El ángel de Aurora: ismerjük meg a karaktereket!

Egy új telenovellával egy új univerzum és annak új karakterei érkeznek meg a képernyőkre, ez pedig így van az El ángel de Aurora esetében is, melynek karaktereivel ismerkedünk ma.


A TelevisaUnivision újdonságában, az El ángel de Aurora-ban, mely Roy Rojas első önálló telenovellája, két szerelmi háromszöget ismerhet meg a közönség, egy érettebbet, melynek megformálói Natalia Esperón, Jorge Salinas és Rafael Novoa, valamint a fiatal főhősökét, akiket pedig Paulina Matos, Moisés Peñaloza és José Pablo Minor keltenek életre. Őket pedig számos karakter kíséri el a novellában, így mai posztunkban velük, a telenovella legfontosabb karaktereivel ismerkedhettek meg, mégpedig egy-egy rövid leírás segítségével, melyet a tévétársaság osztott meg a hivatalos sajtóanyag keretein belül. A folytatásban ezen bemutató leírások segítségével ismerhetitek meg a telenovella legfontosabb karaktereit, akiket részről részre követhet a közönség a mexikói Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjában.

"Egy nő legnagyobb fájdalma az, amikor az élet elveszi tőle, amit a legjobban szeret."

Natalia Esperón – Aurora Campero

Don Miguel Campero és Ángela Navarro lánya. Nagyon szereti testvérét, Jezabelt, de figyelmen kívül hagyja, hogy két esemény okozója volt, melyek megváltoztatták az életét: megerőszakolták, és vőlegénye, Antonio Murrieta az oltár előtt hagyta el. Aurora az évek ellenére sem hagyott fel fia, Gabriel keresésével, akit még csecsemő korában elragadtak a karjaiból. A sors egy újabb találkozást készít neki a szerelemmel az ügyvéd, Julio César Rey személyében, de visszatér az életébe Antonio Murrieta és fia, Gabriel is, aki közelebb van hozzá, mint gondolná.

"A legnagyobb hibám az volt, hogy elhagytalak... de egy nap újra megtalállak, hogy újra szerethesselek."

Jorge Salinas – Antonio Murrieta

Sikeres mérnök és Helena Murrieta édesapja. Aurorát az oltárnál hagyta el Jezabel manipulációinak köszönhetően, és azóta is szenved ettől. Feleségül veszi Patricia Gilt, a lecsúszóban lévő színésznőt, akinek van egy Briana nevű lánya, aki majdnem egyidős Helenával. Visszatérése Aurora életébe való kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy Ángel újra találkozhasson édesanyjával, de meg kell küzdenie Julio César Rey-el is, annak a nőnek a szerelméért, akit sosem tudott elfelejteni.

"A sötétségben megtaláltam Aurora fényét."

Rafael Novoa – Julio César Rey

A Campero vállalat ügyvédje, de titkolja, hogy ő is milliomos, akit fiai, Eduardo és Luis Alberto elrablása megbélyegzett. Ebben a szörnyű bűntényben Eduardo életét vesztette, Luis Alberto pedig két éve kómában van; emellett felesége meghal szomorúságban és depresszióban. Julio César megtalálta a reményt talált arra, hogy újra szerelmes legyen, Aurorában, aki csak barátként tekint rá. Fia felébredésével a kómából és egy új kezdet reményével, Julio César alkalmat talál arra, hogy megmutassa Aurorának, hogy több lehet, mint egy kolléga, de Antonio Murrieta visszatérése megnehezíti a terveit.

"A testvére a fény, ami én sosem lehetek... éppen ezért elveszek tőle mindent, amit a legjobban szeret az életben."

Marisol del Olmo – Jezabel Campero

Don Miguel és Ángela Navarro lánya. Nagy irigységet és haragot érez nővére, Aurora iránt. Erős jellem, határozott, kegyetlen és bármire képes, hogy megkapja azt, amit akar. Gyengéi a fiatal férfiak, mivel szórakoztatja, ha meghódítja, majd eldobja őket. Jezabel bűnös volt a nővére, Aurora megerőszakolásában, és abban is, hogy Antonio elhagyta őt az oltár előtt. Hozzáment Fabrizio Morgához, egy volt katona fiához, ebből a frigyből született Demián Morga, Jezabel legnagyobb büszkesége és szerelme, akiért bármire képes lesz.

"Én mindig nyerek... és levágom a szárnyait bárkinek, aki keresztezi az utamat."

René Casados – Juventino Macías "El Pintas"

Gátlástalan ember, aki szegénységben és erőszakban nőtt fel, éppen ezért a csak a legerősebb törvényét érti. Megerőszakolta Aurorát és ő Ángel biológiai édesapja. Juventino csak a pénzt és önmagát szereti. Mexikóvárosba való visszatérése fenyegeti Jezabel terveit és a titkot, amit Pascual és Victoria rejteget; Ángel igazi édesanyjának kilétét.

"A véremben hordozom a hajnal [Aurora] fényét... és egy gyönyörű győzelemnek [Victoria]"

Moisés Peñaloza – Ángel Santos

Gabriel Campero néven született. Biológiai édesanyját, Aurora Camperót egy kőműves megerőszakolta, és ebből a szörnyű tettből született ő. Ennek ellenére Aurora és Antonio minden szeretetüket megadták neki, de Jezabel manipulációinak köszönhetően Antonio elhagyta Aurorát és Don Miguel átadta a fiút Pascual Santosnak; ő és Victoria vigyáznak a kisfiúra, és úgy döntenek, hogy eltitkolják előle származását. Számára a családja a minden, és a negyed, ahol Mexikóvárosban felnőtt, vigyáz rá és tiszteli őt. Ángelnek van egy kishúga, Anita, akit teljes szívéből imád. Nem is sejti, hogy a sors Helena Murrieta szerelmét tartogatja számára, aki annak a férfinak a lánya, aki elhagyta biológiai édesanyját az oltárnál.

"A szerelem az egyetlen, amely megmenthet ennyi gyűlölettől és manipulációtól."

Paulina Matos – Helena Murrieta

Antonio Murrieta neves építőmérnök és üzletember lánya. Édesanyja rákban halt meg, apja pedig újra megnősült, feleségül vette Patricia Gilt, egy színésznőt, aki lányával, Brianával együtt annak szentelte magát, hogy ellehetetlenítse életét. Helena kapcsolatot kezd Demián Morgával, Jezabel Campero fiával. A lány szereti, anélkül, hogy észrevenné, hogy Demián szerelme toxikus, de egy "angyal" érkezik Helena életébe, hogy megmutassa neki az igaz szerelmet.

"A világot az olyan férfiak számára teremtették, mint én, akik eldöntik, kit szeretnek és kit birtokolnak."

José Pablo Minor – Demián Morga

Jezabel Campero és Fabrizio Morga fia, Aurora Campero unokaöccse. Vonzó, intelligens és ambiciózus férfi, akárcsak az anyja. Édesapja elhagyásának fájdalmában nőtt fel, azt azonban nem tudja, hogy Jezabel a hibás azért, mivel elválasztotta őket egymástól, és Fabriziót pszichiátriai kórházba küldte. Demián a Campero vállalat alelnöke, és a maga módján szereti Helenát. Ángel érkezésével a céghez, Demiánnak most először kell titulusához méltó ellenféllel szembenéznie.

"Nincs nagyobb áldás, mint egy gyermek érkezése... még ha nem is a tiéd."

Roberto Blandón – Pascual Santos

Victoria Bonilla férje. Nemes ember, aki szereti a családját, és mindenekelőtt nekik szenteli magát. Ángelt Don Miguel Campero kezéből kapta, és Victoriával együtt vér szerinti fiukként nevelték fel. Közösen is van egy lányuk, Anita. Pascual a bizonyíték arra, hogy az apai szeretethez nincs szükség vérségi kötelékekre.

"Karjaim menedékében vártam, megnyugtattam sírását, olyan ő, mint egy angyal, aki az égből pottyant le."

Gabriela Rivero – Victoria Bonilla

Pascual Santos felesége, és van egy lányuk, Anita. Erős, szorgalmas nő, aki nem adja fel sosem. Úgy szereti Ángelt, mintha ő maga szülte volna. Quesadilla standja már jól ismert a negyedben, ahol mindenki szereti és támogatja őt. Victoria kétségtelenül a Santos család alappillére.

"Ahhoz, hogy sztár legyél és sikeres, áldozatot kell hozni... ha nem vagy híres, nem létezel."

Rocío Verdejo – Patricia Gil

A médiában jól ismert színésznő, de megszökik és eltitkolja múltját. Szereti lányát, Brianát, de irányítja, manipulálja, sőt fizikailag is bántalmazza. Csodálja Jezabelt, akivel hamar összebarátkozik, és bármire képes, hogy bebizonyítsa neki barátságát. A pénzéért feleségül ment Antonio Murrietához, és nem hajlandó elveszíteni őt anélkül, hogy ne kapna cserébe valamit.

"Évekig csak a fájdalomra, a keserűségre, a gyűlöletre és a szívfájdalomra koncentráltam... de hamarosan érkezik valaki, hogy megváltoztassa az életemet."



Ligia Uriarte – Briana Querol

Patricia Gil lánya. Szegénység és erőszak közepette nőtt fel, mivel apja alkoholista volt és verte az anyját. Amikor megérkezett Antonio Murrieta házába, és megismerte Helenát, azt hitte, hogy egy húgot talált benne, de Patricia annyira manipulálta őt, hogy meggyőzte, Helena a versenytársa és az ellensége. Briana vonzó, erős, ambiciózus nő, akinek a valósága megmutatta neki, hogy vannak gonosz emberek, de vannak nemesek és jók is.

"Őszinte ember vagyok, de döntenem kell a hűség és az igazság között."

Gabriela Carrillo – Casandra Ávala

Jezabel Campero asszisztense, és ebben az állásban jobbnak érzi magát másoknál. Folyamatosan azzal vádolja Esperanzát, Maggyt, Aquilest és Gloriót, hogy nem dolgoznak, bár valójában azért teszi, mert szívesen tagja lenne a csoportjuknak. Casandra nagyon csillogó szemű, és nagyon könnyen szerelmes lesz.

"Optimista és nemeslelkű vagyok, de nem nyugszom, amíg a barátomnak igazságot nem szolgáltatok."

Christian Ramos – Aquiles Dosamantes

Jóképű és tréfás fiú, de legbelül nagy bizonytalanságot rejt. Legjobb barátja, Carlos, akivel a vállalati irodában dolgozott, ismeretlen okokból öngyilkos lett. Aquiles, akit másik legjobb barátja, Glorio támogat, nem nyugszik addig, amíg meg nem tudja, mi vezette barátját ahhoz, hogy eldobja az életét. Őrülten szerelmes Maggybe, akárcsak Glorio.

"Erős nő vagyok, de mindenekelőtt édesanya vagyok, és harcolni fogok, hogy a legjobb életet adjam a fiamnak."

Priscila Solorio – Maggy Pérez

A Campero vállalat recepciósa, boldog, beszédes és gyönyörű nő. Van egy fia, akit Rolandonak hívnak, avagy "El Rolas", ahogy a negyedben hívják. Maggy nagyon szeret azzal kérkedni, hogy "szerinte" ő volt Ángel Santos barátnője, akivel együtt járt iskolába. Két csodálója van, akik a vállalatnál küzdenek szerelméért: Aquiles és Glorio.

"Édesanyám megtanította, hogy a külső a legjobb fegyver ahhoz, hogy elérd, amire vágysz."

Juan Pablo Gil – Edgar Bautista

Fiatal dzsigoló, aki nem ódzkodik attól, hogy bármilyen korú nőket meghódítson, hogy megfizesse a luxust és az örömöket. Legutóbbi hódítása nem más, mint Jezabel Campero, legjobb barátja, Demián édesanyja. Edgar édesanyja, Teté Bautista egy exkluzív férfibár tulajdonosa, és megvan a kapcsolata, hogy megoldja az összes problémát, amellyel Demián és Jezabel találkozik.

"Minden barátom megérdemel valakit, aki meghallgatja és megérti őket. Én itt vagyok, hogy támogassam őket."

Nubia Martí – Doña Esperanza Castro

Nemes nő, jó barát, de szeret pihenni is. Egész életét annak szentelte, hogy a Campero vállalatnál dolgozzon, és ezt a világ legnagyobb örömével teszi, hiszen így alkalma nyílt találkozni "a választott családdal": Maggyvel, Aquilesszel, Glorióval és Casandrával. Doña Espe, ahogy szeretettel hívják, mindenki édesanyja; és bölcsességgel teli szavai többeket is vezérelnek.

"Egy tragédia megállította az életem. Kihasználom ezt a második esélyt, hogy visszanyerjem a bizalmat magamban."

Pablo García – Luis Alberto Rey

Julio César Rey és Isabella Parisi fia, valamint Eduardo testvére. Kómába esett egy súlyos fejütés után az emberrablás során, ahol Eduardo, a testvére meghalt. Két évet veszített életéből, és amikor felébred, szembe kell néznie azzal a fájdalommal, hogy édesanyja és testvére meghaltak, és most már csak ő és az apja vannak egymásnak. A sora egy kiválasztott családot is tartogat számára, akik segítenek neki ebben a folyamatban.

Mi a véleményetek a novella karaktereiről? Ki vagy kik keltették fel legjobban az érdeklődéseteket?


Megjegyzések