La historia de Juana: Arturo Peniche ismét a fiával dolgozott együtt

Arturo Peniche és fia, Brandon Peniche együtt álltak kamerák elé, Arturo ugyanis részt vett egy epizódszerep erejéig a La historia de Juana-ban, melynek főhősét fia alakítja.


Augusztus 30-án, pénteken fejeződik be Patricio Wills telenovellája, a La historia de Juana, mely minden bizonnyal sokat jelent a férfi főhőst megformáló Brandon Peniche számára, ugyanis a novellával, – mely már harmadik főszerepe a tévétársaságnál – a főműsoridőben, a 21:30-as sávban debütált főhősként, emellett lehetősége volt ismét édesapjával együtt kamerák elé állni. Arturo Peniche ugyanis egy epizódszerep erejéig felbukkant a telenovella 59. részében, mégpedig egy börtönorvos bőrében, aki megvédte fia karakterét, Gabriel Rubio-t.

"A fiammal dolgozni ismét egy élmény volt. Nagyon jó volt együtt szerepelni egy jelenetben, mert ő egy nagyon jó színész, és én mindig különösen élvezek vele és a lányommal lenni, és minden kollégámmal, de ezúttal a fiammal [dolgozhattam együtt], és nagyon élveztem vele lenni." - mesélte Arturo, akit olyan novellákban láthattunk főszerepelni, mint a Maria Mercedes (Maria Mercedes), a Soñadoras (Szerelmes álmodozók) vagy a La intrusa (A betolakodó), most pedig tovább adta a stafétát fiának, aki a történet főhősét alakítja.


Brandon az Hola magazinnak adott interjújában vallotta be, hogy nem is tudott arról, hogy édesapja is szerepelni fog a melodrámában, mely a sikeres venezuelai novella, a Juana la virgen feldolgozásaként készült. "Felhívták, hogy érdeklődjenek, hogy szeretne-e részt venni egy epizódszerep erejéig velem, elfogadta, én pedig nem is tudtam. Nagyon jó élmény volt találkozni vele [a kamerák előtt]." - mesélte a Contigo sí és a Nadie como tú főhőse. Azonban nem ez az első alkalom, hogy apa és fia együtt állnak kamerák elé, ugyanis korábban ezt már megtették a La malquerida-ban, illetve a hazánkban is vetített A que no me dejas-ban (Ne hagyj el!), ahol ráadásul a fikcióban is apa és fia voltak.

A magazinnak adott interjú keretein belül pedig azt is elmondta Brandon, hogy a legjobb tanács, amit édesapjától kapott, az az volt, "hogy ne tévesszem szem elől a célt, hogy ne veszítsen el a figyelmem, hogy ne engedjem, hogy mások elvonják a figyelmem. Ő tudja, hogy én nagyon kitartó vagyok. Mindig is nagyon tisztelettudó volt, sosem szólt bele a karrierembe." - mesélte édesapjáról.


Három generáció együtt

Azonban nemcsak az édesapjával volt lehetősége megosztania ezt az élményt, hanem fiával, Bosco-val is, aki szintén feltűnt a telenovellában. "Felhívtak és megkérdezték, hogy szeretném-e, hogy benne legyen a fiam, és igent mondtam, ez egyfajta emlék lesz számára és számunkra is, mindhárom generációnak, ez szuper. Emellett, lenyűgözően csinálta." - mesélte a színész fia részvételéről.

A telenovella, melynek főhősnőjét a szintén debütáló Camila Valero kelti életre, s melynek szereposztását Fabiola Guajardo, Irina Baeva, Alexis Ayala, Cynthia Klitbo, Grettel Valdez, Mario Morán és Moisés Arizmendi is erősítik, pénteken búcsúzik a mexikói közönségtől 65. részével. "Ne hagyják ki a La historia de Juana-t, 21:30-kor, nagyszerű történet." - hívta meg a közönséget Arturo Peniche.

Követi valaki közületek a telenovellát? Mit szóltatok ahhoz, hogy három generáció együtt szerepelt?


Megjegyzések