Vivir de amor: ki kicsoda a novellában?


Két csoportra lehet osztani Salvador Mejía újdonsága, a Vivir de amor karaktereit, ugyanis a telenovellában, melynek főszereplőit Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gala Montes keltik életre, vannak, akik inkább meghalnak az irigységtől, de vannak, akik pedig inkább szerelemben élnek. A folytatásban őket, a telenovella legfőbb szereplőit ismerhetitek meg a karakterleírások segítségével.


Kimberly Dos Ramos – Angelli del Olmo Sandoval

Kislánykorában átélt egy tragédiát, mely meghatározta az életét: nővére elrablása és édesapja halála. Édesanyja szomorúsága erős és határozott nővé tette őt. Azért, hogy előre jussanak, a kezébe vette a családját és az éttermüket, mely édesapja hagyatéka. Megtalálta a szerelmet José Emilio-ban, de nővére, Rebeca (Frida) visszatér, hogy bosszút álljon és tönkretegye az életét.


Gala Montes – Rebeca Sánchez Trejo/Frida del Olmo

Egy szerencsétlen incidens megváltoztatta az életét, melynek következtében gyűlöletet és irigységet érez azok iránt, akiket ő szerencsétlensége okozóinak tart. Húga, Angelli iránt érzett haragja okot ad a végtelen bosszújának. Intelligenciájának és kitartásának köszönhetően elveszi Angelli-től, amit a legjobban szeret: a családját és José Emilio szerelmét. Rebeca azonban nem veszi figyelembe, hogy a valódi szerelmet nem lehet megvenni, sem megszerezni irigységből.


Emmanuel Palomares – José Emilio Aranda Rivero Cuéllar

Vidéki, egyenes, bátor férfi, akinek határozott céljai vannak, imádja Angelli-t. Az élete megváltozik, amikor nagyapja stroke-ot kap. Testvérét, Dulcét meggyilkolják, és felfedez egy több milliós csalást a vállalatnál. Szerelméért harcol Angelli és Rebeca, akik a jóság, valamint az irigység példaképei. Az őszinte érzelmek és az igaz szerelem megmutatják José Emilio-nak és Angelli-nek, hogy mindig lehet szerelemben élni.


Juan Diego Covarrubias – Luciano Garza Treviño

Hűséges és őszinte férfi. Miután elhagyja a felesége, Romina egyedül neveli gyermekeit, Matilde-t és Javi-t, akiket megvéd mindentől. José Emilio állást ajánl neki a Rivero Cuéllar birtokon, ahol megismeri Fátima-t, akibe őrülten beleszeret. Romina azonban veszélyezteti Fátima iránt érzett szerelmét és gyermekei nyugalmát.


Mariluz Bermúdez – Fátima Aranda Rivero Cuéllar

Szilárd elvekkel rendelkező fiatal lány, aki imádja a vidéket. A birtokon megismeri Luciano-t, és egyből vonzalom alakul ki köztük, mely kölcsönös. Mivel meg van győződve róla, hogy jó ember és épp válófélben van, úgy dönt, hogy kapcsolatba kezd vele, azonban a férfi volt felesége visszatér az életükbe, készen arra, hogy visszaszerezze a családját. De Luciano szerelme csak Fátima-hoz tartozik.


Joshua Gutiérrez – Misael Pastrana Rivero Cuéllar

Nagy csábító, akiknek az a vágya, hogy don Emilio utódja lehessen, ugyanazon módszereket használva, mint gonosz édesanyja, Mónica. Az ambíciójának köszönhetően kapcsolatba kerül Rebeca-val, akivel egy perverz párost alkotnak. A szerelem és az igazság lesznek tetteik bírái.


Eugenia Cauduro – Cristina Rivero Cuéllar

Kifinomult és nagylelkű, don Emilio fiatalabbik lánya, aki ambiciózus nővére, Mónica áldozata, akinek sikerül elvennie tőle Adolfo szerelmét. Erkölcsi integritása érintetlen az árulások, szerelmi és bizalmi veszteségek ellenére, köszönhetően gyermekei, José Emilio és Fátima szeretetének. Amikor a múlt szellemei visszatérnek az életébe, a megbocsátás lesz a tanácsadója, a bátorság pedig a szövetségese, hogy elérje a boldogságot.


René Strickler – Adolfo Pastrana

Kiemelkedő és egyenes ügyvéd, Mónica férje, habár mély szerelmet érez Cristina, felesége húga iránt. Habár Misael az ő fia, szeretetét José Emilio-nak, Cristina fiának adja. Megfontoltsága és kompromisszumok nélküli józansága megakadnak a valódi szerelem előtt, megjutalmazva vakmerőségét az igazi boldogsággal.


Gabriela Spanic – Mónica Rivero Cuéllar de Pastrana

Don Emilio idősebb lánya, manipuláló és birtokló személyiség. Elveszi húgától, Cristina-tól Adolfo szerelmét, és egy teljesértékű élet lehetőségét fiától, Misael-től, hogy dicsőséges legyen az életben; azonban a tiszta és igaz szerelem az irigység és a keserűség felett áll, ezzel visszafordíthatatlan károkat okozva, melyek a szerelem győzelméhez vezetnek, csapdák nélkül, emelt fővel, amikor őszinte a szerelem.


Bárbara Islas – Doris Mendoza

Vállalkozó szellemű és szórakoztató nő, aki Rebeca barátnője, amíg fel nem fedezi árulásait. Igazi harcos, aki becsületes életet él, de mindig magában hordozza a szomorúságot, amiért árva, édesapja pedig elhagyta őt. Egy szórakoztató szerelmi kapcsolatot tart fent Sebastián-nal, akivel nagyon különböző valóságokban élnek.


Amairani Romero – Elena del Olmo

Nemeslelkű és kedves, Rebeca (Frida), Angelli és Santiago édesanyja. Azzal a szomorúsággal él, hogy elvesztette idősebbik lányát. A bűntudat és az anyai szeretet következtében elnéző lesz Rebeca-val és igazságtalan Angelli-vel és Santiago-val, mely megtöri a család harmóniáját olyan szinten, hogy el is veszítheti őket.


Magda Karina – Alma Trejo

Szerény és nemeslelkű nő, aki összetörik, amikor elveszíti kislányát. A hatalmas fájdalom, amit érez a veszteségtől, arra ösztönzik, hogy Rebeca (Frida) édesanyja legyen, aki Elena elveszett lánya. Habár megad neki minden szeretetet és erkölcsi értéket, Rebeca elutasítja, amikor felfedezi valódi származását. Alma hatalmas bűntudata miatt Rebeca áldozatává válik.


Eric del Castillo – Emilio Rivero Cuéllar

Igazságos és érzékeny férfi, Mónica és Cristina édesapja. A megbecsült Rivero Cuéllar család feje, és egy sikeres vállalatcsoport megalapítója, a hidroponikus növénytermesztésnek köszönhetően. Családjának gonosz és ambiciózus tagjai veszélyeztetik az egészségét, ezért a vállalat élére unokáját, José Emilio-t helyezi, ez a döntés azonban felébreszti a történet gonoszainak haragját és bosszúvágyát. A családi értékek, melyekre megtanította őket, azonban előre viszik a szeretett családját.


Adanely Núñez – Guadalupe Mendez Trejo

Harcos és segítőkész nő. Luis felesége és Lucas édesanyja; a férjével együtt keményen dolgoztak, hogy jólelkű férfit faragjanak fiukból. Azonban Lucas bűncselekményekbe keveredik, melyek következményeként bajba kerül az igazságszolgáltatással. Guadalupe tudja, hogy a fia jó, és Luis segítségével harcolnak, hogy jó útra tereljék. Gondoskodik nagynénjéről, Alma-ról, aki Rebeca áldozata.

Mit gondoltok a karakterekről? Ki(k) keltette(k) fel eddig az érdeklődéseteket? Esetleg van már kedvencetek?


Megjegyzések

  1. Spanic feje🙄🤣🤣 vajon észreveszi milyen szőrnyet csinált magából?

    VálaszTörlés
  2. Jó színésznő még mindig, viszont tényleg kár, hogy elcsúnyította magát, régen nagyon szép volt. Arra lennék kíváncsi, vajon magának beismeri-e, hogs megbánta-e?

    VálaszTörlés
  3. U.i: Egyébként ez a képe, még az előnyösebbek közé tartozik.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon unalmas már, hogy állandóan a kinézetére tesznek egyesek megjegyzéseket.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése