Tu vida es mi vida: új karakter "forgatja fel" a történetet

Miután 15 évet töltött börtönben, a karakter visszatér a faluba, mellyel felforgatja mindenki életét a Tu vida es mi vida-ban, Angelli Nesma telenovellájában, mely jelenleg is fut Mexikóban. Részletek a folytatásban.


Az utóbbi hetekben elkezdtek kiderülni a titkok a Tu vida es mi vida-ban, a TelevisaUnivision telenovellájában, mely Susana González és Valentino Lanús főszereplésével fut a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávjában. A spoilerek elkerülése érdekében ezen titkokat most nem említjük, azonban még emellett is sok meglepetés várható a melodrámában, mely egyaránt fut az egyesült államokbeli Univision-on. A meglepetések és fordulatok egyike pedig már úton van, és egy olyan karakterről van szó, aki teljesen felforgatja a történetet.

Nem másról van szó, mint Zaida-ról, Andrea édesanyjáról és Rafa volt párjáról, akit lánya születése után pár hónappal igazságtalanul 20 év börtönre ítéltek egy gyilkosság miatt, mely munkahelyén történt. A valóság az, hogy Zaida csupán védte magát a főnöke erőszakoskodása ellen, aki egy véletlen folytán meghalt, azonban Rafa sosem hitt a nőnek. Most azonban jó magaviselete miatt szabadlábra helyezik, és visszatér a faluba, azzal a céllal, hogy visszaszerezze a lányát, és még a lehetetlent is megteszi, hogy elnyerje szeretetét.


A karakter mögött Margarita Magaña áll, aki hosszú évek után tér vissza a telenovellák világába, a Teresa (Teresa) feledhetetlen Aídája az Ernesto Buitron News-nak adott interjú során azt nyilatkozta, hogy "[Zaida] egy olyan karakter, aki leleplezni jön és megmozgatni a dolgokat, mivel a novella már képernyőn van, így erősen érkezik. Mindennel jön." - nyilatkozta a színésznő, aki már korábban is mesélt visszatéréséről a telenovellákhoz a People en español-nak.

"[Zaida] egy olyan karakter, aki 15 évig volt börtönben, úgyhogy jön, hogy helyre tegye az összes karaktert." - vallotta be. Zaida pszichológiát tanult a börtönben, így segíteni fogja Paulát és gyermekeit a nő betegségével kapcsolatban. A TelevisaUnivision azt nyilatkozta, hogy a karakter a 64. részben jelenik meg, melyet április 11-én, holnap adnak Mexikóban, ahol egészen május 17-ig képernyőn lesz a melodráma.

Követi közületek valaki a novellát? Ki várja már, hogy megismerhesse Zaida karakterét? Örültök Margarita visszatérésének?


Megjegyzések