Montecristo bosszúja: megismétlik az Izaura TV-n

Januárban tűzte műsorára a TV2 William Levy minisorozatát, a Montecristót, melyet Montecristo bosszúja címen mutattak be. A tévécsoport most megismétli a szériát, ám ezúttal az Izaura TV műsorán.


Közel két hónappal a hazai premier után, a TV2 Csoport megismétli William Levy minisorozatát, melyet január 15-én mutattak be a TV2-n. A Montecristo (Montecristo bosszúja), melyet a Secuoya Studios és a férfi főszereplőt életre keltő William Levy saját cége, a William Levy Entertainment készítettek a mexikói TelevisaUnivision streaming platformjára, a ViX+-ra, 6 részben meséli el egy modern adaptációban Alexandre Dumas klasszikusát, a Montecristo grófját.

A miniszéria ezúttal az Izaura TV-n lesz látható, mégpedig a március 15-ei hosszú hétvége folyamán, egészen pontosan március 15-től három napon át 22:55-től, dupla résszel, így a három napos hosszú hétvégén le is vetítik gyorsan, hiszen csupán csak hat epizódról van szó.


Montecristo, a Simbad Tech Startup cég executive vezetője Spanyolországba utazik, hogy részt vegyen egy aukción. Utazásának valódi oka azonban egy múltbéli trauma és mindenre hajlandó annak érdekében, hogy leszámoljon régi ellenségével... Alexandre Dumas klasszikusának modernizált változata, a Montecristo bosszúja. A főszerepben az Árva angyalból ismert William Levy látható. A spanyol sorozat egy rejtélyes, vagyonos techcég tulajdonosról szól, akinek nem ismert a múltja, és rengeteg az irigye, akik közül egy, a spanyol arisztokráciához kötődő üzletember megpróbálja megszerezni Montecristo nevű startupját. Csakhogy azt nem tudja, hogy olyasvalakiről van szó, akinek évtizedekkel korábban keresztbe tett, és akit csakis a bosszú éltet...

A sorozat, melynek szereposztását Esmeralda Pimentel, Roberto Enríquez, Juan Fernández és Silvia Abasca is erősítik, nálunk is megtekinthető Full HD 1080p felbontásban, mégpedig a Streaming menüpont alatt vagy ide kattintva.

Láttátok már a miniszériát? Fogja valaki most nézni? Mit gondoltok róla?


Megjegyzések