El amor no tiene receta: Daniel Elbittar első főszerepét ízleli a TelevisaUnivision-nál

A venezuelai Daniel Elbittar számára egy igazi álom vált valóra, első főszerepét jelenti számára az El amor no tiene receta, melyben Esteban Villa Cortés-nak ad életet Claudia Martín oldalán.


Aki küzd érte, el is éri álmait, Daniel Elbittar pedig nagyszerű példa erre. A venezuelai színész, aki 2021-ben debütált a TelevisaUnivision képernyőin a La desalmada-ban, egy határozott céllal érkezett: főszerepet játszani első alkalommal a híres mexikói tévétársaságnál. Miután sok erőfeszítést, munkát és céltudatosságot tett bele olyan melodrámákkal, mint a La herencia, un legado de amor, ahol Pedro del Monte-t, a történet főgonoszát alakította, valamint az El amor invencible (Leona bosszúja), ahol Gael Torrenegro-ként belopta magát a közönség szívébe. Ma ez az álom valóra vált számára az El amor no tiene receta-nak köszönhetően, melyet Juan Osorio készített, s melyben Claudia Martín oldalán kelti életre Esteban Villa de Cortés-t, a novella férfi főszereplőjét. "Nem volt egyszerű." - ismerte be a szintén énekes a People en español-nak adott exkluzív interjúban az idáig tartó útról. "Mielőtt megkaptam ezt a főszerepet, már szinte három főszerepet vesztettem el a vállalaton belül, ezért úgy gondolom, hogy az íze még jobb." - mesélte az interjú során, melyet a folytatásban olvashattok.

Daniel Elbittar mint Esteban Villa de Cortés

Daniel, végre elérkezett a főszerep. Hogy érzed magad?

"Nagyon izgatott vagyok ettől a lehetőségtől, és nagy odaadással, kitartással és koncentrációval csinálom. Úgy gondolom, hogy ez az a projekt, amire a legtöbbet készültem karrierem során."


Hogyan érkezett meg hozzád az El amor no tiene receta?

"Miután egy olyan fontos karaktert alakítottam, mint Gael a Leona bosszújában, szinte együtt építettük ezt fel, Juan Osorio [vezető producer] és én. Juan azt mondta nekem, hogy 'azt szeretném, hogy te legyél a következő főhősöm, és egy olyan történetet fogok csinálni, egy olyan karakterrel, aki nagyon hasonlítani fog minden színészi képességedhez'. Úgyhogy nagy felelősség [van rajtam], de ezzel egy időben nagyon izgatott vagyok, hogy végre az emberek megismerhetik mindazt, amin az elmúlt három hónapban dolgoztunk."


Milyen az El amor no tiene receta?

"Rendkívül nagyszerű történetünk van, egy hagyományos melodráma, mely nagyon fontos témákat érint, mint a gyermekkereskedelem, ami Mexikóban és teljes világ szinten is nagy probléma; emellett az inkluzivitás témáját is érintjük, ugyanis az első transz színésznő szerepel a mexikói televíziózásban, akit Coco Máxima alakít, és a történettel kapcsolatot teremtünk az Egyesült Államok azon közönségével, akiknek hiányzik az országuk, Mexikó, a mexikói tradicionális ételeken keresztül."

Daniel Elbittar és kisfia, Alexander

A feleséged, Sabrina Seara és a kisfiad szintén szerepelnek a telenovellában...

"Számomra történelmi, ami ebben a telenovellában történik, mert az első részben lehetőségem van a feleségemmel és [a kisebb fiammal], Alexanderrel együtt dolgozni. Alexander a televízióban debütál másfél évesen. Úgyhogy ez egy olyan történet, ami nagyon fontos számomra, mert az első résztől kezdve nagyon csodálatos kapcsolat van [a karakterek között]. Nemcsak ez az első főszerepem a Televisánál, hanem emellett lehetőségem van arra, hogy a fiam és a feleségem benne van az első részben. Úgy gondolom, hogy egyszerre számos álom válik valóra. Úgy érzem, hogy azért harcoltam és dolgoztam, hogy erre a pontra érjek el, és nagyon-nagyon élvezem."


Ez az első alkalom, hogy Sabrina-val dolgozol, igaz?

"Csináltunk egy pilot-ot egy sorozathoz, de hivatalosan [ebből] semmi sem jelent meg, úgyhogy ez az első alkalom, hogy együtt dolgozunk."

Daniel Elbittar feleségével, Sabrina Searával a forgatásokon

És milyen élmény volt megcsókolni a feleségedet ezúttal a fikcióban?

"Azt hiszem, hogy nagyon nehéz volt (nevet). Nagyon könnyű volt megcsókolni és együtt játszani vele, mert emellett úgy gondolom, hogy Sabrina nagyon jó színésznő, nagyon karakteres, nagy jelenléte van, és ez látszódik a képernyőn, úgyhogy számomra élmény volt vele dolgozni."


Milyen a kémia Claudia Martínnal?

"Sosem dolgoztunk együtt [korábban], és az az igazság, hogy nagyon jól érezem magam. Nagyon jó köztünk a kémia az első naptól kezdve. Nagyon jó ember, időt tölt a technikusokkal, úgyhogy nagyon odaadó a munkájával, felkészülten érkezik... Az igazság az, hogy jó vele [dolgozni]. Nagyon jól szórakozunk a karakterek történeteivel. Nagyszerű kémiánk van, mely úgy gondolom, hogy egyből rabul ejti majd a közönséget, és bele fognak majd szeretni ebbe a párosba."

Claudia Martín és Daniel Elbittar, a telenovella főszereplői

A telenovella másodfőhősnője egy transz színésznő, ami eddig még nem történt meg a mexikói melodrámákban. Milyen fontos lépés ez, igaz?

"Többek között azt csodálom Juan Osorio-ban, hogy mer aktuális témákat mutatni az inklúzióról, fontos témákat, melyekkel üzenetet közvetít. Történelmet írunk a mexikói televíziózásban. Ő az első transz színésznő, aki egy ilyen fontos másodfőhősnői karakterrel szerepel. Emellett nagyon fogják szeretni a párosukat Nicola Porcella-val. Itt mindannyian beleteszünk mindent, hogy sikeres legyen. Itt nincsenek egók, hogy valaki jobban csillog vagy kevésbé csillog, mint mi, itt mind egy csónakban evezünk, hogy ez egy olyan projekt legyen, mely belép az emberek szívébe, és kapcsolatot teremtsenek a történet összes karakterével."

Mi a véleményetek Daniel első főszerepéről? Ki kedveli őt és munkásságát? Mit gondoltok legújabb karakteréről?


Megjegyzések

  1. Megérdemelte ezt a szerepet, sok sikert neki! Legyen még több főszerepe!

    VálaszTörlés
  2. Így van, járt már neki ez a főszerep. Bár általában egy főszerepet nem nagy kihívás eljátszani. Sokszor egy főgonosz vagy antagonista szerep több színészi munkát igényel. Kívánom neki, hogy sok érdekes, jól megírt karaktert kapjon, mert megvan hozzá a tehetsége.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése