El amor no tiene receta: nagy bulival fejeződött be a forgatás

A mexikói Las Estrellas legnézettebb telenovellája, az El amor no tiene receta befejezte forgatásait, ennek alkalmából pedig producere, Juan Osorio nagy bulit tartott a produkcióval.


Hálája jeléül a teljes produkciónak, Juan Osorio egy nagy bulival zárta le aktuális novellája, az El amor no tiene receta forgatásait, melynek főszereplőit Claudia Martín és Daniel Elbittar keltik életre. Az ünnepségen voltak mexikói finomságok, fagylaltok, sütemények, zene, tombola, és rengeteg szórakozás, de mindenek előtt hála.

"A kezdetekkor, amikor Juan [Osorio] felhívott, egy olyan pillanatban, amikor nem vártam semmit sem az élettől, sem szakmai téren, azt mondta nekem, hogy ez a karakter meg fogja változtatni az életed." - nyilatkozta búcsúbeszédének részeként, könnyek között Claudia Martín, aki ebben a történetben Paz Roble-nak ad életet. "Úgy gondolom, hogy mindannyiuk hónapokig tartó erőfeszítése és munkája meglátszik a képernyőkön, ezzel meghódítva a közönséget." - mesélte Juan Osorio, aki az El amor invencible-t (Leona bosszúja) is készítette. "Ez a projekt rengeteget jelent nekem, ezért szerettem volna teljes odaadásommal dolgozni rajta." - tette hozzá meghatódva az ő részéről az Esteban Villa de Cortés-t alakító Daniel Elbittar.


"Nagy felelősségünk van ebben az idősávban, melyben a novellát vetítik, ez egy családi sáv." - mesélte a Televisa Espectáculos kameráinak a producer. Claudia Martín és Daniel Elbittar nagyon hálásak és meghatottak voltak a siker miatt, melyet a telenovella elért, ahogyan a másodfőszereplőket alakító Coco Máxima és Nicola Porcella is. "Juan-ban megvan ez az érték, hogy tud szeretni. Tudja szeretni az embereket és tud azonosulni mindannyiunkkal." - nyilatkozta Coco Máxima, aki Nandy-t, a mexikói televíziózás első transz karakterét kelti életre. "Sosem feledkezhetek meg arról, hogy emberi lény vagyok, hogy két lábbal állok a földön." - mesélte Juan. "Ez a novella tanulságokat ad nekünk." - tette hozzá Coco.

"Számomra a legszebb a visszajelzések voltak, amiket a kollégáimtól, a rendezőimtől kaptam, akik azt mondták, hogy 'befogtad a szánkat'." - mesélte a Kenzo Figueroa-t alakító perui Nicola Porcella.


Az ünnepség alatt számos zenei meglepetés is volt, előadások, melyekkel meglepték a jelenlévőket, köztük Daniel Elbittar legújabb dala, a Pa'enamorarte, mely az 51. résztől a novella salida-ja alatt is hallható. De természetesen nem hiányozhatott a Sí o sí sem, a telenovella elsőszámú dala, melyet Emilio Osorio ad elő. Odaadás és kitartás volt megfigyelhető az elmúlt hónapok alatt a produkciós csapat részéről, sminkesek, jelmezesek, díszlettervezők, ruhatervezők, technikusok, kamerások, kontinuisták, a gyerekek és szüleik, a karbantartó csapat, súgók, világítók, írók, forgatókönyvírók, rendezők és asszisztensek kemény munkájaként jött létre a telenovella, akiknek mind megköszönték munkájukat.

Végül pedig a novella befejezéséről is ejtett pár szót Juan Osorio, azt ígérte, emlékezetes befejezés lesz. "Sokat dolgoztunk rajta, és úgy gondolom, hogy meg fogja lepni az embereket." - nyilatkozta. A befejezés június 23-ra van beütemezve, addig pedig tovább folytatódik a melodráma a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában.

Ki követi közületek a telenovellát? Mi a véleményetek róla eddig? Mit vártok a befejezéstől?


Megjegyzések