Vivir de amor: sikeresen zárt Mexikóban

Pénteken, július 26-án véget ért Mexikóban az utóbbi idők leghosszabb telenovellája, a Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares főszereplésével készült Vivir de amor sikeresen zárta le vetítését.


2024. január 29-én vette kezdetét a mexikói Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjában Salvador Mejía, a Corazón guerrero (Háborgó szívek) producerének újdonsága, a Vivir de amor, melynek főszereplőit Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares, főgonoszait pedig Gala Montes és Josh Gutiérrez keltették életre. Pénteken, július 26-án, szinte éppen félévvel később és 130 levetített résszel véget ért Mexikóban a telenovella, mely egy portugál történet, a Lazos de sangre feldolgozásaként készült el, melyről szintén megemlékeztek a fináléban.

A telenovella, melynek szereposztásár Juan Diego Covarrubias, Eugenia Cauduro, René Strickler, Bárbara Islas, Gabriela Spanic, Mariluz Bermúdez, Amairani Romero, Magda Karina, Isadora González, Mauricio Aspe, Malillany Marín, Krizia Preciado, Marco León, Roberto Romano Patricio José, Leo Casta, André Sebastián González és Don Eric del Castillo is erősítették sikeresen zárta vetítését a mexikói csatornán, habár pontos adatokat még nem tudni, azonban többször volt a 3 milliós nézettség közelében is, melyet még a főműsoridőnek sem sikerült hoznia.


Kedden, 127. részével is egy kimagasló nézettségi adatot szállított a csatornának, akkor ugyanis 2,80 millióan követték az aktuális részt. A televíziós vetítések mellett pedig a digitális felületeken a legnépszerűbb novella volt a jelenlegi felhozatalból, a Las Estrellas-on és a Youtube-on ugyanis ezt a melodrámát nézték vissza a legtöbben, valamint a közösségi oldalakon is aktívak voltak a rajongók. Ezen népszerűség miatt kapott hosszabbítást, – hiszen az eredeti tervek szerint 125 részes lett volna – azonban éppen ez a hosszúság volt az, ami a hátrányára ment a sorozatnak, főleg a közepén, amikor gyakran ellaposodott a történet.

Összességében egy igazi hagyományos melodrámával találkozhatott a közönség, mely ehhez illő befejezést is kapott, melyről nem spoilereznénk, hiszen a telenovella hazánkba is meg fog érkezni, ahogyan azt már tavasszal felfedtük nektek exkluzív posztunkban; minden bizonnyal az ősz folyamán.


Ha követtétek eredetiben is a novellát, szívesen olvassuk a véleményeteket, mit gondoltok róla így összességében a befejezés után. Mi a véleményetek a novelláról? 1-től 10-ig tartó skálán mennyit adnátok neki? Ki várja, hogy magyar szinkronnal is nézhesse?


Megjegyzések

  1. Hogy kell értelmezni a hagyományos melodrámát?Destilando amor/FELS/Que bonito amar-szerű mexikói hagyományokat "tisztelő" sorozatként?

    Mert ha igen, akkor az országos csatornán nem biztos, hogy bejön, sokkal inkább tudom elképzelni a kábeles vetítést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sikernek viszont örülök, gratulálok Mejianak, akinek a Fuego en la sangre óta ez az első sikeres munkája, pedig hát az nem most volt.

      Törlés
    2. A hagyományos melodrámát arra értjük, hogy a novella inkább hasonlít a '90-es évek, 2000-es évek novelláira stílusában, történetmesélésében, karaktereiben, inkább olyan, mint egy klasszikus, és nem egy modern történet, pozitív értelemben.

      Törlés
    3. Ha nem klisétenger, akkor ez határozottan pozitív :)

      Törlés
    4. De, egy klisétenger.
      A melodráma pont passzol rá.

      Törlés
  2. Hát a vége kb egy vicckategória volt. Nekem egy nagyon erős közepes volt a sorozat, magyarul már legfeljebb csak tekeressél fogom nézni, mert sok az unalmas jelenet benne.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon alacsony kategóriájú sorozat!! Egy darabig követtem kb 80 részig.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a kozepe fele elkezdett egy kicsit laposodni, de alapjaraton azt gondolom, hogy hosszu ido utan egy eleg ertekelheto Prodkcio Mejiatol, a Corazon Guerrero meg ennyire sem keltette fel az erdeklodesem, a nezettseg is azt mutatja hogy ez azert izgalomban tartotta a delutani tevenezoket. Biztos veszem, hogy miutan a Tv2 mar lecsapott erre, a Vencer el Pasado meguresedo helyere bedobjak majd, bar jobban orultem volna az El amor no tiene Recetanak. 😃

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jót tett a kényszer pihenő Mejianak, bár valóban ahogy a cikkben is utaltak rá a mennyiség a minőség rovására ment, és szerintem is 100. epizód bőven elég lett volna de még így is az elmúlt évek egyik legjobban sikerült telenovellája, nagyon szerettem a szereposztást és az alakításokat, utoljára az A que no me dejas ( Ne hagyj el ) kötött le engem ennyire, ott is,itt is azt éreztem hogy az egyik eseményből következik a másik és így tovább.
    Hamarosan érkezik hozzánk is ☺️

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése