Szavazás: melyik telemundós telenovellát látnátok szívesen nálunk?

Szavazásra hívunk most benneteket, mely keretein belül választhattok egy telemundós telenovellát, amit szeretnétek látni jó minőségben az oldalon. Részletek a folytatásban.


Igyekszünk teljesíteni a kéréseket, melyek a különböző feltöltésekkel kapcsolatban érkeznek hozzánk, azonban minden kérést egyszerre nem tudunk, emellett több faktortól is függ, el tudunk-e készíteni egy adott telenovellát jó minőségben. Éppen ezért, ahogy azt már újévi posztunkban is előrebocsátottuk, egy szavazásra invitálunk benneteket, melynek keretein belül ti választhattok, mely novellát szeretnétek, hogy feltöltsük. Mivel az utóbbi időben a legtöbben a floridai székhelyű Telemundo sorozatait kértétek tőlünk, így ezen szavazáson most ezen gyártó telenovelláiból választhattok, egészen pontosan négy közül.

Összegyűjtöttünk számotokra négy telenovellát, melyekhez van jó minőségű, Full HD 1080p felbontású eredeti forrásunk, és melyek közül választhattok, melyiket szeretnétek a legjobban látni. Az említett novellák a 2002-es La venganza, melyet A bosszú, illetve Valentina titka címmel is vetítettek hazánkban, a 2009-es Niños ricos, pobres padres, mely Szívek iskolája címmel futott itthon, a 2010-es El clon, azaz A klón, valamint a 2014-es Reina de corazones, melyet Emlékezz, Reina címen mutattak be.

A szavazásra egy google form keretein belül van lehetőség, melyet az alábbi gombra kattintva értek el.


Első körben, a fent említett négy telenovella közül választhattok, melyek közül a nyertest elkészítjük Full HD 1080p felbontásban, és feltöltjük az oldalra. Természetesen ez időt vesz igénybe, így a feltöltés az év második felében várható. Második kérdésként pedig megírhattok egy darab telemundós telenovellát, akár a felsoroltakon kívül, melyet szívesen látnátok feltöltve jó minőségben. Utóbbi kérdés csak egy igényfelmérés, hogy tudjuk, miket szeretnétek még, de nem feltétlenül van mindhez forrás, így nem tudunk ígérni semmit. Ami biztos, hogy a négy említett novella közül egy felkerül az év második felében, a későbbiekben pedig igyekszünk figyelembe venni azokat, melyeket a legtöbben kértetek.

A szavazásra február utolsó napjáig, azaz február 29. éjfélig van lehetőség, ahogy fentebb is írtuk, KIZÁRÓLAG a google form-on keresztül, egy ember pedig egyszer szavazhat. Itt a kommentek közt pedig szívesen olvassuk visszajelzéseiteket, szerintetek jó ötlet-e egy ilyen szavazás, illetve szeretnétek-e a jövőben is így választani sorozatot.

A kérdés tehát: ki melyiket szeretné?


Megjegyzések

  1. A bosszú szerintem a legjobb lenne

    VálaszTörlés
  2. Ez egy nehéz döntés, mindegyiket szívesen nézném, de végül a Szívek iskolájára adtam le a voksomat, mert bár már meg szerettem volna nézni egy ideje, de sehol nem találtam nézhető minőségben szinkronnal. A Reina még nagy kedvencem, örömmel nézném újra, de a már említett ok miatt nem erre voksoltam. Köszönjük a munkátokat, bármit is töltötök fel nekünk, az aranyat ér! <3 :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Nem rossz a Reina de ott aztán megkutyultak mindent a végére már azt sem tudod ki a gonosz ki a jó ki kinek a testvére szeretője lánya stb nagyon figyelni kell hogy az ember megértse

      Törlés
  4. A klónt szeretném.

    VálaszTörlés
  5. Nekem 2 nagy kedvencem van. A bosszú és a Reina. Az előbbire szavazok egyelőre.

    VálaszTörlés
  6. La Vengazna! 🥊 Viszont ha választhatnék akkor a Televisától szeretném látni az új 25 részes Cuna de lobos-t, akár felirattal. 😁

    VálaszTörlés
  7. A Klón illetve a Szívek Iskolája❤️

    VálaszTörlés
  8. A klónt szeretném ☺️ azt nem is lehetne másképp online nézni.

    VálaszTörlés
  9. A bosszú, de szívesen néznem a sebzett szíveket is, bár azt úgy emlékszem nem a telemundo készítette, /Fernando Carillo és Laura Flores /a főszereplő 🙂

    VálaszTörlés
  10. És idővel a másik 3 is feltöltésre kerül? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a későbbiekben azokat is el tudjuk majd készíteni. Egyelőre a nyertes fog elkészülni, az év második felében lesz feltöltve.

      Törlés
  11. nem tudok dönteni a kettő közül . _ . vagy : A klón vaagy a Szívek Iskolája

    VálaszTörlés
  12. Én az emlékez rehinára szavazok

    VálaszTörlés
  13. Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy NEM kommentben kell szavazni, hanem a szövegben leírtak szerint a megadott google űrlapon. Más szavazatokat nem tudunk figyelembe venni, KIZÁRÓLAG a google űrlapon leadott szavazatokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínű nem olvasták végig amit írtatok.
      Pedig jobb ez az új rendszer mint a kommentes,mert szerintem a legutóbb voltak akik többször is szavaztak.

      Törlés
    2. Igen, ezért is csináltuk így egyrészt. Másrészt, nekünk is könnyebb, mert nem kell számolgatni a szavazatokat, a rendszer összesíti.

      Törlés

Megjegyzés küldése