Újratöltve: Alicia új élete, A gonosz álarca és Marichuy - A szerelem diadala

Ismét visszatöltöttünk pár telenovellát, melyet szerzői jogok miatt töröltek bizonyos videómegosztókról, így már ismét nézhetitek őket zavartalanul.


Nemrég írtunk nektek a szerzői jogok miatt letörölt részekről a La casa de al lado (Zárt ajtók mögött) kapcsán, most pedig újabb három telenovella vált elérhető ismét mindkét megosztón. Az előbbivel ellentétben, ezt a három feltöltést csupán az egyik megosztóról törölték a kettő közül, így eddig is nézhető volt addig is a másikon; most azonban már újratöltöttük őket, így már mindkettőn elérhetőek ismét. A Si nos dejan (Alicia új élete) és a Santa diabla (A gonosz álarca) novellákat videa.hu-ra töltöttük újra, míg a Triunfo del amor-t (Marichuy - A szerelem diadala) az ok.ru-ra tettük fel újra.

2022-ben mutatta be hazánkban a TV2 a Televisa egy évvel korábban készült telenovelláját, a Si nos dejan-t (Alicia új élete), melynek főszereplőit Mayrín Villanueva és Marcus Ornellas keltik életre, s mely egy 50 éves nőt mutat be, akinek egy nála sokkal fiatalabb férfiben találja meg a szerelmet férje árulása után. A telenovellát videáról törölték le, ahová újra feltöltöttük, a részeket továbbra is a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva találjátok.

A Telemundo telenovellája, a Santa diabla (A gonosz álarca), melynek főszereplőit Gaby Espino, Aarón Díaz és Carlos Ponce alakították, az elsők között került fel még az oldalunk indulásakor, és egészen idáig elérhető is volt, nemrég azonban ezt is a videáról törölték. A José Ignacio Valenzuela tollából készült novella már ismét elérhető ezen a megosztón, a részeket a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva találjátok.

Salvador Mejía 2010-es melodrámája, a Triunfo del amor (Marichuy - A szerelem diadala), mely Maite Perroni, William Levy és Victoria Ruffo főszereplésével készült, 2022 szeptemberben vált elérhetővé nálunk is, azonban ezt a novellát pedig az ok.ru oldalról törölték, most viszont újra feltettük a részeket, így már ott is megnézhetitek, természetesen szintén a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése