella október 4-én, pénteken fejeződik be.

Ti mit gondoltok Renata-ról és Mauro-ról, a párosukról? Kedveltétek őket ebben a történetben is?


Megjegyzések

  1. Én szeretem őket együtt. Most olvastam, hogy színházban is együtt fognak szerepelni- Jó lenne ha a Diana Salazar visszatérését láthatnánk velük magyar szinkronnal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a Diana Salazarra nincs sok esély. De reméljük,hogy Angelique másik két telenovelláját, az Amar a muerte-t és az Imperio de mentiras-t megveszi valamelyik csatorna.

      Törlés
  2. Az a baj hogy azok már korábbiak és nem szoktak régieket venni. Angelique az egyik legkarizmatikusabb főhősnő a fiatalabb generációból.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése