El Conde: ismerjük meg Montenegro gróf házát!

Már kevesebb, mint egy hetet kell várni, hogy elkezdődjön a Telemundo műsorán az El Conde, amor y honor, Fernando Colunga és Ana Brenda Contreras főszereplésével. Nézzünk be egy kicsit a telenovella kulisszáiba!


Fernando Colunga a Telemundo képernyőjén debütál július 1-jén, mégpedig az El Conde, amor y honor főhőseként. A mexikói színész Alejandro Gaitán-t alakítja, akinek a szerelem lett a veszte, ugyanis igazságtalanul megvádolták, majd elítélték, azonban évekkel később visszatér Joaquín Montenegro gróf bőrében, hogy igazságot tegyen. Mai posztunkban pedig éppen Montenegro gróf villájába nézhetünk be, azaz a forgatási stúdióba, ahol a telenovella jeleneteit rögzítették.

Az Alexandre Dumas klasszikus regényén, a Montecristo grófján alapuló telenovella szereposztásának tagjai vezetnek körbe bennünket a stúdióban, ahol a történetet felveszik, közben pedig kulisszatitkokat árulnak el a helyszínről. Mindezt az alábbi videóban láthatjátok, majd a folytatásban olvashatjátok is magyarul, amit a színészek mondanak, képekkel kísérni a Gróf villájáról.


"Barátaim, hogy vannak? Üdvözlöm Önöket. Ez Joaquín de Montenegro háza, a Grófé, a következő sorozatban, melyet láthatnak a Telemundo-n, és ahol Ana Brenda [Contreras] oldalán szerepelek, egy nagyszerű szereposztás mellett, s melyben láthatják ezt a nagy varázslatot, hogyan dolgozunk az El Conde-n. Itt van ez a lenyűgöző villa, közben a kollégáim előkészülnek, én pedig meghívom Önöket, hogy ismerjünk meg pár helyet." - kezdte a forgatási stúdió bemutatását a mexikói színész, a szereposztás további tagjai segítségével mutatja be a villáját.


"Üdvözlöm Önöket a Gróf nappalijában." - kezdte a körbevezetést Alejandro Ávila, aki szintén részese a novella szereposztásának. "Ez egy gyönyörű nappali, nagyon-nagyon kényelmes. Az igazság az, hogy le vagyok nyűgözve ettől a tervezéstől, amit a produkció csinált, minden részletre odafigyelnek. És ennek a villának annyi érdekessége van, köztük egy jó kis zongora is." - mutatta be a Guillermo Garzát megformáló színész.


Luisa Galindo színésznő folytatta a ház bemutatását, mégpedig egy szintén fontos helyiséggel, a könyvtárral. "Amit a legjobban szeretek a forgatási stúdióban, elsősorban a Gróf házában, hogy minden tárgy megfelelően van kiválasztva a jelenetekhez. Sőt, még az ajtók is, amiket itt láthatnak. Ál-ajtóknak tűnhetnek, de valójában egy másik helyiségbe visznek minket, például itt. Most sötét van, nincsenek felkapcsolva a lámpák, mert jelenleg nem használják ezt a teret, de ez a Gróf könyvtára és irodája.


"Ez egy olyan forgatási helyszín, melyet szintén használunk bizonyos jelenetekre, és imádom, mert amikor először megláttam, hatalmasnak tűnt. Az összes könyv valódi, van egy lépcsőnk ott, amivel le lehet jutni a földszintre. Nagyon tetszik. Az összes sarokra és a helyszín összes részletére nagyon odafigyeltek." - részletezte a színésznő, aki a történetben Teresa Garcíának ad életet.


"Üdvözlöm Önöket Montenegro gróf titkos szobájában." - folytatta a körbevezetést ismét Alejandro Ávila. "Ez a bot, amit mindig magával hord, a kulcsa annak, hogy az ember bejöhessen ide. Nem mindenkinek szabad. Csak Ricardo-nak és nekem. Itt terveznek és visznek véghez számos dolgot, amit majd meglátnak. Ez egy érdekes szoba, mert itt tartja a számára legfontosabb dolgokat. Alapvetően ezt: a bosszúját. Itt vannak azok az emberek, akik miatt ő most San Jacinto-ban van, hogy bosszút álljon." - mesélte.

Mit gondoltok a Gróf házáról? Ki várja már a premiert?


Megjegyzések

  1. Én már nagyon várom,nekem nagyon fog tetszeni a sorozat .

    VálaszTörlés
  2. Egyre több az előzetes, izgalmasak a gróf háza látványos oda figyeltek hogy korabeli legyen a berendezése, a korhoz illő amiben a történet játszódik, szerintem érdekes lesz ez az adaptáció, Fernando Colunga remekűl alakítja a klasszikus karaktereket.

    VálaszTörlés
  3. Én is már nagyon várom és mindenki a Colunga Team-ben. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése