Utolsó vérig: a telenovellában elhangzó dalok magyar felirattal

Már teljesen elérhető nálunk az El rostro de la venganza (Utolsó vérig), melynek főhősét David Chocarro keltette életre. Ma a telenovella betétdalait hoztuk el nektek magyar fordításban.


Múlt héten befejeződött az El rostro de la venganza (Utolsó vérig) feltöltése, így már a teljes telenovella elérhető a 'Telenovellák' menüpont alatt, Full HD 1080p felbontásban és vágatlanul, mind a 115 részt megnézhetitek már. Ma pedig elhoztuk nektek a főbb betétdalokat, melyeket a novellában hallhattok, melynek főszereplőit David Chocarro, Maritza Rodríguez, Elizabeth Gutiérrez, Saúl Lisazo és Marlene Favela alakították.

Először a telenovella főcímdalát hallgathatjátok, melynek címe Volver a nacer, azaz magyar fordításban Újjászületni, előadója pedig Deanette Rivas és Tulio Cremisini. A második videóban Mariana és Martín dalát találjátok, és annak magyar fordítását, melynek címe Golpe a golpe, azaz Pofon után pofon, előadója pedig Pedro Castillo. Végül pedig a sorozat második főcímdalával zárjuk, ezt Pedro Castillo és Tulio Cremisini éneklik, a címe pedig La venganza, melynek magyar jelentése A bosszú.





Melyik a kedvenc dalotok a telenovellából? Követtétek most velünk a novellát vagy már láttátok korábban? Kinek mi a véleménye róla?


Megjegyzések

  1. Az első fele nagyon tetszett, utána már nem igazán. Talán, ha kevesebb lett volna benne a gyilkosság. Kár, hogy a végén nem hozták vissza Antoniát Martínnak. Simán kitalálhattak volna valamit, hogy mégis életben maradt. A dalok közül első kettő nagyon jó, nem tudok választani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése