Amor amargo: így áll Pedro Ortiz de Pinedo újdonsága

Az év végén egy keserű szerelmet ismerhet majd meg a mexikói Las Estrellas közönsége, ugyanis ez lesz a címe Pedro Ortiz de Pinedo legújabb telenovellájának, melynek előkészületei már zajlanak a TelevisaUnivision falai között.


Pedro Ortiz de Pinedo már lázasan készíti elő újdonságát, mely egyelőre Amor amargo munkacímen fut, melynek jelentése Keserű szerelem. A telenovella jelenleg az előkészületek fázisában van, nemrég pedig kiválasztották azt a két színészt is, akik a történet főszereplőit keltik majd életre. A melodráma a még el nem startolt Mi amor sin tiempo helyére készül a Las Estrellas 18:30-as sávjába, a történetről pedig annyit lehet tudni, hogy egy portugál alkotás feldolgozása lesz.

A kezdetek óta tudni lehetett, hogy a telenovella férfi főhősét a chilei Andrés Palacios kelti majd életre, aki a hazai közönségnek sem ismeretlen, hiszen olyan novellákban láthattuk, mint az El vuelo de la victoria (Victoria), a La usurpadora (Az új Paula és Paulina), az Amor dividido (Válaszutak) vagy legutóbb a La madrastra (A mostoha). Az elmúlt hetekben pedig zajlottak a szereplőválogatások, hogy ki lesz az a színésznő, aki a történet főhősnőjét és Andrés párját kelti majd életre. Eleinte azt pletykálták Claudia Martín lesz ez a színésznő, aztán többen is részt vettek a castingon.

Kimberly Dos Ramos és Andrés Palacios a castingon

Kimberly Dos Ramos (Vivir de amor), Ana Belena (El maleficio) és Jessica Decote (Marea de pasiones) küzdöttek meg végül a szerepért. Kimberly idén debütált a TelevisaUnivision-nál főhősnőként a jelenleg is képernyőn lévő Vivir de amor-ban, így számára egy újabb lehetőséget jelentene Gabriela, a főhősnő szerepe, míg a másik két színésznő számára az első főszerepüket jelentené ez a karakter.

Végül a Confesiones értesülései szerint a történet főhősnőjét Ana Belena kelti életre, és egyben ő lesz Andrés párja is a telenovellában. A mexikói színésznő, aki hosszú éveken keresztül dolgozott a TV Aztecánál, 2021-ben debütált a Diseñando tu amor-ban, ahol Gala Montes mellett a történet másodfőhősnőjét alakította, részt vett a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évadában, majd legutóbb tavaly láthatta a közönség az El maleficio-ban, ahol szintén egy kulcsfontosságú karaktert játszott. Mindezek után érkezik számára a nagy lehetőség, ugyanis ez az új projekt jelenti első önálló főszerepét egy melodrámában a TelevisaUnivision-nál.

Ana Belena és Andrés Palacios, a telenovella főszereplői

A főszereplő-pároson kívül további neveket is felfedtek már, akik szintén erősítik a szereposztást, ők pedig Daniela Romo, Arturo Peniche, Marta Julia, Lizy Martínez és Daniel Gama Moreno, de a castingon feltűnt Pedro Baldo is, valamint a főhősnői szerepre pályázott Jessica Decote is erősíti majd a novellát egy másik karakter bőrében. Amint újabb információk derülnek ki, tájékoztatunk titeket.

Mit gondoltok az alakulóban lévő telenovelláról? Mit szóltok a főszereplő-pároshoz?


Megjegyzések

  1. Én örülök,hogy végre újabb színésznő is lehetőséget kap. Természetesen szeretem a kiváló színésznőket új szerepben ismételten látni, de sokszor olyanok is folyamatosan jelen vannak akik annyira nem is tehetségesek.Persze tisztelet a kivételnek.Andres Palacios nem rossz szerintem, de mostanában ő is sokat van képernyőn.A férfiaknál is elkelne már a frissítés.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése