Vivir de amor: Emmanuel Palomares búcsúzik José Emilio-tól

Kimberly Dos Ramos után a történetbeli párját életre keltő Emmanuel Palomares is búcsút vett karakterétől a Vivir de amor forgatásainak befejezése alkalmából, ahol interjút adott a jelenlévő sajtónak.


Nemrég befejeződtek a Vivir de amor forgatásai, Salvador Mejía jelenleg képernyőn lévő telenovellája már teljes mértében rögzítve van. A produkció az utolsó jelenet rögzítése után összegyűlt, hogy megünnepeljék a munkálatok befejezését, a sajtó pedig kikérdezte a színészeket, mit éreznek, hogyan búcsúznak. Kimberly Dos Ramos mellett, aki Angelli-től vett búcsút, a történetbeli párját, José Emilio-t alakító Emmanuel Palomares is nyilatkozott Edén Dorantes riporternek, többek között arról mesélt, hogy egy igazi család alakult ki a stáb tagjai között.

"Egy csodálatos család [alakult ki], nagyon szép harmónia, amiről úgy gondolom, hogy minden kolléga beszélni fog. Én egy valódi sikernek érzem ezt a projekteken belül, amikor ilyen szuper energiák vannak, amikor minden nap megérkezel a munkába, különösen mi, színészek, akik érzelmekkel dolgozunk; jó kapcsolatban lenni a kollégáiddal csodálatos."

Emmanuel Palomaes kelti életre José Emilio Aranda Rivero-Cuéllar-t 

Juan Diego Covarrubias, aki Luciano-t kelti életre a melodrámában, szintén kifejezte, hogy kevésszer van ilyen szuper produkciós csapatban. "Kevés alkalommal voltam ilyen csodás produkcióban, ahol nincsenek egók, ahol mindenki időben érkezik, felkészülten, és ezért nagyon hálás [vagyok]." - nyilatkozta, mire Emmanuel azt reagálta, hogy "nagyon [hálásak vagyunk ezért], mert végül is erről szól ez. Minden projekt részesévé válik az életünknek, mint például amikor iskolába jársz, körülbelül olyan, megosztasz valakikkel egy iskolai évet, vége lesz, aztán azt mondod, hogy 'jaj, nagyon fog hiányozni mindenki'. Mert egy új projektbe kezdesz, új iskolába, kicsit ahhoz hasonló a dolog.

Ehhez kapcsolódva a riporter megkérdezte, hogy nem írták-e alá egymás pólóit, mint azt szokás az iskolában például, amit a színész példaként felhozott. "Nem, de most, hogy mondod, megtehettük volna."

Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares, a telenovella főszereplői

Habár a televíziós vetítést tekintve nem hoznak kiemelkedő számokat, az interneten a Vivir de amor a legnézettebb novella a Las Estrellas jelenlegi felhozatalából. "Nagyon boldogok vagyunk, amiért az elsőszámú novellává tettek minket az interneten, melynek manapság nagy jelentősége van. A közönség nagy része mondja azt, hogy nem tudják nézni abban az időpontban, de nézik a ViX-rn vagy más platformokon, és ez azt mutatja, hogy ha nézni akarják, nincs akadály. Úgyhogy kövessék tovább, ugyanis júliusig képernyőn leszünk." - hívta meg a közönséget Emmanuel, hogy továbbra is kövessék a telenovellát, mely a Las Estrellas 16:30-as sávjában fut, a befejező része pedig július 19-én lesz.


Megjegyzések