Újratöltve: Zárt ajtók mögött (La casa de al lado)

Szerzői jogok miatt letiltották teljesen a Telemundo 2011-es telenovelláját, mától azonban ismét elérhető a Telenovella Sarokban a La casa de al lado (Zárt ajtók mögött), mindkét megosztón


A telenovellák feltöltésekor sajnos gyakran megesik, hogy szerzői jogok miatt blokkolják, törlik a korábban feltöltött részeket, hiszen ezek a sorozatok az azokat gyártó tévétársaságok tulajdonában vannak. Az ok.ru megosztón esik meg ez gyakrabban, azonban nemrég a videa megosztóról is letöröltek pár telenovellát. Így történt, hogy a 2011-es telemundós novellát, a La casa de al lado-t (Zárt ajtók mögött), melynek főszereplőit Sarah Mintz – akit korábban Maritza Rodríguez néven ismert a közönség – Gabriel Porras, Catherine Siachoque és Miguel Varoni alakították, mindkét videómegosztóról törölték ebből az indokból.

Mától azonban ismét elérhető a thriller műfajba tartozó telenovella, azaz mind videa, mind ok.ru megosztókra újra feltöltöttük a teljes telenovellát, HD 720p felbontásban, melyet a megszokott helyén, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva érhettek el. Az ok.ru-ról már régebb óta törölték, most viszont találtunk rá egy másik módszert, amivel általában vissza tudjuk tölteni a részeket, de nem garantált, hogy a későbbiekben ismét letiltják őket.


További törölt részek

A napokban több telenovellát is töröltek videáról, a Los herederos del Monte (A del Monte örökösök) törölt részei már pótolva lettek, azonban van még három telenovella, melyet teljes egészében töröltek videáról, ezek pedig a Santa diabla (A gonosz álarca), a Si nos dejan (Alicia új élete) és az Amanda (Amanda). Ezek videán pillanatnyilag nem elérhetőek, ahogy tudjuk, újratöltjük őket, addig is ok.ru- elérhetőek a részeik.

A nyár folyamán még igyekszünk minden szerzői jogok miatt törölt novellát visszapótolni, hogy minden elérhető legyen, ahogy volt. Ha találtok olyan részeket, amelyek nem elérhetőek vagy hibásak, akkor azt nyugodtan jelezzétek a probléma pontos leírásával az adott sorozatnál vagy egyben összegyűjtve az erre a célra létrehozott Hibabejelentés lapon, melyet a jobb oldali menüsorban találtok. Többen már eddig is így tettetek és jeleztetek, nektek ezúton is köszönjük. Aki pedig éppen nézte a Zárt ajtók mögött rejtélyeit, az már folytathatja, mivel már ismét elérhető, a szomszéd házban pedig továbbra is igaz, hogy semmi sem az, aminek látszik.


Megjegyzések

  1. Köszönöm szépen, hogy újra lett töltve. A Videa előszeretettel töröl újabban.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése