Tu vida es mi vida: így búcsúzott Susana González

Nemcsak a Vivir de amor, hanem a Tu vida es mi vida forgatásai is befejeződtek a múlt hét folyamán Mexikóban, Susana González pedig elégedetten búcsúzott karakterétől és a projekttől.


Susana González újabb főszerepétől búcsúzik, ugyanis befejeződtek a Tu vida es mi vida forgatásai, melynek főhősnőjét, Paulát keltette életre hosszú hónapokon keresztül, Valentino Lanús oldalán. Angelli Nesma produkciója összegyűlt a melodráma egyik fő forgatási helyszínén, mely a Lagos de San Juan-i étteremnek adott otthont a történetben, hogy az utolsó jelenetek felvétele után megünnepeljék a novellát és a sok belefektetett munkát. A teljes szereposztás összegyűlt, az eseményen pedig jelen volt a sajtó is, akik interjút készítettek a színészekkel.

"Nagyon izgatott vagyok, de nagyon boldog, az az igazság. Úgy gondolom, hogy a karakter természete ellenére, mivel nehéz egészségügyi problémával [nézett szembe], egy fénnyel teli, gyönyörű [karakter volt]. A tény, hogy Angelli és Nacho megbíztak bennem, hogy életre keltsem ezt a fontos karaktert, nagyon boldoggá tesz, és most már csak ünnepelünk." - mesélte a mexikói Susana González Edén Dorantes újságíró kameráinak.


A forgatások befejező napján is voltak könnyek, azonban már a boldogságtól. "Én egyik dologból kerülök a másikba, az egyik pillanatban még boldogan táncolok, majd meglátok valakit, és elsírom magam, mert nagyon sok nagyon különleges pillanatot éltünk át, és úgy gondolom, hogy ami legjobban megmaradt bennem, az az, hogy három gyermekem volt, és hogy szembe kellett néznem ezzel a problémával mint karakter, életre kelteni, és ez nagyon erős volt. Nagyon boldog voltam [itt az előbb], de megláttam Sergio-t [Madrigal], aki a fiamat, Emiliano-t alakította, egyből más érzés lesz bennem. Nagyon hálás vagyok, de van bennem egy elég különleges szenzáció is az átélt dolgokról, a tanulságról, melyet egy ilyen karakter hagy."

A mexikói színésznő karrierje során először dolgozott együtt párjával, Marcos Montero-val, azonban nem volt sok közös jelenetük. "Örültem volna neki, ha több közös jelenetünk van, de nagyon különleges volt a karaktere, aki bizonyos pillanatokban feltűnt, és segített a karakteremnek túltenni magát az emlékén, mert a karakterem túl sok fájdalommal nézett szembe a férje hiánya miatt." - mesélte.


Az utóbbi években Susana sikert sikerre halmoz olyan telenovellákkal, mint a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte, valamint a Tu vida es mi vida, melynek befejező etapja még fut a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávjában. Az újságíró pedig feltette a kérdés a mexikói színésznőnek, hogy mi jön ezután a karrierjében, mik a jövőbeli tervei. "Hogy mi következik? A gyerekeimmel leszek, háziasszony leszek, élvezni őket, velük lenni, és természetesen tervezni egy családi utazást, valamint foglalkozni a magánéletemmel. Ez következik most."

Közületek követi valaki a telenovellát? Mi a véleményetek róla? Ti milyen befejezést vártok?

Megjegyzések