A szenvedély száz színe: május 18-tól a Telenovella Sarokban

Az irigység sárga, a harag vörös, a méreg zöld, a szerelem rózsaszín... a szenvedélynek pedig száz színe van. Ezt pedig hamarosan ti is megtapasztalhatjátok a Televisa telenovellájában, mely felkerül a Telenovella Sarokba.


Hamarosan újabb telenovella feltöltését kezdjük meg a Telenovella Sarokba, mégpedig a jelenleg is feltöltés alatt álló Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) helyén. Egy újabb televisás telenovelláról van szó, mely éppen idén 10 éves, az El color de la pasión-ról, melyet hazánkban A szenvedély száz színe címmel mutattak be. Roberto Gómez Fernández telenovellájáról van szó, mely a sokak által kedvelt írópáros, José Cuauhtémoc Blanco és María del Carmen Peña eredeti történetét mesélik el 122 részben. A novella főszereplőit Esmeralda Pimentel (Szerelmem, Ramón) és Erick Elías (Titkok szállodája) keltik életre, mellettük pedig René Strickler, Eugenia Cauduro, Helena Rojo, Arcelia Ramírez, Ximena Romo, Moisés Arizmendi, valamint a nagy főgonoszt életre keltő Claudia Ramírez is erősítik a szereposztást.

A telenovella Full HD 1080p felbontásból kerül feltöltésre az oldalra, a már megszokott módon, a részek pedig május 18-tól lesznek elérhetőek minden szombaton.


Történet

A sorozat Pueblában játszódik, ahol a három Murillo nővérnek az életével találkozik a néző: Adriana (Ariadne Díaz) a legidősebb, már férjhez ment Alonso Gaxiolához (Horacio Pancheri), Rebeca (Michelle Renaud), a legfiatalabb, mindenki szemében egy igazi angyalként tündököl, miközben a középső nővér Magdalena (Ana Isabel Torre) tudja, hogy valójában a sógorába szerelmes, Alonsóba. Miután a lányok szülei meghaltak és Adriana férjhez ment Alonsóhoz, – akinek cserépgyára van a városban – Adrianáékkal maradtak közös házban. Alonso és Adriana békés házasságban élnek, ahol minden csodálatosnak tűnik, mivel nem veszik észre Rebeca valódi személyiségét, aki valójában egy szeszélyes és zavarodott nő, viszont elég intelligens, hogy az angyali arcát mutassa mindenki felé, viszont Magdalenát nehéz megtéveszteni. Rebeca mindig is irigykedett Adrianára, s ez még inkább a tetőfokára hág, amikor megtudja, hogy nővére gyereket vár...

Ki örül a feltöltésnek? Szerettétek a novellát? Ki fogja most követni?


Megjegyzések

  1. Végre Televisások közül egy minősègi alkotás érkezik! Köszönjük!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez az egyik amit szerettem volna nagyon köszönöm.
    Jól csináljátok csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te mindig kedves vagy! Örülök ha örülsz!

      Törlés
    2. Köszönöm.
      Örülök ha jönnek pedig ezek nekem mind megvannak,de jóval gyengébb minőségben.
      Viszont így sokkal jobb őket ismét megnézni és hálás vagyok,hogy vannak akik a saját idejüket rászánják és megosszák ezeket velünk.

      Törlés
  3. Ez szuper hír, minőségi lesz mint mindig!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen Telenovella sarok nézni fogom

    VálaszTörlés
  5. Úristen 🥲😍

    Nagyon Nagyon Nagyon köszönöm. ♥️♥️
    Emlékszem amikor a Story 5 csatorna adta, édesapám aki nem szerette a telenovellákat, rendesen a függője lett ennek a műnek, mindig mondta hogy ez a Rebeca kegyetlen gonosz..

    Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki esetleg nem látta még.



    VálaszTörlés
  6. Tisztelettel üdvözlöm az oldal szerkesztőjit, ászt szeretném megkérdezni hogy az év végéig,a következő sorozatok valamelyikje felkerül e majd
    1 Elbűvölő szerelem
    2 Zorro
    3 Lola
    4 Éld az életem
    5 Simplemente María
    6 A sors útjai
    7 Veronica aranya)
    8 Maricruz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Már nincs ennyi hónap sem hátra az évből, amennyi telenovellát felsoroltál, egy elkészítése pedig rengeteg időt vesz igénybe. Azt pedig, hogy mi kerül fel az oldalra, több tényező is befolyásolja, de egyszer majd el fognak készülni az általad felsoroltak is, jelenleg A szenvedély száz színe fog felkerülni, ahogyan az a posztban is olvasható.

      Törlés
  7. Pont a napokban jutott eszembe, hogy ez nekem eddig kimaradt, és úgy megnézném csodás minőségben szinkronnal. Az 1. részt megnéztem, de úgy voltam vele, majd hátha itt is elérhető lesz, addig türelmesen várok. Erre mi érkezik erre a csodaoldalra nemsokára? Hát így kell időzíteni. :D Köszönöm Nektek! <3

    VálaszTörlés
  8. Nagyon köszönöm az eddigi munkát
    Nagyon örülnék ha esetleg feltöltésre kerülne Az Áruló La tracion sorozat
    Nagyon szeretük de tégen volt már
    Örülnék ha feltöltésre kerülne

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése