El ángel de Aurora: bemutatták a TelevisaUnivision újdonságát

Natalia Esperón és Jorge Salinas főszereplésével érkezik ma meg a mexikói Las Estrellas-ra a TelevisaUnivision újdonsága, mely egy édesanya fáradhatatlan küzdelmét meséli el, hogy megtalálja a fiát és igazságot tegyen.


Egy édesanya küzdelme, hogy megtalálja a fiát és igazságot tegyen... ez a vezérvonala az El ángel de Aurora-nak, a TelevisaUnivision legújabb telenovellájának, mely Roy Rojas debütálását jelenti vezető producerként. Múlt hét kedden bemutatták a melodrámát a sajtó munkatársainak egy hivatalos prezentáció keretein belül, ma, július 29-én pedig kezdetét veszi a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a délutáni, 16:30-as sávot veszi át a pénteken finálézott Vivir de amor-tól.

A telenovella két fő szerelmi háromszöget mutat be a közönségnek, egy érettebbet, melynek tagjait Natalia Esperón, Jorge Salinas és Rafael Novoa alakítják, valamint a fiatal főhősökét, akiknek pedig Paulina Matos, Moisés Peñaloza és José Pablo Minor adnak életet. "Ez két telenovella egyben. Az érettebb szerelmi háromszög inkább a klasszikus melodrámát reprezentálja, míg a fiatalok pedig a kortárs melodrámát. Ez egy modern történet, erkölcsi értékekkel, humánus karakterekkel, akik vágynak a boldogságra és a szerelemre." - nyilatkozta Roy Rojas producer Edén Dorantes újságírónak.


Főhősnőként visszatérni a képernyőkre nagyon sokan Natalia Esperón számára, aki Aurora Campero-nak ad életet ebben a történetben. "Először is nagyon hálás vagyok Roy-nak, amiért meglátta az erényeket személyemben és mint színésznőben, hogy életre kelthessem Aurora-t, ezt a csodálatos karaktert. A másik dolog az, hogy ez az első produkciója Roy-nak mint producer, úgyhogy számomra ez egy nagyon szép felelősség. Én főhősnőként térek vissza, neki pedig ez az első novellája egyedüli producerként, úgyhogy nagyon hálás vagyok." - fejezte ki érzéseit a színésznő a hivatalos prezentáción.


Jorge Salinas, az ő részéről, ismét a történet főhősének bőrébe bújik, miután nemrég egy nagy főgonoszként láthatta őt a közönség. "Az utolsó projektem a televízióban a Perdona nuestros pecados volt, egy kicsit véresebb. Számomra nagy ugrás volt a karrieremben a karakter életre keltése. De itt vagyok ismét, újra egy bizonytalan, szép, teljesen törékeny, félénk, félős karaktert alakítok, de minden vággyal, hogy szeressen és szeressék őt. Számomra öröm életre kelteni, és nagyon hálás vagyok Roy-nak, amiért megadta nekem a lehetőséget." - nyilatkozta a mexikói színész a sajtó munkatársainak.


Rafael Novoa, José Pablo Minor, Marisol del Olmo, Leonardo Daniel, Juan Pablo Gil, Pablo García, Pedro Sicard, René Casados, Rocío Verdejo, Ligia Uriarte, Gabriela Rivero, Roberto Blandón, Nubia Marti, Marco Cordero, Juan Bernardo Flores, Sebastián Fouilloux, Gabriela Carrillo, Paco Rueda, Priscila Solorio és Christian Ramos is erősítik a melodráma szereposztását, melynek teljes hivatalos sajtóprezentációját ti is megtekinthetitek, mégpedig a fenti videóban.

Azonban nemcsak a prezentációt hoztuk el nektek, hanem a novella első részét is, melyet előpremierként már a múlt héten bemutattak a tévétársaság digitális platformjain. A telenovella első részét eredeti, azaz spanyol nyelven eléritek a Las Estrellas hivatalos honlapján, ide kattintva, emellett pedig videára is feltettük nektek, így ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan kezdődik ez az új történet, akkor az alábbi videóban nézhetitek meg az első epizódot Full HD 1080p felbontásban.

A hét folyamán egy cikksorozatot olvashattok az oldalunkon, melynek keretein belül minden hétköznap egyre jobban megismerkedhettek a TelevisaUnivision újdonságával, mely ma délután veszi kezdetét a mexikói Las Estrellas 16:30-as sávjában, így többek között lesz szó a részletesebb történetről, a promóciós anyagokról, a szereposztásról, a főcímről és annak is utánajárunk, hogyan indul majd a nézettség terén, így a hét során is érdemes lesz ellátogatni a Telenovella Sarokba.

Mit gondoltok Roy Rojas első önálló telenovellájáról? Kinek keltette fel az érdeklődését?


Megjegyzések