Amor amargo: Arturo Peniche főgonoszként tér vissza

Arturo Peniche hamarosan visszatér a telenovellák világába az Álomgyár falain belül, ahol az Amor amargo castingján nyilatkozott a Televisa Espectáculos-nak visszatéréséről és új karakteréről.


A szerelem nem mindig édes, vannak esetek, amikor lehet keserű... éppen ez az alapfelvetése Pedro Ortiz de Pinedo legújabb melodrámájának, melyet a TelevisaUnivision-nak készít Ana Belena és Andrés Palacios főszereplésével. A telenovella szereposztását erősíti Arturo Peniche is, aki a történet nagy főgonoszának ad majd életet. A mexikói színésszel a castingon találkozott a Televisa Espectáculos riportere, akinek mesélt egy kicsit a készülő novelláról és karakteréről.

"Szereplőválogatást tartottunk. Egy nagyon szép karaktert keltek életre itt, az Amor amargo-ban. Úgy gondolom, hogy a cím csodálatos, mert a szerelem nem mindig édes, megvannak az árnyalatai, mint a nagy csokoládéknak is; édes és keserű." - mesélte Arturo Peniche, aki a hazai közönség számára sem ismeretlen, hisz számtalan melodrámában láthattuk, köztük a Soñadoras (Szerelmes álmodozók), a La intrusa (A betolakodó), az En nombre del amor (A szerelem nevében), az A que no me dejas (Ne hagyj el!) vagy épp legutóbb, az Amor dividido-ban (Válaszutak).


A mexikói színész részt vett a castingon, melynek célja az volt, hogy a produkció megtalálja azt a színésznőt, akivel beleveti magát ebbe az új kalandba. "Négy színésznővel próbáltunk, akikkel [korábban] már volt lehetőségem együtt dolgozni más projektekben. Nagyon jó volt, mert ez a karakter, aki a kezeim közé került, egy olyan karakter, akiben rengeteg potenciál van, aki egy nagyon durva létezésbeli problémával küzd, melynek következtében bizonyos jelleme és viselkedési formái vannak, nagyon negatívok." - mesélte karakteréről a mexikói színész.


Többek között Jessica Coch és Laura Carmine voltak azok a színésznők, akik szerencsét próbáltak, azzal a céllal, hogy bekerüljenek a melodráma szereposztásába, melyet Pedro Ortiz de Pinedo készít. "Nagyon boldog vagyok, Arturo Peniche-vel [csináltam próbákat], akinek hosszú évek óta, akárhányszor találkozunk vagy látjuk egymást valahol, mindig azt mondom neki, hogy meghalok, hogy vele dolgozhassak; úgyhogy reméljük megadatik nekem, legyen ez egy jó jel." - mesélte Jessica Coch.

"Nehéz casting volt, mert Arturo karaktere, aki Enrique, olyan ember, aki fizikailag és érzelmileg is bántalmazza a feleségét. Lucía egy odaadó nő, aki mindig lehajtja a fejét." - részletezte Jessica, akit a hazai közönség olyan novellákból ismerhet, mint a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) vagy az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe).


A másik színésznő, aki szintén esélyes a szerepre, nem más, mint Laura Carmine, aki szintén elmondta gondolatait a karakterről. "Lucía egy olyan nő, aki szerelmes ebbe a férfibe, akihez hozzáment, aki idősebb nála, és tudjuk, hogy amikor van egy kis korkülönbség, hogy mivel jár ez... Mindig is szeretett volna szerelmes lenni belé, szerelmes is belé, de a férfi nem éppen a legjobban bánik vele, hogy finoman fogalmazzunk. Úgyhogy ő próbálja megtalálni ezt a szerelmet, de közben elfeledkezett saját magát szeretni." - nyilatkozta az Amor bravío (A szív parancsa), a La tempestad (A vihar) és az A que no me dejas (Ne hagyj el!) színésznője, aki az utóbbi melodrámában már dolgozott együtt Arturo Peniche-vel, mégpedig apa és lánya voltak a fikcióban.

Mit gondoltok a castingról? Ti melyik színésznőt választanátok a karakterre? Ki örül, hogy Arturo Peniche ismét főgonoszként tér vissza?


Megjegyzések