A múlt börtönében: ismerd meg a telenovella szereplőit!

Hamarosan megérkezik hazánkba a Vencer el pasado (A múlt börtönében), Angelique Boyer és Sebastián Rulli főszereplésével, így mai posztunkban megismerkedhettek a telenovella főbb karaktereivel.


Négy nő történetét ismerhetjük meg hamarosan a hazai képernyőkön, akiknek szembe kell szállniuk a múltjukkal, egy jobb jövő reményében, ám felfedezik, hogy ha összefognak, könnyebben elérhetik céljukat. Angelique Boyer, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez főszereplésével érkezik a Vencer el pasado (A múlt börtönében), június 6-tól a TV2 műsorán, melyben a négy főhősnőnek az lesz a célja, hogy a közösségi okozta szerencsétlenségeken túltéve magukat, egy jobb jelenben éljenek, egy pozitív jövő reményével.

Azonban a telenovellában mellettük számos izgalmas karakterrel találkozhat majd a közönség; mai posztunkban pedig éppen velük, a melodráma főbb karaktereivel ismerkedhettek meg egy rövid karakterleírás segítségével, melyeket a folytatásban olvashattok.


Angelique Boyer – Renata Sánchez Vidal

Renata egy sikeres molekuláris biológus, vidám és szeretetteljes. A fiatal lány családja mindenben támogatja: a szülei, Sonia és Camilo, ahogyan a testvére, Erik is tanúi szakmai és magánéleti sikerének egyaránt. Mindemellett hamarosan hozzámegy Alonso Cancino-hoz, egyetemi barátjához. Azonban az élete teljesen felfordul, amikor egy, a kontextusából kiragadt videó, melyen úgy tűnik, más férfival csókolózik a lánybúcsúján, tönkreteszi mindazt, amit felépített: esküvőjét lemondják és elveszíti a munkáját, az emberek pedig megítélik őt anélkül, hogy tudnák, mi is történt valójában. 


Sebastián Rulli – Mauro Álvarez

Mauro profi informatikus, érzékeny és szerény férfi, habár gyakran keménynek mutatja magát. Nagy titkot őriz, ugyanis azzal a céllal érkezik a Biogenelabba, hogy bosszút álljon apjáért és öccséért, akik egy balesetet szenvedtek a múltban. Fiatalkorában elvesztette az édesanyját. Miután átélt egy szerelmi csalódást a múltban, Mauro visszahúzódó, távolságtartó és bizalmatlan férfivá vált. Imádja és nagyon védelmezi öccsét, aki életének motorja.


Erika Buenfil – Carmen Medina Cruz

Carmen egy odaadó feleség és édesanya férje, Heriberto és gyermekei Ulises, Oliver és Danna számára. Bár erőszakos környezetben él, ugyanis férje gyakran bántalmazza őt, Carmen élete szétesik, amikor napvilágra kerül egy videó a férje hűtlenségéről, ez pedig tönkreteszi a mindenki által tökéletesnek hitt életüket.



Ana Paula Martínez – Danna Cruz Medina

Carmen és Heriberto lánya, Danna egy tinédzser, aki élvezi a népszerűségét és a nagyszerű életét, ami azonban egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor kiderül apja hűtlensége, és szembe kell néznie mindennel, amit a szülei válása magával von, többek között azzal, hogy elveszítik az addig tökéletesnek hitt életüket, és rá kell jönnie, hogy nem is volt az olyan tökéletes, mint gondolta.


Arantza Ruiz – Mariluz Blanco Martínez

Mariluz egy szerény körülmenyek között élő családból származó lány, amelyben a machizmus uralkodik, így a tanulással kapcsolatos álma nagyon távol áll a megvalósulástól. A barátja, Eleazar, akibe szerelmes Mariluz, tönkreteszi az életét, mivel a lány megengedi neki, hogy intim fényképeket készítsen róla, amelyeket a férfi később nyilvánosságra hoz, így Mariluznak el kell menekülnie családjától és a konzervatív faluból szégyenében.



Manuel 'Flaco' Ibáñez – Camilo Sánchez

Renata és Erick apja, Camilo egy olyan férfi, akinek szakmai szerencséje megváltozik, és feleségével, Soniával együtt takarítóként kap álláslehetőséget, hogy keresetével támogassa gyermekeiket, akik a mindene.



Leticia Perdigón – Sonia Vidal de Sánchez

Férje, Camilo mellett Sonia próbálja elősegíteni gyermekei, Renata és Erick életét, legnagyobb örömét az életben pedig a családja boldogsága jelenti.



Miguel Martínez – Erik Sánchez Vidal

Sonia és Camilo fia, Renata testvére, Erick, egy fiatal férfi, aki arról álmodik, hogy előbbre jusson, azonban ahhoz, hogy ezt elérje, nem akar erőfeszítéseket tenni, ezért elfogad egy olyan munkát, amelyet mind a szülei, mind a társadalom rossz szemmel néz.


Roberto Blandón – Heriberto Cruz Núñez

Carmen férje, Ulises, Oliver és Danna édesapja. Egy sikeres üzletember, aki egész életében kitartott a látszat mellett, de minden odalesz, amikor fény derül hűtlenségére egy nála jóval fiatalabb nővel, majd szembe kell néznie tettei következményeivel.


Horacio Pancheri – Alonso Cancino

Renata vőlegénye, aki megszűnik szerető férfi lenni, és megmutatja igazi arcát, amikor a közösségi médiában megjelenik egy videó, amelyen Renata félreérthetetlen helyzetben látható egy másik férfivel. Ennek következtében lemondja esküvőjüket, valamint szakmai téren is akadályozza volt menyasszonyát.



Leonardo Daniel – Lisandro Mascaró

Lisandro egy milliárdos mérnök, aki egy nagy laboratórium, a Biogenelab tulajdonosa. Brenda férje, Javier és Fabiola édesapja. A pénz és a hatalom megszállottja, és bármit megtesz azért, hogy véghez vigye, amit elhatározott.



Gabriela Rivero – Brenda de Mascaró

Lisandro odaadó felesége, valamint Javier és Fabiola édesanyja, aki otthagyta szakmai karrierjét, hogy családjának szentelje magát. Nincs kibékülve a súlyával, amiatt pedig Brendát elutasítja férje.



Ferdinando Valencia – Javier Mascaró

Lisandro és Brenda fia, Fabiola testvére. Habár sokáig távol volt az országtól, a fiatal férfi visszatér, hogy felfedje valódi okát annak, amiért eltávolodott a családjától.


África Zavala – Fabiola Mascaró

Lisandro és Brenda lánya, Javier testvére. Fabiola egy hideg nő, számára az üzlet áll a középpontban, akörül forog az élete. Nem szerepel a tervei között, hogy férjhez menjen vagy gyereket szüljön. Claudio menyasszonya, akivel nem a szerelem miatt van együtt.


Matías Novoa – Claudio Fonsetti

Fabiola vőlegénye, azonban kapcsolatuk az érdekeken alapszik. A férfi apránként megmutatja valódi arcát és szándékait.

Mit gondoltok a telenovella karaktereiről? Ki keltette fel legjobban az érdeklődéseteket?


Megjegyzések