El amor no tiene receta: két etapból épül fel a történet

Felgyorsultak az események Juan Osorio legújabb telenovellája, az El amor no tiene receta háza tájékán, bizonyos történésekből pedig úgy érezheti a közönség, mintha a végéhez érezne a melodráma, azonban ez koránt sincs így. A cikk spoilert tartalmazhat!


Juan Osorio legújabb telenovellája nem hagyja meglepetés nélkül a mexikói közönséget, az El amor no tiene receta jelenleg a legnézettebb telenovella a mexikói Las Estrellas-on, ugyanis olyan események történtek az elmúlt részekben, melyek olyan szenzációt ébresztenek a közönségben, mintha már a végéhez közeledne a melodráma, melynek főszereplőit Claudia Martín, a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főhősnője és Daniel Elbittar, az El amor invencible (Leona bosszúja) Gaelje keltenek életre.

Ez azonban egyáltalán nem így van, hiszen a melodráma egészen június 23-ig képernyőn lesz a mexikói Las Estrellas műsorán. A közösségi oldalakon pedig elterjedt egy olyan hír, miszerint a novella két etapból állna, ezen értesülések szerint 55 rész lenne az első etap, így csupán ennek a végéhez közelednénk, és maradna még egy 37 részes befejező etap, melyben a produkció igyekszik még jobban meglepni a közönséget.

Guillermo García Cantú csatlakozik a szereposztáshoz e befejező etapban

A meglepetések egyikét maga a producer, Juan Osorio fedte fel nem is olyan rég az Hoy kamerái előtt. "Szeretnéd, ha mondanék egy exkluzív információt? Szívből köszönöm neki, egy nagyszerű színésznek, egy nagyszerű barátnak, aki Guillermo García Cantú, amiért elfogadta a meghívásomat. Nagyszerű színész, ilyenkor látszik a baráti szeretet." - nyilatkozta a producer, felfedve ezzel, hogy Guillermo García Cantú csatlakozik a telenovella szereposztásához, aki 2023-ban főgonoszi alakításával tűnt ki az El amor invencible-ben (Leona bosszúja), a producer előző sorozatában.

Azt egyelőre nem árulták el, milyen karaktert fog életre kelteni a történetben, sem azt, hogy pozitív vagy negatív lesz-e karaktere. Egyesek állítják, hogy egy új főgonosz lesz, aki a befejező etapban csatlakozik a novella elsőszámú főgonoszához, Ginebra-hoz, akit Altair Jarabo kelt életre, sőt, még azt is beszélik, hogy az apja lesz majd, azonban mindez csak pletyka, nem erősítették meg, úgyhogy várnunk kell még rá, mivel lep meg bennünket a produkció.

Daniel Elbittar énekelni is fog a telenovellában

És ez még nem minden, ugyanis a venezuelai Daniel Elbittar, aki főhősként debütált a novellával, ahol Esteban Villa de Cortést kelti életre, énekelni is fog, a színész nemrég vette fel legújabb dalát, melynek címe Para enamorarte, azaz Belédszeretni, mely részese lesz a telenovellának is. "Azt mondta Juan, hogy az esküvőn fog feltűnni mint a salida alatt hallható dal, onnantól kezdve pedig a telenovella végéig [hallható lesz]. Hamarosan ki fogom adni a videóklippet, már aláírtam a szerződést. Nagyon izgatott vagyok mindattól, ami jönni fog." - mesélte izgatottan.

És ahogyan a színész is említette, hamarosan esküvőre lesz hivatalos a telenovella közönsége, ugyanis az első etap a főhősök, Paz és Esteban esküvőjével zárul, melyet nemrég vettek fel, és ahol a Televisa Espectáculos is jelen volt, az alábbi videóban belenézhettek a forgatás kulisszáiba is. Azt azonban nem árulták el a forgatási képek és videók, hogy sikerül-e házasságban egyesülniük, hiszen még hátra lesz egy befejező etap 37 résszel.


Beatriz Moreno azt nyilatkozta, hogy "nagyon boldogok vagyunk mindezzel", Nicola Porcella megköszönte a közönség elfogadását, míg Eugenio Cobo – az El maleficio-beli részvétele után – ezúttal egy pap bőrébe bújva, összeadta volt diákját, Claudia Martín-t a fikcióban Estebannal. "Nagyon izgatott vagyok, az az igazság, Eugenio Cobo izgatott, papként. Az az igazság, hogy sosem dolgoztam vele, és tény, hogy nagy pontossággal csinálják a novellát." - nyilatkozta a CEA alapítója.

"Ebben a történetben sok hullámhegy és hullámvölgy van, a karakterem minden nappal egyre jobban meglep, minden, ami vele történik, ami a főhősökkel történik." - nyilatkozta az ő részéről Nicola. Az alábbi képen láthatjátok, hogyan is fog kinézni Claudia Martín Paz bőrében menyasszonyként. 

Claudia Martín, a történet főhősnője, azaz Paz

A telenovella forgatásai május 16-ig tartanak, melyet maga Daniel erősített meg, aki azt is megemlítette, hogy kemény tempóban haladnak, napi 15-17 jelenete is van. A melodráma fináléját pedig június 23-án, vasárnap, egy duplarészes befejezésként élvezheti majd a közönség.

Mit gondoltok a telenovelláról? Követi közületek valaki?

Megjegyzések

  1. Nagyon szuper lett a cikk, így csodásan indult a hétfőm, hála neked!

    VálaszTörlés
  2. Azt is rebesgetik, hogy Nagelli Nesma nem tér vissza jelenleg futó novellája, a Tu Vida es Mi Vida után nyugdíjba vonul. Kiváncsi lennék ebből mennyi az Igazság. Ezt a Receptes sorit meg imádom, és főleg minden gonoszság anyját, Ginebrat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tűnik, igaz a hír, elvileg pihenni akar és élvezni az életét, a családját.

      Törlés
  3. Nagyon szépen köszönöm a cikket, nagyon szeretem a szereplőket és nagyon jó sorozat. Köszönöm szépen a munkádat

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése