A klón: október 12-től a Telenovella Sarokban

Ősszel is kedvezünk a Telemundo rajongóinak, ugyanis a tévétársaság egy újabb alkotása, egy nem mindennapi történet kerül fel jó minőségben a Telenovella Sarokba.


Októberben egy újabb telemundós telenovella kerül fel kínálatunkban az elérhető legjobb minőségben, mégpedig a februári szavazásunkon is nagyon népszerű El Clon-ról van szó, melyet hazánkban A klón címmel mutattak be a Story4-en. A 2010-ben készült melodráma, mely az azonos című brazil klasszikus feldolgozásaként készült, egy szerelmi történetet mutat be, mely megkérdőjelez két egymással szemben álló kultúrát. Sandra Echeverría és Mauricio Ochmann keltik életre a novella főszereplőit, mely a vallás mellett olyan tudományos témát is érint, mint a klónozás, egészen pontosan az emberek klónozása.

A telenovella most felkerül a Telenovella Sarokba is, a jelenleg feltöltés alatt álló Reina de corazones (Emlékezz, Reina) után; a sorozatot egészen pontosan október 12-től láthatjátok, a megszokott módon, Full HD 1080p felbontásban. Addig is hoztunk nektek egy kis kedvcsinálót, az alábbi videóban, valamint újabbakat is töltünk majd fel youtube csatornánkra a feltöltés közeledtével.


Jade (Sandra Echeverría), édesanyja hirtelen halála után Marokkóba költözik a rokonaihoz, ahol nehéz megszoknia az ottani muszlim szokásokat. Diego és Lucas (Mauricio Ochmann) ikrek, Leonardo Ferrer (Saúl Lisazo) üzletember fiai. Albieri (Roberto Moll), a híres tudós, aki a klónozással foglalkozik, Marokkóba viszi a fiúkat, ahol Lucas meglátja a gyönyörű Jadét tánc közben és rögtön beleszeret. Ali bácsi (Daniel Lugo) azonban szeretné mielőbb kiházasítani az unokahúgait. Diego meghal egy helikopter-balesetben, és Lucas a testvére barátnőjét Marisát (Andrea López) veszi feleségül. Jade sem menekülhet a házasság elől, Said (Juan Pablo Raba) felesége lesz. Albieri nem tud beletörődni Diego halálába, és titokban klónozza Lucast…. Telnek az évek és felbukkan a klón, aki ugyanúgy, mint Lucas, beleszeret Jade-ba...

Saúl Lisazo, Roberto Moll, Géraldine Zivic, Andrea López, Juan Pablo Raba, Daniel Lugo, Tiberio Cruz, Carlos Barbosa Romero, Lucy Martínez, Luz Stella Luengas, Mijail Mulkay, Adriana Romero Henríquez, Andrea Montenegro, Carla Giraldo és Indhira Serrano is erősítik a szereposztást.


A melodráma feltöltése tehát október 12-én kezdődik, a részeket pedig majd a megszokott helyen, a 'Telenovellák' menüpont alatt találjátok.

Ki örül a feltöltésnek? Láttátok már a novellát, fogjátok most követni?


Megjegyzések

  1. Hálás köszönet !🙏
    Nagyon várom, nagyon örülök neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen.
      Örülünk neki, ha örömet okozhatunk vele. 🙂

      Törlés
  2. Na ez jó lesz és köszönöm a munkát.
    Az eddigi rossz minőségek miatt,ezt még nem láttam,de most pótolom majd.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése