Marea de pasiones: újabb promókat adtak ki

Giselle González gőzerővel készül új telenovellája, a Marea de pasiones premierjére, mely éppen egy hét múlva veszi kezdetét a mexikói Las Estrellas műsorán.


A hazai viszonyokkal ellentétben, Mexikóban már a negyedik saját készítésű telenovella premierjére készülnek a TelevisaUnivision-nál, mely március első napjaiban érkezik meg a Las Estrellas műsorára. A Marea de pasiones Oka Giner, Matías Novoa, Margarita Muñoz és Alejandro de la Madrid főszereplésével érkezik, méghozzá a csatorna főműsoridejébe, a legnagyobb nézőt elérő idősávba.

A tévétársaság legújabb telenovellájának első promóját már megosztottuk veletek magyar felirattal, melyet itt találhattok, azóta azonban újabb kedvcsinálókat adtak ki a novellához, így ma ezeket is elhoztuk nektek. Az alábbi két videóban, a melodráma újabb két promóját nézhetitek meg, szintén magyar felirattal.



A melodrámát Giselle González készíti, aki olyan nagyszerű novellákért volt felelős, mint a Yo no creo en los hombres, a Caer en tentación és az Imperio de mentiras, a tervek szerint pedig csupán 65 részes lesz. A korábbi hírekkel szemben úgy néz ki, hogy egy feldolgozásról lesz szó, ám egyelőre hivatalos szinopszist még nem kaptunk. A hét folyamán megtartják a hivatalos sajtóprezentációt, melynek kapcsán bemutatják a hivatalos információkat a sorozatról, melyeket a jövő héten, a premier hetében, egy szokásos heti cikksorozat keretein belül ismerhettek majd meg.

Az újabb promókhoz pedig új poszter is jár, az alábbiakban láthatjátok a telenovella második poszterét, melyen szintén olvasható az alcím: La verdad se esconde en lo más profundo, azaz magyar fordításban Az igazság a mélyben rejtőzik.


A melodráma szereposztását erősíti Blanca Guerra, Alejandro Camacho, Luz María Jerez, Michel Duval, Ana Tena, Emiliano González, Francisco Pizaña, Alfredo Gatica, Anna Ciocchetti, Alexa Martin és Ariana Saavedra is, az év negyedik premierjeként pedig március 4-én érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára, ahol José Alberto Castro telenovelláját, az El maleficio-t váltja majd le a főműsoridőben, a 21:30-as sávban.

Mit gondoltok az újabb promókról és poszterről? Ki tervezi követni a novellát?


Megjegyzések