A szerelem ösvényei: hamarosan az Izaura TV műsorán

Az Izaura TV újabb régen ismételt klasszikus telenovellával lepi meg a műfaj rajongóit, mégpedig Aracely Arámbula egy korábbi novelláját tűzik műsorukra.


A TV2 Csoport csatornája, az Izaura TV a mai napon bejelentette, hogy újabb rég látott telenovella klasszikust tűznek műsorukra, melyet lassan már húsz éve mutattak be, am azóta sem ismételte meg egyetlen magyar csatorna sem. Nem másról van szó, mint a 2002-ben készült Las vías del amor-ról, melyet hazánkban A szerelem ösvényei címmel mutatott be 2005-ben a TV2. A nemrég szintén ismételt Soñadoras (Szerelmes álmodozók) producerének juvenil novellájáról van szó, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Jorge Salinas, és Gabriel Soto alakították, a szereposztást pedig Enrique Rocha, Daniela Romo, Elizabeth Álvarez és José Carlos Ruiz is erősítették, többek között.


19 évvel a magyar premier után, 2024-ben előveszi a telenovellát a tévétársaság, mégpedig az Izaura TV-n tűzik ismét műsorra a klasszikus telenovellát. Arról, hogy pontosan mikor is mutatják be, egyelőre nincsenek információink, hiszen úgy jelentették be, hogy "hamarosan" érkezik, azonban valószínűnek tartjuk, hogy a hamarosan a végéhez közeledő Ana de nadie (Ana választása) helyét veszi át a 20 órás sávban.


A történetről...

Az egyik helyszín Tlacotalpan falu, Veracruz város része. A falu leggazdagabb embere, Jeronimo szemet vet a fiatal és szép pincérlányra, Perlára. De Perlát szereti a fia is, az örökké részeg, teljesen széthullott személyiségű Enrique is. Perla azonban – ezekről mit sem sejtve – Pacóba, a szegény boltos fiúba szerelmes. Boldogságát azonban megzavarja egy látomás, amelyben Pacót halál fenyegeti. Jeronimo és szolgája, Elmer, “El Negro” megbeszélik, hogy el kellene tüntetni Pacót a színről… Este Pacót holtan találják: megfulladt. A másik helyszín, Mexikó város. Itt él Leticia, a piaci árus, aki egyedül neveli két gyermekét. Hirtelen felbukkan múltjának egy sötét alakja, egykori mostohaapja, Ceferino, aki kamaszkorában megerőszakolta őt. Mexikó városban él Gabriel is, megkeseredett, nyomorék édesanyjával. Életüket szörnyű tragédia árnyékolja be: Gabriel kisöccse 20 évvel ezelőtt eltűnt, az apa pedig belehalt a sokkba. Gabriel a szerelmével, Sandrával jótékonysági munkát végez: hajléktalan gyermekeken segítenek.

Ki örül, hogy a csatorna előveszi a sorozatot? Kik látták annak idején a premiert? Fogjátok most követni a novellát?


Megjegyzések

  1. Az egyik legjobb és legizgalmasabb sorozat volt!!! A 220 rész egész télen el fog tartani szerencsére!!!! Nagyon örülök!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Minőségi alkotás volt annó. Nagyon szerettem én is, pláne anikor halloween és karácsony lesz benne, illetve Sonia savas arca 😀 Biztosan nézni fogom.

    VálaszTörlés
  3. Éljen, éljen! Az összes 2000-es évek elején bemutatott novellájukat előszedhetnék apránként, amiket vagy abszolút nem, vagy csak 1-2x ismételtek meg. Én is valószínűsítem, hogy az Ana választása után fog érkezni.

    VálaszTörlés
  4. El sem hiszem, hogy újra levetítik, a kedvenc sorozatom volt 2005-ben. Nagy öröm számomra ez, mert sajnos sehol nem lehetett megtekinteni interneten sem. Várom még a Salomét is és az Első szerelmet.😊

    VálaszTörlés
  5. Remélem nem álmodok, hanem valóság. El se hiszem, ebben a sorozatban aztán volt minden, de pont ezért tetszett a hosszúsága ellenére is. A szereplőgárda kiváló!!

    VálaszTörlés
  6. Érdekes, hogy az első telenovella-dömping lecsengése után azon kevés telenovellák egyike volt, amiket a tv2 délután mutatott be. És amit én néztem nyolc éves gyerekként. Bár nem fogom újranézni, de anno nagy hatással volt rám. Örülök, hogy újra előveszik "házon belül":)))

    VálaszTörlés
  7. A rajongók miatt örülök. Na meg ezt legalább tényleg nem ismételték még. De ugyanakkor sikerült a telenovellák egyik legócskább darabját előkotorni. Viszont ez legalább reményt ad arra, hogy régebbi, valóban értelmesebb darabok is előkerüljenek, mint pl az Első szerelem (Primer Amor).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinek mi az ócska. Számomra a legócskább az összes Perronis sorozat, pl Árva angyal, A szerelem diadala, illetve az összes Nathalie Lartilleux sorozat a Liliomlány kivételével.

      Törlés
    2. Igen, pontosan így gondolom: Lartilleux sorozatatai valóban az ócska kategóriába tartoznak. Ettől még A szerelem ösvényei is oda tartozik az én véleményem szerint. Egyébként Perroni sorozatai közül A Mi pecado például minden, csak nem ócska. Annak legalább van koherens története. Ennek nincs, lévén gagyi kategória.

      Törlés
    3. Nem értem hogy miért ócska? Azért mert nem Esmeralda történet, hanem akciós, illetve durva jelenetek vannak benne?

      Törlés
    4. Nem az akciódús jelenetek miatt, hanem mert egészen egyszerűen tele van blőd fordulatokkal, amit még szerintem a készítők se gondolhattak komolyan.

      Törlés
    5. Hát ez lehet, de nekem pont az tetszett az egész sorozatban, hogy egy szokványos Televisás sorozathoz képest teljesen más jellegű volt. 🙂

      Törlés
  8. Kicsit off, de nem tudom hova írhatnám! Az itthoni Prime-ra is megérkezik a Betty folytatása. Már csak az a kérdés, hogy szinkronnal, vagy csak feliratosan. Nagyon bízom a szinkronban!
    Július 19-én debütál a Betty la Fea: The Story Continues 1. etapja. A Kolumbiában 1999 és 2001 között futott Betty, a csúnya lány hazánkban a TV2-n és az Izaura TV-n is látható volt. A széria folytatásában mindkét főszereplő, Ana María Orozco és Jorge Enrique Abello is visszatér. Betty megküzd a lázadó tinédzser lányával, Milával való újbóli kapcsolatteremtés kihívásaival, miközben Armandóval kötött házassága megromlik, és el kell gondolkodnia az életével kapcsolatban meghozott döntéseken.

    VálaszTörlés
  9. Régen láttam én is, szerintem sokkal tartalmasabb és hangulatosabb sorozat volt, mint a mostaniak. A színészek nagyszerűek, a magyarhang se utolsó.

    VálaszTörlés
  10. A szerelem ösvényei 2005. januártól 2006. januárig volt a TV2-őn premier. Azóta egyik csatorna sem ismételte. Én is nagyon örülök, hogy ismétli az IZAURA TV. Azt nagyon sajnálom, hogy a Mindig TV-nél sajnos már nem elérhető egyik csomagban sem.

    VálaszTörlés
  11. Az is jò, hogy a régi szinkronnal vetitik le a sorozatot, nem pedig újraszinkronizàlják , mint anno a Vadmacskánál.

    VálaszTörlés
  12. Biztosan ki lesz belőle vágva egy csomó jelenet, mint ahogy azt már megszokhattuk .. :(

    VálaszTörlés
  13. Írni kéne az Izaura tvnek, hogy az oldalra vágatlanul töltsék fel a sorozaokat, mint annakidején az RTL tette.

    VálaszTörlés
  14. Írni kéne az Izaura tvnek, hogy az oldalra vágatlanul töltsék fel a sorozaokat, mint annakidején az RTL tette.

    VálaszTörlés
  15. Legjobb sorozat!! Remélem felkerül az oldalra ez is majd és letölthetem jó minőségben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése