Ismétlés: Dél királynője március 8-tól az Izaura TV műsorán

Az Izaura TV ismét műsorra tűzi a Telemundo egyik legsikeresebb sorozatát, a csatorna éjjeli nézői követhetik nyomon ismét Teresa Mendoza kalandjait a La reina del sur (Dél királynője) újabb ismétlésével.


Újabb ismétlés érkezik a TV2 Csoport csatornája, az Izaura TV képernyőire. Ezúttal a 2011-ben készült La reina del sur-ról (Dél királynője) van szó, melynek címszereplőjét Kate del Castillo kelt életre, akit Humberto Zurita, Salvador Zerboni, Gabriel Porras, Cristina Urgel, Iván Sánchez, Alberto Jiménez és Miguel de Miguel kísérnek el a 63 részes történet alatt, mely Arturo Pérez-Reverte regényén alapszik.

A csatorna 2022-ben tűzte műsorára először a floridai székhelyű Telemundo sorozatát, ám csupán az első évadot vetítették le. Idén ismét megismétlik a sorozatot, mely már nyolcadik alkalommal lesz képernyőn hazánkban. Teresa Mendoza kalandjait ezúttal legfőképp az éjjeli baglyok követhetik nyomon, ugyanis a sorozat minden hétköznap hajnali 2:50-től lesz látható az Izaura TV műsorán.


A sorozatban megismerhetjük Teresa Mendoza-t (Kate del Castillo), aki illegális pénzváltással foglalkozik, így ismeri meg későbbi férjét, egy pilótát, aki drogot szállít a sinaloai kartellnek, ám meglopja őket, ezért az életével fizet. Teresának menekülnie kell, mert az árulók családtagjaival is végeznek. Don Epifanio (Humberto Zurita), a drogmaffia főnöke segít neki elmenekülni. Teresa Európába megy, majd Don Epifanio ismerőse Észak-Afrikában szerez neki munkát. A Yamila bárban eleinte felszolgálóként dolgozik, majd Dris, a bár tulajdonosa rábízza a kasszát. Teresának sok irigye támad, és mivel gyönyörű lány, a helyi korrupt hatalmasságok is meg akarják szerezni maguknak. Teresa okos, tudja, hogy a túléléshez és élete megváltoztatásához mit kell tennie.

Aki nem tudná követni a tévében, de szívesen nézné a sorozatot, az oldalunkon is megteheti, ahol HD 720p felbontásban találhatóak meg a részek, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.


Lesz folytatás?

Hazánkban eddig csak az első évadát vetítették le a sikersorozatnak, ám azóta készült két újabb évad is, melyeket egyelőre nem mutattak be szinkronosan. A hajnali időpont miatt ez most sem valószínű, de aki szeretné látni a folytatást, annak azt tudjuk tanácsolni, hogy írjon ezzel kapcsolatban a kozonsegszolgalat@tv2.hu címre és/vagy az Izaura TV facebook oldalára, így idővel talán szinkronosan is bemutatják, ha látják, hogy nagy az érdeklődés rá. Addig is, a második évadot feliratosan érhetitek el nálunk, a fent említett helyeken.

Ki látta már a sorozatot? Szívesen látnátok a folytatást is magyar szinkronnal?


Megjegyzések

  1. Igazán leadhatnák a folytatást is.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is. Már unalmas, hogy csak ezt az egy évadot ismétlik "századszor"

    VálaszTörlés
  3. Valami régi klasszikust elővehetnének. Az Izaura Tv-n annyi "hely" volna, de ehelyett ismétlik a mostaniakat, a törököket, egyeseket dupla részekkel. Látszik, hogy nincs mit adjanak, s a régi sorozatokhoz meg nem igazán akarnak hozzányúlni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése