Amor amargo: bejelentették a szereposztást

Javában dolgoznak a TelevisaUnivision egyik legújabb novelláján, mely nem más, mint Pedro Ortiz de Pinedo projektje, az Amor amargo, melynek már a szereposztását is felfedték a napokban.


Az egyik készülő félben lévő telenovella jelenleg a TelevisaUnivision-nál az Amor amargo, – melynek jelentése Keserű szerelemPedro Ortiz de Pinedo újdonsága, mely a hetekig tartó casting után már megtalálta azokat a színészeket, akik életre keltik karaktereit, s akik már javában dolgoznak azon, hogy hamarosan meg is kezdhessék a felvételek rögzítését Mexikóban. A telenovella főszereplőit, akik egy keserű szerelmet élnek majd át, a főhősnőként debütáló Ana Belena, valamint a chilei Andrés Palacios keltik életre, míg a nagy főgonoszokat a novellákhoz visszatérő Daniela Romo, valamint Arturo Peniche alakítják.

A novella egy igazi klasszikus melodráma lesz, mely a '90-es évek alkotásaira fogja emlékeztetni majd a közönséget a producer elmondásai szerint. Már az is kiderült, hogy milyen történetet dolgoznak fel ezúttal a TelevisaUnivision-nál; nem másról van szó, mint a 2007-ben készült portugál alkotásról, az Ilha dos amores-ről. Ezzel a tévétársaság tovább folytatja a portugál novellák adaptálását, ehhez az újdonsághoz pedig már a szereposztásról is lerántották a leplet.

A novella szereposztásának főbb szereplői

A melodráma szereposztását Cynthia Klitbo, Sergio Klainer, Francisco Gattorno, Martha Julia, Pedro Baldo, Karena Flores, Jessica Decote, Alejandro Ávila, Karla Farfán, Daniel Gama, Lizy Martínez, Ricardo Franco, Eva Daniela és Federico Espejo is erősítik, többek között, akik nevét a napokban fedte fel a Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál, aki azt is megerősítették, hogy a produkció jövő hét hétfőn, azaz július 22-én kezdi meg a forgatási munkálatokat.

Mindemellett, úgy tűnik, hogy az Amor amargo lesz a telenovella végleges címe is, ugyanis már a melodráma hivatalos logójáról is lerántották a leplet, melyet szintén elhoztunk nektek ebben a posztban.

A telenovella hivatalos logója

Az Amor amargo a mexikói Las Estrellas kora esti, 18:30-as sávjába készül, ahol az éppen elstartolt Mi amor sin tiempo-t, Carlos Moreno novelláját váltja majd; ha nincsenek változások az utolsó pillanatokban, akkor a premier november 4-én lesz.

Mit szóltok a szereposztáshoz? Kinek keltette fel az érdeklődését ez a projekt?


Megjegyzések

  1. Tele unalmas színészekkel!!!!!!! Kaszálva!! Undorító hogy a Zelevisa hogy megutáltatja a nézőkkel, hogy mindig ugyanazokat fújják.

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Még mindig jobb, mint a törökök az unalmas történeteikkel.

      Törlés
    2. Én sem értek vele egyet, Ana Belenának ez az első főszerepe, Daniela Romo is több éve nem szerepelt telenovellában, Arturo Peniche is 2 évet pihent, a szereposztásban pedig ahogy elnézem lehetőséget adnak a fiataloknak is.

      Törlés
    3. Ana Belena volt már főszereplő az Aztecánál.

      Törlés
    4. Igen, de én a Televisára gondoltam, ott ez az első lehetősége a főszerepre. Én személy szerint örülök neki, mikor új arcoknak is megadják a lehetőséget a főszerepre és nemcsak a már sokszor látott színészeknek.

      Törlés
  2. Hát ez a logó nem túl sokatmondó. De a sztorira rákerestem, tényleg egy klasszikus sztori, sztem a korábbi idősávban jobban működne.

    A szereplőkről: Peniche pont hogy nem pihent kb. 20 éve, de ő legalább változatos karaktereket játszik. Remélem, Klitbo gonosz lesz, jó lenne neki végre egy neki való főgonosz, ami nem csak egy karikatúra.

    VálaszTörlés
  3. NAGY MEXIKOI SOROZATRAJONGO LEVEN NEM ERTEK TOBB MINDENKIVEL EGGYET, UGYANIS A REGI NAGYOK A JOK, OK MAR PROFIK, ES NAGYSZERUEN JATSZANAK

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése