Papás por conveniencia: ők lesznek a történet főgonoszai

Rosy Ocampo legújabb telenovellájának szereposztása folyamatosan alakul, a producerasszony már megerősített tíz résztvevőt a produkcióban, köztük pedig a novella főgonoszait is.


Új telenovellák készülnek a mexikói Televisa San Ángel installációiban, köztük a Papás por conveniencia, egy eredeti történettel, melynek főszereplőit Ariadne Díaz és José Ron keltik életre, a produkció pedig Rosy Ocampo, a sikeres Vencer-antológia producerének kezei között készül. A Pedro Armando Rodríguez és Gerardo Pérez Zermeño tollából származó eredeti történetben a közönség felfedezheti majd "az újjáépült családok világát, azaz olyan családokat, ahol valaki házasságot köt vagy együtt él valakivel, akinek már vannak gyermekei egy másik kapcsolatból. Mindenkinek különböző szerepe van, és alkalmazkodni kell az új helyzethez." - mesélte nemrég a La fuerza del destino (A végzet hatalma) producerasszonya.

A melodrámának, melyben feledhetetlen gyereknovellák egykori gyerekszínészei is szerepelnek, már megvannak a főgonoszai is; a hírt pedig maga a producerasszony osztott meg hétfőn a közösségi oldalán.


"Nagy örömmel jelentem be, hogy Ferdinando Valencia és África Zavala csatlakoznak a Papás por conveniencia-hoz mint a történet antagonistái." - jelentette be közösségi oldalán Rosy Ocampo. África jelenleg a konkurens Telemundo képernyőjén látható Mecha bőrében az El señor de los cielos 9-ben a címszereplőt alakító Rafael Amaya párjaként. "Köszönöm kedves Rosy Ocampo, tudod, hogy mennyire imádok veled dolgozni és a csodás csapatoddal. Nagyon izgatottá tesz ez az új főgonosz." - nyilatkozta a mexikói színésznő.

África Zavala az El señor de los cielos 9 premierjén

Ferdinando-t pedig nemrég láthatta szintén a floridai székhelyű Telemundo közönsége a Vuelve a mí főgonoszaként, ahol a Samadhi Zendejas és William Levy főszereplésével készült melodrámában Braulio Zepeda-nak adott életet. "Megtiszteltetés ismét veled [dolgozni] és a csapatoddal." - írta az ő részéről a mexikói színész. Meg kell említeni, hogy a két színész már dolgozott együtt, méghozzá 2021-ben a Vencer el pasado-ban, melyet szintén Rosy Ocampo készített.

Ferdinando Valencia a Vuelve a mí főgonoszaként

Velük együtt már összesen tíz színész részvételét erősítették meg, Ariadne Díaz, José Ron, Ernesto Laguardia, Daniela Luján, Martín Ricca, María Chacón, Miguel Martínez és Jonathan Becerra mellett ők is csatlakoznak a szereposztáshoz. A Papás por conveniencia a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában startol el júniusban, ahol a jelenleg futó El amor no tiene receta-t váltja majd, a forgatásokat áprilisban kezdik meg.

Mit gondoltok a főgonoszokról és az alakuló szereposztásról?


Megjegyzések