Elfeledett szerelem: augusztus 10-től a Telenovella Sarokban

Újabb telenovella érkezik hozzánk, ezúttal egy Elfeledett szerelem tanúi lehettek, ugyanis feltöltésre kerül a TV Azteca 2014-es melodrámája, melyet ezzel a címmel vetítettek hazánkban, most pedig a Telenovella Sarokba is megérkezik.


Folytatjuk az általunk szerkesztett telenovellák sorát, most pedig újabb vizekre, vagyis inkább egy másik tévétársasághoz evezünk és a számos televisás alkotás után most egy, a TV Azteca által készített melodráma érkezik az oldalunkra. Nem másról van szó, mint a Siempre tuya Acapulco-ról, melyet a társaság 2014-ben készített, hazánkban pedig Elfeledett szerelem címmel mutatta be a Duna TV még 2016-ban; most pedig a Telenovella Sarokba is megérkezik jó minőségben.

Az idén 10 éves telenovella főhősnőjét Melissa Barrera kelti életre, aki olyan novellákban láthattunk, mint a La otra cara del alma (A bosszú angyala), a férfi főhős bőrébe pedig Daniel Elbittar bújik, az El amor invencible (Leona bosszúja) antagonistája és az El amor no tiene receta főhőse, míg a szereposztást Cecilia Ponce, Aura Cristina Geithner, Bernie Paz, Gabriela Roel, Wendy de los Cobos, Ramiro Tomasini, Marliese Edelmann, Alberto Guerra, Leticia Huijara, Erick Chapa, Francisco Angelini, Esmeralda Ugalde, Ana La Salvia, Héctor Soberón és Rafael Sánchez Navarro is erősítik.


A melodráma, melyet Alberto Gómez írt, aki többek között olyan történeteket írt, mint a Gata salvaje (Vadmacska), az Acorralada (Sarokba szorítva) vagy a Corazón apasionado (Csók és csata), Olvido Pérez, egy szerény és nemes fiatal lány, aki egy kis kunyhóban él a nagyapjával, unokatestvéreivel, Martitával és Chuyal, valamint nagynénjével, Eufrasiával, valamint Diego Rivas Santander életét meséli el, aki pedig egy sikeres acapulcói építész, és aki épp feleségül készül venni Irán Hernández Molinát, egy rideg és gonosz fiatal nőt, aki családjával együtt meg akarja szerezni a Rivas Santander család vagyonát. Első látásra úgy tűnhet, hogy nincsen semmi közös bennük, azonban a sors egyesíti a két fiatalt, amikor Diego egy váratlan repülőgépbalesetet szenved, lezuhan az erdőben, ahol Olvido menti meg, és hazaviszi, hogy ápolja a férfit, ám időközben egymásba szeretnek...

A novella érkezésére pedig nem is sokat kell várni, ugyanis az El color de la pasión (A szenvedély száz színe) után, azaz már jövő hét szombaton, augusztus 10-én kezdődik a feltöltés, melyhez két rövid promót is készítettünk, melyeket az alábbiakban láthattok.



A telenovellát Full HD 1080p felbontásban töltjük fel videa és ok.ru megosztókra, a részeket pedig a 'Telenovellák' menüpont alatt találjátok majd vagy ide kattintva

Láttátok már korábban a novellát? Ki örül neki, hogy felkerül hozzánk jó minőségben?


Megjegyzések

  1. Jesszusom! Hogy már a Siempre tuya Acapulco is egy tíz éves sorozat! A sorozat készítésének idején 17 éves voltam, ma 27 vagyok, hihetetlen, milyen hamar eltelt ez a tíz év!

    És Melissa Barrera élete mekkorát változott az eltelt évek alatt… Amikor a La otra cara del Almaban láttam juvenil mellékszereplőként, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy Hollywood leendő horrorkirálynőjét tisztelhetem majd benne. Hihetetlen mekkora karriert futott be STA-Olvido óta.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nagyon szépen köszönöm én ráéreztem és tessék itt van 🥰 egy szó mint száz szuper kis csapat vagytok 🙂 ölelés.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése