Utolsó vérig: április 6-tól a Telenovella Sarokban

Hamarosan befejeződik a La patrona (Az örökség) feltöltése az oldalra, azonban a Telemundo rajongóinak nem kell aggódniuk, ugyanis újabb akciódús sorozattal érkezünk ismét. Részletek a folytatásban.


Mivel sokan kértetek több telemundós telenovellát, így a Dónde está Elisa (Elisa nyomában), a Pecados ajenos (Bűnös szerelem) és a La patrona (Az örökség) után sem szakad meg a lánc, a gyártó egy újabb sorozatát hozzuk el nektek az elérhető legjobb minőségben. Nem másról van szó, mint az El rostro de la venganza-ról, melyet hazánkban Utolsó vérig címmel vetítettek le. A 2012-ben készült telenovella főbb szerepeiben Saúl Lisazo (Második esély), Maritza Rodríguez (Zárt ajtók mögött), Elizabeth Gutierrez (A bosszú álarca), David Chocarro (A végzet asszonya) és Marlene Favela (Leona bosszúja) láthatóak, a történet pedig Sebastián Arrau eredetijéből készült, akitől korábban a La impostora (A beépített szépség) adaptációját is láthattuk. Április 6-tól pedig ti is szembenézhettek nálunk a bosszú arcával, mely az eredeti cím jelentése, ugyanis ekkor kezdjük meg a 115 részből álló novella feltöltését.


A történet a David Chocarro által életre keltett Diego Mercader életét mutatja be, aki a vád szerint nyolcévesen lelőtte hét társát az iskolában. Ezután mindenki csak pokolfajzatként emlegette a fiút, akiről húsz évnyi börtönt követően pszichológusa, Antonia Villaroel (Maritza Rodríguez) úgy gondolja, visszatérhet a társadalomba. A rabságban férfivá érett Diego azonban nem emlékszik a múltjában történt szörnyűségekre, a börtönből szabadulva pedig, új személyazonossággal, megpróbálja tisztázni múltját...

A telenovellát Full HD 1080p felbontásban töltjük, melyet mi magunk készítettünk el ilyen minőségben. A részeket pedig, a már megszokott módon, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva érhetitek majd el.

Ki várja a feltöltést? Láttátok már a sorozatot? Ki fogja most nálunk követni?


Megjegyzések

  1. Örülök a feltöltésnek. Biztosan bele fogok nézni újra. Ez azon kevés Telemundo-s sorozatok egyike, amit végignéztem. Nagyon jól indult, szerettem Antoniát és Diegot együtt, de aztán bedurvult, mindenkit gyanúsítottak vagy megöltek. Nekem az már túl sok volt.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó!! Köszönjük!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm ez is megy majd a gyűjteménybe.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm

    VálaszTörlés
  5. Egy csoda ez a hír, köszönjük szépen! <3

    VálaszTörlés
  6. Csak azt tudom kívánni, mindig legyen legalább egy telemundós feltöltés. Köszönjük nagyon!!!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, ezt szerintem elrontottam. Tudjátok törölni? 🙈

      Törlés

Megjegyzés küldése