A szerelem ösvényei: vágatlanul, eredeti képaránnyal és főcímmel is elérhető

Az Izaura TV-n ismét A szerelem ösvényein járhatunk, azonban a novella olló áldozatává vált a csatornán. Mától viszont vágatlanul, eredeti képaránnyal és főcímmel is elérhetőek a részek a Telenovella Sarokban.


A rajongók nagy örömére az Izaura TV elővette a Televisa egy klasszikus telenovelláját, melyet 19 éve nem ismételtek a hazai képernyőkön. Nem másról van szó, mint a 2002-ben készült Las vías del amor-ról (A szerelem ösvényei), melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Jorge Salinas és Gabriel Soto alakítják, azonban az öröm nem volt teljes, mivel a csatorna vágva adja a részeket, annak ellenére, hogy esti idősávban adják azokat, minden hétköznap 19 órától. Így vált számos jelenet olló áldozatává, melyeket még 2005-ben simán leadtak a TV2 délutánjain, ám úgy tűnik, a mai cenzúra világában ez már nem fér bele. Az utóbbi időben ugyanis elég sok telenovella válik a cenzúra áldozatává, például a TV2-n nemrég vetített El amor invencible-ből (Leona bosszúja) is számos jelenetet vágtak ki a vetítés során.

Emellett, a klasszikus novella úgynevezett felújított verzióban kerül levetítésre, ami nemcsak azt jelenti, hogy lecserélték az eredeti főcímet egy újra, melyet csupán a jelenetekből vágtak össze, hanem azt is, hogy – ahhoz, hogy 16:9-es képarányt érjenek el – rázoomoltak a képre, aminek egy része így elveszik és a minőségen is látványosan ront.


Mindezek után, úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a telenovellát eredeti formátumában, azaz az eredeti képaránnyal és főcímmel, Full HD 1080p felbontásban, és természetesen vágatlanul. A telenovella adatlapján, melyet a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva értek el, tehát a már meglévő 720p-s, televízióban vetített verzió mellett már szerepel egy 1080p-s verzió, ami az új, vágatlan, eredeti képarányú feltöltés. Kiemelnénk, hogy a vágatlan, szerkesztett részek csupán hétvégente kerülnek majd feltöltésre, ugyanis már emellett is számos novellát szerkesztünk nektek; éppen ezért folytatódik a televízióban vetített verzió feltöltése is napi szinten, így mindenki a kedve szerint tud választani a kettő közül.

A már levetített 20 rész tehát már elérhető 1080p-ben, vágatlanul, a folytatás pedig minden hétvégén várható, ahogy időnk engedi, de el fog készülni a fennmaradó 200 rész is ilyen minőségben, csupán türelmet kérünk.

Örültök a vágatlan verziónak? Ki fogja azt követni közületek?


Megjegyzések

  1. A legelslegjobbak vagytok!!!!!’ 100000000 köszönet!!!!❤️😘🙏🙏

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a hatalmas munkátokat!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük szépen. Olyan időpont kellene a telenovelláknak, hogy ne kelljen megvágni. Hogyan tudjátok megszerezni a vágatlan verziót? A TV2 Play-re melyik változatot töltik fel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen. A TV2play-re a vágott verziót töltik fel, ezért szerkesztjük meg a vágatlan verzióval a részeket.

      Törlés
  4. Köszönöm a munkátokat.

    VálaszTörlés
  5. A 10. Részben Rosaura molesztálásàt a két fickó által nagyon szépen megoldottátok a sorozat egyik soundtrackjével. Ha máskor is lesz, márpedig lesz m bőven, akkor betehettek más aláfrstő zenéket is a sorozatból. Jeronimo halálánál is lesz egy csomó vér, kíváncsi vagyok mennnyir vágnak ki belőle ezek a marhák! Köszönöm a munkátokat. Így sokkal élvezhetőbb.

    VálaszTörlés
  6. TelenovellaMánia2024. augusztus 20. 12:42

    Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  7. Meik csatornan megy es mikor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A telenovellát az Izaura TV adja már július 22-től, jelenleg minden hétköznap 19 órától.

      Törlés
  8. Fantasztikusak vagytok, hogy 1080p-ben adjátok a részeket. minőségi...és vágatlan alkatrészek! Te vagy a LEGJOBB !! TOP

    VálaszTörlés
  9. Én is nagyon köszönöm a vágatlan részeket. A szinkronhang csillagos ötös ebben a soroztban szerintem.

    VálaszTörlés
  10. A Júdás asszonyát is megkaphatnánk jó minőségben egyszer? Biztosan sokan örülnének neki, nagyon izgalmas sorozat volt. Köszönjük előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerinted ha leadnák a Júdás asszonyát mennyi lenne a vágás benne?🤣 Áldott annó a Romantica, hogy megvásárolta. Tényleg jó lenne jobb minőségben egyszer, mert nem valami jó, ami fent van jelenleg. Izgalmas sorozat volt nagyon, én is néztem minden részét annak idején.

      Törlés
  11. Zseniálisak vagytok! Köszönöm szépen!
    Nem tudom kinek mi a véleménye, de én annak is örülnék, ha nem soundtrack-kel pótolnátok a hiányzó magyar hangsávot, hanem azokban a jelenetekben maradna az eredeti spanyol szöveg. Szerintem olyan nagyon lényeges szövegek nem hangzanak el az indokolatlan erőszak közben, meg legalább minél többen megtanulhatnánk, hogy bruja maldita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sokkal jobb a soundtrackkel!!! Maradjon az!!

      Törlés
    2. Ha spanyolozni akarsz akkor töltsd le spanyolul az egészet, azzal talán mész is valamire.

      Törlés
    3. Azért lehetetlent ne kérjetek már! Jó ez a soundtrackes pótlás.

      Törlés
  12. Hálás köszönet a sok munkáért!!

    VálaszTörlés
  13. Köszönjük az újabb vágatlan részeket!❤️

    VálaszTörlés
  14. Nagyon köszönöm munkátokat.

    Üdv: Gábor

    VálaszTörlés
  15. Valamiért nem tudok hozzá szólni a Las Rojas -hoz. Köszönjük szépen, hogy azt feltöltöttetek. Hogyan lehet letölteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, hogy azt is feltöltöttétek. Ahhoz a bejegyzéshez nem tudok hozzá szólni. Ezért írok ide.

      Törlés
  16. Nagyon szuperek ezek a vágatlan részek. Már nem zavarják meg a jelenetbejátszások, amik kb.1,5 percet hosszabbítanak a sorozat adott részén, így a tv-ben leadott rész kb.3%-a bejátszás... a másik, aminek örülök, nem kell tartani attól, h kivágnak egy izgalmas részt.
    Köszönöm munkátokat 😊😇 1000 hála

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon szuper így! Pláne most majd Jeronimo gyilkolásánál biztos egy csomót kivágnak majd. Egyre izgalmasabb..

      Törlés

Megjegyzés küldése