Papás por conveniencia: hivatalosan is elcsattant a csapó

Ariadne Díaz és José Ron keltik életre a TelevisaUnivision legújabb telenovellájának főszereplőit, melyben "van egy jó adag nosztalgia". A Papás por conveniencia hivatalosan is útra kelt, részletek a folytatásban.


Papás por conveniencia, a TelevisaUnivision legújabb telenovellája, melyet Rosy Ocampo készít Ariadne Díaz és José Ron főszereplésével, hivatalosan is megkezdte munkálatait Mexikóban. Csütörtökön, egészen pontosan április 25-én, egy Mexikóváros nyugati részén található helyszínen összegyűlt a telenovella csapata, hogy megtartsák a hagyományos eseményt, melyen elcsattan a csapó.

"Mi egy olyan csapat vagyunk, akik mindig azon gondolkodunk, hogyan tudunk újítani és különböző dolgokat csinálni, éppen ezért szerettük volna egy ideig félre tenni a Vencer-antológiát, és egy újabb eredeti történetet készíteni. Azt a feladatot adtuk magunknak, hogy olyan témákat keressünk, melyek fontosak az egész család számára, és ebből a szempontból a történetünk három szemszögből épül fel." - nyilatkozta Rosy Ocampo vezető producer az eseményen részt vevő riportereknek legújabb telenovellájáról.

Ariadne Díaz és José Ron, a telenovella főszereplői

Az első szempontnak a családhoz van köze. "Nagyon felhívta a figyelmünket a tény, hogy itt Mexikóban a családok több, mint 40%-a újjáépült család, azaz nem a tipikus család, anya, apa és gyerekek, hanem olyan családokról van szó, melyek különböző módokon épülnek fel, és ez a történet erről szól. A fő családunk feje Aidé, aki Ariadne Díaz és Tino, aki pedig José Ron, akik két felnőtt ember, akik osztálytársak voltak a középiskolában, és hirtelen újra találkoznak, amikor már mindkettejüknek vannak kompromisszumaik, családjuk és gyermekeik." - magyarázta a producerasszony Eden Dorantes riporternek.

A második szempont a nosztalgia. "Ennek a novellának nagyon erős nosztalgikus töltete van. Ennek a nosztalgiának köze van karakterekhez, melyek emblematikusak voltak gyermekkorukban rengeteg gyermek számára az országban." - mesélte. A telenovella főszereplői közt található két sikeres gyereknovella főszereplő-párosai: Daniela Luján és Martín Ricca az El diario de Daniela-ból (1998), valamint María Chacón és Miguel Martínez az Alegrijes y Rebujos-ból (2003). 

Daniela Luján és Martín Ricca


María Chacón és Miguel Martínez

Az utolsó szempont pedig a zene. "Ebben a történetben a zene nagyon fontos, mert ismét felhasználunk bizonyos betétdalokat gyereknovellákból, melyek emblematikusak voltak." - részletezte a La fuerza del destino (A végzet hatalma) és a Vencer el desamor (Viharos szívek) producere.

A telenovella szereposztását erősíti többek között África Zavala, Ferdinando Valencia, Ernesto Laguardia, Sherlyn, Lambda García, Cecilia Gabriela, Leticia Perdigón, Joaquín Bondoni és María Perroni is, képernyőre pedig október 21-én kerülnek a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában.

África Zavala és Ferdinando Valencia, a történet antagonistái

Miről szól a történet?

A Papás por conveniencia Tino (José Ron) történetét meséli el, egy egyedülálló édesapáét, aki számos kihívással néz szembe, hogy nevelje két gyermekét. Egy nap értesül róla, hogy szintén az édesapja két lázadó tinédzsernek, Aidé (Ariadne Díaz) gyermekeinek, aki osztálytársa volt a középiskolában, azóta pedig nagy üzletasszony lett. Miután Aidé és Tino összejönnek, egy új családot alakítanak, és együtt szembenéznek azzal a nehéz döntéssel, hogy folytassák vagy beismerjék, hogy kapcsolatuk érdekből alakult ki.

Mit gondoltok Rosy Ocampo készülő novellájáról? Mi a véleményetek a szinopszisról?


Megjegyzések