Papás por conveniencia: elcsattant a csapó

Elcsattant a csapó Mexikóban, kezdetét vette Rosy Ocampo új eredeti történetet feldolgozó melodrámája, a Papás por conveniencia, melynek főszereplőit Ariadne Díaz és José Ron keltik életre. Az első képek a folytatásban.


3, 2, 1... akció! Ariadne Díaz és José Ron az elmúlt héten megkezdték a TelevisaUnivision legújabb telenovellája, a Papás por conveniencia forgatását, mely Rosy Ocampo legújabb sorozata. A Vencer-antológia producerasszonya most egy új, az antológiától független, eredeti történettel lepi meg a rajongókat, egy dolog azonban nem változik: az aktuális, társadalmat érintő, mindennapjainkban jelen lévő problémák, helyzetek feldolgozása; ezúttal ugyanis bemutatja "az újraépült családok világát, azaz olyan családokat, ahol valaki házasságot köt vagy együtt él valakivel, akinek már vannak gyermekei egy másik kapcsolatból. Mindenkinek különböző szerepe van, és alkalmazkodni kell az új helyzethez." - mesélte a producerasszony, akinek például a La fuerza del destino-t (A végzet hatalma) is köszönhetjük.

Ebben az új produkcióban pedig ismét főhősökként egyesíti Ariadne Díaz-t és José Ron-t, akik, miután 10 éve szintén együtt keltették életre a La mujer del vendaval főszereplőit, most a Papás por conveniencia-ban teszik ugyanezt.


Több, mint 10 év után, amíg nem dolgoztak együtt – egészen pontosan 2012 óta – múlt hét hétfőn, azaz április 8-án belevágtak ebbe az új kalandba a TelevisaUnivision forgatási stúdióiban, ahol megkezdték a melodráma forgatásait, ezzel kapcsolatban az örömüket pedig a közösségi oldalaikon is kifejezték.

"Nem tudják, micsoda boldogságot [érzek], végre, annyi hónappal azután, hogy Rosy [Ocampo] meghívott ebbe a projektbe, hogy olvastam, tanulmányoztam, előkészültünk, végre ma volt az első forgatási napunk." - írta közösségi oldalán Ariadne Díaz, aki a 2022-es Vencer la ausencia után tér vissza ezzel az új projekttel a mexikói képernyőkre.

"Nem tudják, milyen szuper a szereposztás, annyira szuper sok kedves emberrel dolgozni, akiket ismerek. Ez a negyedik projektem Rosy Ocampo produkciójával és nagyon boldog vagyok." - tette hozzá a mexikói színésznő.


José Ron, akit olyan sikeres melodrámák főszerepeiben láthattunk, mint a Simplemente María (María) vagy az Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón), szintén kifejezte érzéseit közösségi oldalán a forgatások megkezdése alkalmából. "Az első forgatási nap. Együtt egy új kalandban. Milyen jó újra együtt szerepelni. Isten legyen velünk. Köszönet Rosy Ocampo ezért a szép projektért." - írta a Muchacha italana viene a casarse (Fiorella) és a Te doy la vida (Tiéd az életem) főhőse, aki emellett megosztotta az Ariadne-val készült első közös forgatási képeit, melyeket a poszt folyamán láthattok.

Többek között Sherlyn, África Zavala, Ferdinando Valencia, Leticia Perdigón, Cecilia Gabriela, Ernesto Laguardia, Horacio Pancheri, María Perroni, Joaquín Bondoni és a volt gyerekszínész sztárok, Daniela Luján, Martín Ricca, Miguel Martínez, María Chacón és Jonathan Becerra is erősítik a telenovella szereposztását, mely a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjába készül, ahol a napokban említett változások után végül az év utolsó harmadában kerül bemutatásra.

Mit gondoltok az első képek alapján? Ki várja már, hogy több részlet kiderüljön?


Megjegyzések

  1. Ezt máris szalasztom! Szereplők unszimpatikusak, Jose Ron ezzel a sok tetoválással, mint valami börtöntöltelék! Egyedül a Fiorellában volt szimpatikus.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése