Hírek 2024.03.25.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Diana Salazar: májusban érkezik

Már nem kell sokat várni arra, hogy ismét együtt láthassuk Angelique Boyert és Sebastián Rullit, akik ezúttal az El extraño retorno de Diana Salazar főszereplőit keltik majd életre, mely az 1988-as sikersorozat feldolgozása, melyet ezúttal Carlos Bardasano készített. A tévétársaság a napokban már fel is fedte, hogy a sorozat májusban érkezik streaming szolgáltatójuk, a ViX+ kínálatában. A telenovella a Leonor (Angelique Boyer) és Eduardo (Sebastián Rulli) közt kialakuló tiltott szerelem történetét meséli el a 17. században, mely szoros kapcsolatban van az idővel, és mely tragikus fordulatot vesz Lucas de Treviño gróf érkezésével. Ez egy út egy ismeretlen és természetfeletti világba, a kétely és a legromantikusabb és legálombelibb szerelem szembeszállnak egymással évszázadokkal később a jelenben, amikor Diana (Angelique Boyer) és Mario (Sebasitián Rulli) váratlanul ismét találkoznak.




Papás por conveniencia: Ariadne Díaz külsőt vált

Ariadne Díaz már arra készül, hogy életre keltse a Papás por conveniencia, a TelevisaUnivision legújabb telenovellájának főhősnőjét. A mexikói színésznő a napokban felkereste a Televisa arculattervezési részlegét, hogy véghez vigyék a szükséges változásokat külsején, hogy életre keltse legújabb karakterét Rosy Ocampo, a Vencer-antológia producerének legújabb telenovellájában, melyben fikcióbeli párját José Ron kelti majd életre. "Ismét itt vagyok az én kedves Helenemmel, most már a végleges külső lesz." - osztotta meg közösségi oldalán a színésznő, ám karakterének részleteiről egyelőre nem mesélt még. A telenovella forgatásait áprilisban kezdik meg, majd júniusban kerülnek a Las Estrellas képernyőire az El amor no tiene receta befejeztével.




Tu vida es mi vida: megérkezett Arturo

Kedden egy új karakter érkezésének örülhetett a közönség a Tu vida es mi vida-ban, mely Susana González és Valentino Lanús főszereplésével fut jelenleg a mexikói Las Estrellas-on és az egyesült államokbeli Univision-on egyaránt. Nem másról van szó, mint Arturo-ról, aki azért jött, hogy felborítsa Paula (Susana González) egyik fia, Diego (Bruno Piza) életét, akivel egy szép szerelmi történetet élnek majd át, ahogy telnek a részek. A karakter mögött pedig az argentin színész, Pedro Baldo áll, aki tavaly Clementét alakította a Tierra de esperanzában, most pedig egy újabb karakter bőrében követheti őt a közönség, melyről részletesebben is mesélt egy korábbi interjúban. "Arturo-val sok korlát áttörését láthatják majd." - bocsátotta előre karakteréről Pedro.




El amor no tiene receta: promóció az USA-ban

Claudia Martín és Daniel Elbittar nemrég az Egyesült Államokban jártak, ahol jelenleg képernyőn lévő telenovellájukat promózták, az El amor no tiene receta-t, melynek főszereplőit, Pazt és Estebant keltik életre. A színészek egészen pontosan Houston-ban jártak, a közösségi oldalaikon pedig számos képet megosztottak az útról, mely a látottak alapján nagyon szórakoztatóra sikerült. A közönség, egyaránt Mexikóban és az USA-ban is követheti őket, mellettük pedig Azela Robinson, Coco Máxima, Nicola Porcella, Liz Gallardo, Luz Ramos, Juan Carlos Barreto, Regina Villaverde, Emilio Caballero, Nacho Ortiz, Harry Geithner, Andrés Vázquez, Isabella Tena és Raúl Coronado is erősítik a melodráma szereposztását.




Vivir de amor: csatlakozik a szereposztáshoz

A Vivir de amor szereposztása, melynek főszereplőit Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gala Montes keltik életre, új taggal bővül Jackie Sauza érkezésével. A mexikói színésznő, aki olyan telenovellákban tűnt már fel, mint a La desalmada vagy a La mexicana y el güero új karakterrel csatlakozik a történethez, melyet jelenleg is nyomon követhet a mexikói közönség a Las Estrellas műsorán a 16:30-as sávban. Jackie ezúttal Julia bőrébe bújik, karaktere azonban még később fog feltűnni a melodrámában, melyet Salvador Mejía készít. "Ilyen az első forgatási napom." - írta közösségi oldalán a színésznő, azonban karakterének részleteit egyelőre még nem árulta el.




Fugitivas: hamarosan érkeznek a szökevények

Szökevények veszik birtokba hamarosan a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávját, egészen pontosan május 20-án. Nem másról van szó, mint Lucero Suárez újdonságáról, a Fugitivas en busca de su destino-ról, melynek forgatásait az elmúlt hetekben kezdték meg Mexikóban. A történet főszereplőit Daniela Álvarez, Arap Bethke, Juan Martín Jáuregui, Rocío de Santiago, Aldo Guerra, Sachi Tamashiro, Chris Pazcal és Marlene Kalb keltik életre, a szereposztást pedig többek között Érika Buenfil, César Évora, Arturo Carmona, María Alicia Delgado, Guillermo Quintanilla, Paulette Hernández, Gema Garoa, Edsa Ramírez, Edward Castillo és Michelle Pellicer is erősítik. A napokban pedig már karaktereik bőrében is bemutatkoztak a főhősnőink, akiket az alábbi képen láthattok, még a szökés előtt.




Angelique Boyer ünnepel

Angelique Boyer a napokban ünnepelt, de nem a születésnapját. A francia származású színésznő 20 éves pályafutását ünnepelte nemrég, ugyanis éppen 20 éve, azaz 2004-ben debütált a telenovellák világában a Corazones al límite című juvenil telenovellában, azóta pedig nem állt meg, és sikert sikerre halmozva dolgozott az elmúlt években, amikor is olyan telenovellák főhősnőjeként láthattuk, mint a Teresa (Teresa), az Abismo de pasión (Bűnös vágyak), a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba), a Tres veces Ana (Ana három arca), vagy legutóbb, az El amor invencible (Leona bosszúja). Párja, Sebastián Rulli a következő sorokat írta neki ebből az alkalomból. "A szenvedélyed a munkád iránt nyilvánvaló minden projektben, amit elkezdesz, a tisztelet, amit elértél a kollégáid és csodálóidtól több, mint megérdemelt. Gratulálok két évtizednyi lenyűgöző sikerekért. Kívánom, hogy továbbra is sikert arass, hogy az utad továbbra is tele legyen kreativitással, fejlődéssel, varázzsal, és mindenek előtt, több olyan pillanattal, melyek kiemelkedő tehetségedet ünneplik."




Megjegyzések