El precio de amarte: apa és fia együtt szerepel

Carmen Armendáriz legújabb melodrámáját készíti Mexikóban, az El precio de amarte-ben pedig először fog együtt dolgozni apa és fia, Jorge Poza és Sebastián Poza.


Miután évek óta távol volt a telenovellák világától, Jorge Poza főgonoszként tér vissza a TelevisaUnivision-nál, mégpedig Carmen Armendáriz készülő újdonságában, melynek végleges címe az El precio de amarte lesz, melynek magyar jelentése A szerelmed ára. A 2019-es La usurpadora (Az új Paula és Paulina), a 2021-es Te acuerdas de mí (A sors keze) és a 2022-es La madrastra (A mostoha) producerének újdonsága hetek óta forog már Veracruz államban, Mexikóban, főszereplőit pedig Scarlet Gruber és Marcus Ornellas alakítják, akiknek megnehezíti majd az életét a történet nagy főgonosza, akinek bőrébe Jorge Poza mexikói színész bújik.

"Nagyon izgatott vagyok, mert Carmen-ről [Armendáriz] van szó. Ettől már alapból izgalmas, hogy részese lehetek a szereposztásnak." - nyilatkozta hetekkel ezelőtt a színész a Televisa Espectáculos-nak. A szereposztást további elismert színészek erősítik, mint Alejandra Barros, aki a történet nagy női főgonosza lesz, valamint Juan Carlos Barreto és Ana Bertha Espín is. De részt vesznek benne fiatalok is, akik szép lassan utat nyitnak maguknak a telenovellák világában.

Jorge Poza

Ez az esete Sebastián Poza-nak is, Mayrín Villanueva és Jorge Poza fiának, aki ebben a melodrámában először fog együtt dolgozni édesapjával, aki a történet főgonosza lesz. "Sebastián egy nagyon szuper karaktert alakít." - vallotta be a Televisa Digital-nak a telenovella producere. "[Sebastián] egy nagyon mosolygós ember a való életben, itt nem, itt egy nagyon komoly karakter." - részletezte. Ez lesz az első fikció a telenovellák történetében, mely összehozza a képernyőkön apát és fiát.

Sebastián 12 évesen kezdte a karrierjét 2016-ban, amikor részese volt a Despertar contigo (Álmodj velem!) szereposztásának. "Most már értem, mit éreznek, amikor az apuka orvos és a fia úgy dönt, hogy orvoslást tanul. Ő a saját erőfeszítéséből érte el. Anya [Mayrín Villanueva] és apa segítsége nélkül. Bemutatkozott egy castingon és beválasztották. Ettől még büszkébb vagyok, mivel a saját erőfeszítéseiből éri el mindezt." - nyilatkozta büszkén Jorge Poza fiáról még 2016-ban a People en español-nak.

Sebastián Poza

Pár év kihagyás után, a fiatal tehetség 2019-ben tért vissza a TelevisaUnivision forgatási stúdióiba, mégpedig a Soltero con hijas-ban (Derült égből apa), ahol érdekes módon édesanyjával, Mayrín Villanueva-val dolgozott együtt. Azóta pedig meg sem állt, olyan telenovellákban szerepelt, mint a Fuego ardiente, a Vencer el pasado (A múlt börtönében), a Pienso en ti és a Corona de lágrimas 2. 2024-ben pedig az El precio de amarte-ben láthatja őt a közönség, ezúttal édesapja oldalán.


Megjegyzések